• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni misafirin önümde azarladı.

Hediye paketi gördünüz diye aa bana mı aldınız deyip atlayıp açmaya çalışmanız evet hoş olmamış belki kendisi başka birine aldı..görseniz bile kanepenin ortasında dursa,karşı tarafın size vermesini beklemeniz gerekir görgüsüzlük gibi olmuş eşiniz de mahçup olmuş o esnada kızmış yani tabi arkadaşının yanında hoş değil ama düşünememiş o an kızdığı için

Hediye paketi gördünüz diye aa bana mı aldınız deyip atlayıp açmaya çalışmanız evet hoş olmamış belki kendisi başka birine aldı..görseniz bile karşı tarafın size vermesini beklemeniz gerekir görgüsüzlük gibi olmuş eşiniz de mahçup olmuş o esnada kızmış yani tabi arkadaşının yanında hoş değil ama düşünememiş o an kızdığı için
bana demedim bize mi aldınız dedim.

Eşimin bir arkadaşı misafir olarak geldi bize.Yatılı kaldı.Başka şehirde yaşıyor.Üniversiteden arkadaşıymış.Bir gün kaldı ertesi gün yani bugün dışarı çıktılar başka bir arkadaşlarıyla buluştular.Şimdi yine döndüler.Biraz önce olan olayı anlatacağım sizlere.Mutfakta çay hazırlıyordum oturma odasına geldim kanepenin üstünde hediye ambalajına sarılmış bir şey var.aldım aaa siz mi aldınız bunu çok teşekkürler dedim demez olaydım eşim olacak adam hemen başladı neden aldın onu bizim değil o.neden açmaya çalışıyorsun hemen ? ya bize alınmasaydı vs kızmaya başladı ben de kendimi rezil olmuş hissettim kem küm ettim.
Arkadaş da yok yok dedi gülerek sizin çocuğa aldım güle güle kullansın dedi.
Şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız?Koca haklı mı atlamamalı mıydım hediyeye? Sinirliyim adamın yanında beni rencide etti.
En azından hediyeyi size vermesini bekleyebilirdiniz. Tabii bu demek değil ki eşiniz size karşı bu şekilde çıkışacak.

Eşimin bir arkadaşı misafir olarak geldi bize.Yatılı kaldı.Başka şehirde yaşıyor.Üniversiteden arkadaşıymış.Bir gün kaldı ertesi gün yani bugün dışarı çıktılar başka bir arkadaşlarıyla buluştular.Şimdi yine döndüler.Biraz önce olan olayı anlatacağım sizlere.Mutfakta çay hazırlıyordum oturma odasına geldim kanepenin üstünde hediye ambalajına sarılmış bir şey var.aldım aaa siz mi aldınız bunu çok teşekkürler dedim demez olaydım eşim olacak adam hemen başladı neden aldın onu bizim değil o.neden açmaya çalışıyorsun hemen ? ya bize alınmasaydı vs kızmaya başladı ben de kendimi rezil olmuş hissettim kem küm ettim.
Arkadaş da yok yok dedi gülerek sizin çocuğa aldım güle güle kullansın dedi.
Şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız?Koca haklı mı atlamamalı mıydım hediyeye? Sinirliyim adamın yanında beni rencide etti.
Nezaket gereği karşı taraf hediyeyi size vermeden ya da sizin olduğunuzu belirtmeden almak hiç doğru bir davranış değil. Gerçekten başkasına almış olabilirdi. Sizin yaptığınız yanlış ama eşinizin yaptığı da çok yanlış. Yani yanlışları burda kimin ki daha yanlışa çevirip yaristiramayiz

konu çok mu komik kahkahalara boğulmuşsunuz

Ee komik yani davraniş biçimi. Ben eşimin bana aldigini gordugum paketi bile gorur gormez açmaya koşmuyorum verecek zaten adam. 🙄

Kaldi ki evde misafir var. Açmayin diye paketi saklamasi gerekmiyor ki koltuga koydu diye alip acilmaz. Adam başkasi için almişta olabilirdi gercekten eşiniz hakli.

bana demedim bize mi aldınız dedim.

Aynı kapıya çıkıyor her halukarda biri sizin evinize elinde paketlerle de gelse bu ailenizden bir akraba bile olsa elinde hediye paketi görüp aa bize mi aldınız demezsiniz o paketler koltuğa da konsa açılmaz getiren insanın vermesi beklenir bu görgü meselesidir gerçekten de size almamış olabilirdi oturunca oraya koymuş orda kalmış olabilirdi

Ee komik yani davraniş biçimi. Ben eşimin bana aldigini gordugum paketi bile gorur gormez açmaya koşmuyorum verecek zaten adam. 🙄

Kaldi ki evde misafir var. Açmayin diye paketi saklamasi gerekmiyor ki koltuga koydu diye alip acilmaz. Adam başkasi için almişta olabilirdi gercekten eşiniz hakli.
kocanın karsısının kusurlarını örtmesi mi gerek yoksa kadın bir hata yaptığında milletin içinde azarlaması mı gerek?

Aynı kapıya çıkıyor her halukarda biri sizin evinize elinde paketlerle de gelse bu ailenizden bir akraba bile olsa elinde hediye paketi görüp aa bize mi aldınız demezsiniz o paketler koltuğa da konsa açılmaz getiren insanın vermesi beklenir bu görgü meselesidir gerçekten de size almamış olabilirdi oturunca oraya koymuş orda kalmış olabilirdi
e kocam haklı yani adamın yanında azarlamakla.

Hediye geldiyse tabii sunulmadan benim mi diye pakete atilmamak lazım. Ama bu eşinizin bu şekilde azarlamasına bahane olamaz. Gereken ültimatomu verin. Arkadaş gidince de değil. İnsan içinde yapilan kabahatin tenhada özrü olmaz.

Yani esiniz utanmistir sizin yaptiginiz hareketten. Cringe denen bi sey var ve ben okudugumda tam bunu hissettim. Ancak esiniz bunu arkadasiniz yokken size duzgun bir dille belirtse daha iyi olurdu. Belirtmesi sart bak cunku hala hata yaptiginizin farkinda degilsiniz. Kanepenin ortasina neden koymus diyorsunuz.

kocanın karsısının kusurlarını örtmesi mi gerek yoksa kadın bir hata yaptığında milletin içinde azarlaması mı gerek?

Bence de bunu keşke yalnizken konuşsaymiş sizinle ama kendisi de arkadasinin yaninda utanmiş o hareketinizden belli ki o yuzden ani tepki vermiş olabilir. Arkadasi gidince tekrar konuşun siz.

Hediye size verilene kadar beklemeniz daha doğru olurdu. Ama bu azarı haklı kılmaz. Bize değildir belki canım hemen atlama diyebilir idareci davranabilirdi. yalnızken kocanızı bir daha böyle bir şey yapmaması konusunda azarlayın.

e kocam haklı yani adamın yanında azarlamakla.
Kocanıza hak veren bir yorum okumadım ama siz illa bir haklı-haksız arayışına giriyorsunuz. Sizin yaptığınız da doğru değil kocanızın yaptığı ise hiç doğru değil.

Back
X