sen yakasina yapisinca ve gidiyorum deyince o sinir harbiyle o da gidersen git moduna girmis.. ikinizde de hata var ne yazik ki..Hareket ediyordu evet yani salak tarzı hakaretler ediyodu bende bana hakaret edemezsin derdim özür dilerdi.
Böyle üstüme yürüme olayı ilk kez oldu.
sana muhalefet degilim canim, sonuna kadar katiliyorum.. konu sahibine tavsiye vereyim derken senin yorumunla birlestirdm
keşke evin içinde bi kenara çekilseydiniz. ya da ona git deseydiniz.Hareket ediyordu evet yani salak tarzı hakaretler ediyodu bende bana hakaret edemezsin derdim özür dilerdi.
Böyle üstüme yürüme olayı ilk kez oldu.
keşke evin içinde bi kenara çekilseydiniz. ya da ona git deseydiniz.
eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız ailenize haber vermeyin bencede. yarın öbürgün siz iyi olursunuz onların aklında hep bu haliniz kalır üzülürler
peki yanınızda giyecek para şarj aleti falan var mı? öylece mi çıktınız
hiç bir haber yok mu kavga ettiğiniz saatten itibaren? arama veya mesaj?
bu denli saygısızca küfürler kovmalar çok saygısızca bence eğer o gerçekten seven biriyse bu gece aramalı bir kadın evinden başka nereye gider.bekleyin bu gece
bence buroda bekle ailenin yanina gtme gidersen ortalik dahada karisir ve sabah oldugunda aramazsa kilidin vardir heralde git evine konusma bi sure kocanla ama evinde dur bence yoksa gitmezsen is dahada uzar hatta bana kalsa ben bu aksam git evine diycem ama sen bilirsin yinedeGeceyi büroda mı geçireyim yoksa ailemin yanına mı gideyim sizce? Bu konuda kafam çok karışık
büro güvenli biyer mi geleni gideni olur mu ya da sabahında sıkıntı çıkar mı?Geceyi büroda mı geçireyim yoksa ailemin yanına mı gideyim sizce? Bu konuda kafam çok karışık
Geceyi büroda mı geçireyim yoksa ailemin yanına mı gideyim sizce? Bu konuda kafam çok karışık
açıkçası eşini en iyi sen tanırsın.. bütün gece neredeydin sendromuna bağlarsa o kızgınlıkla şiddet görme riskin var mı? çünkü birazdan aileni arar, orada olmadığını anlarsa başına daha büyük bir iş açar mısın?
bence ailenizin yanına gitmeyin.sonra barışmak isterseniz aileniz unutmaz.ofiste geçirin bu geceyi.geciremezseniz otele gidin.bu saatte böyle sizi evden kovmaya nası gönlü elverdi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?