• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni misafirin önümde azarladı.

zilleritakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
33
89
3
40
Eşimin bir arkadaşı misafir olarak geldi bize.Yatılı kaldı.Başka şehirde yaşıyor.Üniversiteden arkadaşıymış.Bir gün kaldı ertesi gün yani bugün dışarı çıktılar başka bir arkadaşlarıyla buluştular.Şimdi yine döndüler.Biraz önce olan olayı anlatacağım sizlere.Mutfakta çay hazırlıyordum oturma odasına geldim kanepenin üstünde hediye ambalajına sarılmış bir şey var.aldım aaa siz mi aldınız bunu çok teşekkürler dedim demez olaydım eşim olacak adam hemen başladı neden aldın onu bizim değil o.neden açmaya çalışıyorsun hemen ? ya bize alınmasaydı vs kızmaya başladı ben de kendimi rezil olmuş hissettim kem küm ettim.
Arkadaş da yok yok dedi gülerek sizin çocuğa aldım güle güle kullansın dedi.
Şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız?Koca haklı mı atlamamalı mıydım hediyeye? Sinirliyim adamın yanında beni rencide etti.

Ev sizin koltuk sizin hediyenin size gelmiş olduğunu düşünmeniz gayet normal sizin olmasa gelen misafir niye ortaya bıraksın
Kocanızın arkadaşının yanında bi yerlerinin kalkması muhtemel terbiyesizlik yaptığı başka bir şey değil çok sinirlendim

Adamın elinden paketi kapmadıysanız bir sorun yok aa hediye mi demenize.
Arkadaşının yanında veya değil, yalnızken bile eşinizin sizi aşağılamasını kabul etmeyin.

Hayatımda ilk defa hediye paketi gördüm ayol heyecanlandım deyip siz onu rencide etseydiniz.
ahahahah ya elinden almadım tabi ki kanepenin üstüne koymuş adam.ordan aldım.

Eşimin bir arkadaşı misafir olarak geldi bize.Yatılı kaldı.Başka şehirde yaşıyor.Üniversiteden arkadaşıymış.Bir gün kaldı ertesi gün yani bugün dışarı çıktılar başka bir arkadaşlarıyla buluştular.Şimdi yine döndüler.Biraz önce olan olayı anlatacağım sizlere.Mutfakta çay hazırlıyordum oturma odasına geldim kanepenin üstünde hediye ambalajına sarılmış bir şey var.aldım aaa siz mi aldınız bunu çok teşekkürler dedim demez olaydım eşim olacak adam hemen başladı neden aldın onu bizim değil o.neden açmaya çalışıyorsun hemen ? ya bize alınmasaydı vs kızmaya başladı ben de kendimi rezil olmuş hissettim kem küm ettim.
Şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız?Koca haklı mı atlamamalı mıydım hediyeye? Sinirliyim adamın yanında beni rencide etti.

Arkadaşına " bak nasıl erkeğim ben, karımı azarladım ağzını bile açamadı. Masaya vurdum mu titrer karşımda" imajı vermiş. O hediyeyi kafasına geçirmeliydiniz arkadaşının yanında

Eşiniz size pek saygı duymuyor gibi. Bir düşünün bakalım aynı şeyi siz ona yapar mıydınız diye. Yapmazdınız muhtemelen.

Sizin direkt atlayıp hediyenin size alındığını farz etmeniz de çok normal değil ama yine de tepkisi o olmamalıydı.
asla yapmazdım sevecen ve tatlı konuşurdum ama o beni azarladı.

Eve getirmiş arkadaşı o gece yatmışlar dışarı çıkmışlar neden geri geldiler ki tamam bir gece ağırlamışın
Kocan düşüncesiz mi ne ??

Azarlamaya gelince tam destursuz dengesizlik etmiş sözüm ona erkelik yapmış...:lülülü:

Bide şu var keşke bu hediye sizin yenge hanım falan demesini bekleseydiniz bilmeden paketi açmakta olmamış

Yani bilip bilmediginiz pakete saldirmak normal değil. 😂 Belki misafir gelen adam başkasi icin aldi giderken goturecekti?Kucuk cocuklar gibi bir paket gorunce hemen size oldugunu dusunup acmaya calismaniz çok garip. Eşinizin azarlamasi dogru değil ama davranisiniz cocuk gibi yani ee cocuk gibi davraninca da azarlamış. Bir daha yapmayin. 😁

Yani bilip bilmediginiz pakete saldirmak normal değil. 😂 Belki misafir gelen adam başkasi icin aldi giderken goturecekti?Kucuk cocuklar gibi bir paket gorunce hemen size oldugunu dusunup acmaya calismaniz çok garip. Eşinizin azarlamasi dogru değil ama davranisiniz cocuk gibi yani ee cocuk gibi davraninca da azarlamış. Bir daha yapmayin. 😁
adam başkası için aldığı paketi neden kanepenin orta yerine koyuyor pardon?

Evet atlamamalıydınız o konuda hatalısınız. Kimse size bişey sunmadan alıp paketi de açıyosunuz.Ama eşiniz de o şekilde tepki vermemeliydi yani onun tepkisi biraz yüksek olmuş. Ama genel olarak çok da olay çıkartacak bir mesele değil o panikle refleksif konuşmuş dengesizce siz de garip bi hareket yapmışsınız

konu çok mu komik kahkahalara boğulmuşsunuz

Back
X