- Konu Sahibi zilleritakti
-
Yooo dostum, konu sahibi her koca konusu açtığında o gaz konusu masaya yatacak.O diğer konuda ablacım, allasen açma konuyu
Valla benim evime arkadasım (cokta yakın olmayan) geldi montunu vs alırken kocaman hediye paketini de verdi elime montunun yanına koydum çünkü bana canım bu da senin demediadam başkası için aldığı paketi neden kanepenin orta yerine koyuyor pardon?
Halbuki özunde tirt bu adamlar ici boş tenekeArkadaşına " bak nasıl erkeğim ben, karımı azarladım ağzını bile açamadı. Masaya vurdum mu titrer karşımda" imajı vermiş. O hediyeyi kafasına geçirmeliydiniz arkadaşının yanında
O hediyeyi alip biyerine sokardimEşimin bir arkadaşı misafir olarak geldi bize.Yatılı kaldı.Başka şehirde yaşıyor.Üniversiteden arkadaşıymış.Bir gün kaldı ertesi gün yani bugün dışarı çıktılar başka bir arkadaşlarıyla buluştular.Şimdi yine döndüler.Biraz önce olan olayı anlatacağım sizlere.Mutfakta çay hazırlıyordum oturma odasına geldim kanepenin üstünde hediye ambalajına sarılmış bir şey var.aldım aaa siz mi aldınız bunu çok teşekkürler dedim demez olaydım eşim olacak adam hemen başladı neden aldın onu bizim değil o.neden açmaya çalışıyorsun hemen ? ya bize alınmasaydı vs kızmaya başladı ben de kendimi rezil olmuş hissettim kem küm ettim.
Arkadaş da yok yok dedi gülerek sizin çocuğa aldım güle güle kullansın dedi.
Şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız?Koca haklı mı atlamamalı mıydım hediyeye? Sinirliyim adamın yanında beni rencide etti.
Ben mi yanlış okudum konuyu? Nedense kocasının tepkisi tuhaf gelmedi. Konu sahibinin yazdığı gibiyse adam kızmamış ki.. Demek ki konu sahibi nasıl davrandıysa adam biraz yükselerek uyarmış..Eşimin bir arkadaşı misafir olarak geldi bize.Yatılı kaldı.Başka şehirde yaşıyor.Üniversiteden arkadaşıymış.Bir gün kaldı ertesi gün yani bugün dışarı çıktılar başka bir arkadaşlarıyla buluştular.Şimdi yine döndüler.Biraz önce olan olayı anlatacağım sizlere.Mutfakta çay hazırlıyordum oturma odasına geldim kanepenin üstünde hediye ambalajına sarılmış bir şey var.aldım aaa siz mi aldınız bunu çok teşekkürler dedim demez olaydım eşim olacak adam hemen başladı neden aldın onu bizim değil o.neden açmaya çalışıyorsun hemen ? ya bize alınmasaydı vs kızmaya başladı ben de kendimi rezil olmuş hissettim kem küm ettim.
Şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız?Koca haklı mı atlamamalı mıydım hediyeye? Sinirliyim adamın yanında beni rencide etti.
Yok artık ya buna mı tepki göstermiş şaka gibi. Ülke sinirli bir ülke biliyorum ama erkekleri ayrı bir tuhafEşimin bir arkadaşı misafir olarak geldi bize.Yatılı kaldı.Başka şehirde yaşıyor.Üniversiteden arkadaşıymış.Bir gün kaldı ertesi gün yani bugün dışarı çıktılar başka bir arkadaşlarıyla buluştular.Şimdi yine döndüler.Biraz önce olan olayı anlatacağım sizlere.Mutfakta çay hazırlıyordum oturma odasına geldim kanepenin üstünde hediye ambalajına sarılmış bir şey var.aldım aaa siz mi aldınız bunu çok teşekkürler dedim demez olaydım eşim olacak adam hemen başladı neden aldın onu bizim değil o.neden açmaya çalışıyorsun hemen ? ya bize alınmasaydı vs kızmaya başladı ben de kendimi rezil olmuş hissettim kem küm ettim.
Sizin evde başkasına alınmış hediye konma bölümü mü var?adam başkası için aldığı paketi neden kanepenin orta yerine koyuyor pardon?
Koskoca insana da bunu öğretmek durumunda kalmasın kocası yaYani esiniz utanmistir sizin yaptiginiz hareketten. Cringe denen bi sey var ve ben okudugumda tam bunu hissettim. Ancak esiniz bunu arkadasiniz yokken size duzgun bir dille belirtse daha iyi olurdu. Belirtmesi sart bak cunku hala hata yaptiginizin farkinda degilsiniz. Kanepenin ortasina neden koymus diyorsunuz.
Aynen katılıyorum size. Peki bişeyi merak ediyorum eşinizin arkadaşı gittikten sonra eşinizle bu konuyu nasıl konuştunuz hatta ne konuştunuzArkadaşına " bak nasıl erkeğim ben, karımı azarladım ağzını bile açamadı. Masaya vurdum mu titrer karşımda" imajı vermiş. O hediyeyi kafasına geçirmeliydiniz arkadaşının yanında
Sizin hatanız size şahsen verilmemiş bir paketi açmaya çalışmak. Eşinizin hatası sizi azarlamak. Bir benzer durumu yaşadım annemle bir arkadaşına oturmaya gitmiştik hem ev sahibine hem oradan uğrayacağımız eve olmak üzere poşette iki paket vardı. Montlarla birlikte poşeti de vermiştik arka odaya götürsün diye. Arkadaşının 30 yaşındaki kızı ikisini de açmış elinde hediyeler teşekkürler diye bir anda salona girdi. Biri size değildi de diyemedik. İsterseniz sehpanın üstünde olsun birisi size aldım diye elinize vermeden hiçbir paketi açmayın. Eşiniz sizi azarlamakta haklı mı asla değil. Hele ki arkadaşının yanında insan biraz daha dikkat etmeli
Bende boyle dusunuyorum.. yaw koltuga koymus paketi, sana alinsa bile verilmesini bekle yani.. gorgusuzluk bana gorede ve asla normal bulmuyorum. Hediyesizlikten ölmüş gibi tavirlarBu daha betermiş.Goturup koysun diye verilen poşeti kariştiriyor, boyle bir insan çanta içlerini bile kurcaliyor olabilir. Konuya tekrar bir baktim da herkes ne olacak sanki olabilir şeklinde yazmiş, bir beni acayip kizdiriyor boyle başkasinin eşyalarini kariştirmalar galiba.
Hani insanlik halidir ama bazi şeyler cocukken ogrenilir ya hah bu da onlardan biri bu cocukken ogretilir, ogrenilir insanlik hali filan değil. 30 yaşinda insana cocuk gibi bunu izah edemem ben sakin sakin, bozardim azicik.
Başkasinin tek bir tozuna izinsiz dokunma, alma denilerek bu konuda katı yetiştim hep belki ondan.Ben tutamazdim kendini soylerdim o an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?