Kocam beni resmen evden kovdu

Normal zamanda hakaret filan etmez çok saygılıdır aksine ama tartışma anında hakaret ettiği olmuştu yani

Hareket ediyordu evet yani salak tarzı hakaretler ediyodu bende bana hakaret edemezsin derdim özür dilerdi.
Böyle üstüme yürüme olayı ilk kez oldu.
sen yakasina yapisinca ve gidiyorum deyince o sinir harbiyle o da gidersen git moduna girmis.. ikinizde de hata var ne yazik ki..

Evet bende de hata var bunu kabul ediyorum ama beni hiç duymuyodu sürekli konuşuyodu bende canını acıtacak şekilde değil sarsıcak şekilde tuttum yakasından zaten bir bayan erkeğe ne kadar zarar verebilir ki

Hareket ediyordu evet yani salak tarzı hakaretler ediyodu bende bana hakaret edemezsin derdim özür dilerdi.
Böyle üstüme yürüme olayı ilk kez oldu.
keşke evin içinde bi kenara çekilseydiniz. ya da ona git deseydiniz.
eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız ailenize haber vermeyin bencede. yarın öbürgün siz iyi olursunuz onların aklında hep bu haliniz kalır üzülürler
peki yanınızda giyecek para şarj aleti falan var mı? öylece mi çıktınız

bu denli saygısızca küfürler kovmalar çok saygısızca bence eğer o gerçekten seven biriyse bu gece aramalı bir kadın evinden başka nereye gider.bekleyin bu gece

hiç bir haber yok mu kavga ettiğiniz saatten itibaren? arama veya mesaj?

Sinirli anlarda edilen hakaretleri duymayacaksın yoksa olmuyor. Yani normal zamanlarda da etmiyor dimi aşkım bebeğim diyor salak vs. diyorsa da sinirinden.. Ama sizin gitmenize izin vermemeliydi. Bende kavga anında gidicem derdim eşim asla göndermezdi.. O aramadan sakın dönmeyin..

yanımda bi günlük kıyafetim var yani üstümde. Şarj aleti filan büroda var zaten.
Aileme son raddede gitmeyi düşünüyorum. Şöyle bir kaç saat geçip aramazsa o zaman gitmeyi düşünüyorum.
Büro zaten ev gibi mutfağı her şeyi var bir kaç saat burda zaman geçirmeyi planlıyorum. Şuan kafamı dinlemeliyim diyorum yanlış doğru artık şuan kafam bu kadar çalışıyor sanırım

O kim ki kovuyor orası sadece onun evi miymiş
Ben olsam kimi nerden kovuyosun , sen git kapı orda derim

bu denli saygısızca küfürler kovmalar çok saygısızca bence eğer o gerçekten seven biriyse bu gece aramalı bir kadın evinden başka nereye gider.bekleyin bu gece

Geceyi büroda mı geçireyim yoksa ailemin yanına mı gideyim sizce? Bu konuda kafam çok karışık

Geceyi büroda mı geçireyim yoksa ailemin yanına mı gideyim sizce? Bu konuda kafam çok karışık
bence buroda bekle ailenin yanina gtme gidersen ortalik dahada karisir ve sabah oldugunda aramazsa kilidin vardir heralde git evine konusma bi sure kocanla ama evinde dur bence yoksa gitmezsen is dahada uzar hatta bana kalsa ben bu aksam git evine diycem ama sen bilirsin yinede

Bu akşam gitmeyi düşünmüyorum gidersem tükürdüğümü yalarım. O adım atmadan gitmeyeceğim o eve

büro güvenli biyer mi geleni gideni olur mu ya da sabahında sıkıntı çıkar mı?
eğer değilse ve eşiniz aramazsa bu geceyi orda geçirin bence. yarın ailenize gidersiniz.

açıkçası eşini en iyi sen tanırsın.. bütün gece neredeydin sendromuna bağlarsa o kızgınlıkla şiddet görme riskin var mı? çünkü birazdan aileni arar, orada olmadığını anlarsa başına daha büyük bir iş açar mısın?

Büro güvenli bir yer kimse uğramaz sabaha kadar zaten sabahta ben açıyorum.

bence ailenizin yanına gitmeyin.sonra barışmak isterseniz aileniz unutmaz.ofiste geçirin bu geceyi.geciremezseniz otele gidin.bu saatte böyle sizi evden kovmaya nası gönlü elverdi ya.

Bilmiyorum tanıdığım eşim zaten böyle bir şey yapıcak karakterde bir insanda değildi. O yüzden şuan bilemiyorum gerçekten. Normal şartlarda dediğimin arkasını aramaz güvenir ama normal şartlarda işte.

bence ailenizin yanına gitmeyin.sonra barışmak isterseniz aileniz unutmaz.ofiste geçirin bu geceyi.geciremezseniz otele gidin.bu saatte böyle sizi evden kovmaya nası gönlü elverdi ya.

Bilmiyorum direk minibüse atlayıp ailemin yanına gideceğimi düşünmüş olabilir ama insan olan bi arayıp sormaz mı en azından yerine ulaştı mı diye merak etmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…