Bilmiyorum tanıdığım eşim zaten böyle bir şey yapıcak karakterde bir insanda değildi. O yüzden şuan bilemiyorum gerçekten. Normal şartlarda dediğimin arkasını aramaz güvenir ama normal şartlarda işte.
Bilmiyorum direk minibüse atlayıp ailemin yanına gideceğimi düşünmüş olabilir ama insan olan bi arayıp sormaz mı en azından yerine ulaştı mı diye merak etmez mi?
lilithxxx .!.:Geceyi büroda mı geçireyim yoksa ailemin yanına mı gideyim sizce? Bu konuda kafam çok karışık
Buronuz musaitse buroda gecirin ailenizide telaslandirip uzmeyin birazda merak etsin nerde diye
Bilmiyorum direk minibüse atlayıp ailemin yanına gideceğimi düşünmüş olabilir ama insan olan bi arayıp sormaz mı en azından yerine ulaştı mı diye merak etmez mi?
lilithxx: 37486298 .!.:Yani bilemiyorum gerçekten insanlarda güvenip büronun anahtarını bana teslim etti emanete ihanet etmiş gibi olmakta istemiyorum. Bir iki saat sonra aramamış olursa zaten o tercihini yapmış olur o yüzden ailemin yanına giderim diye düşünüyorum.
Siz aslında zaman vermişsiniz ona, ailenize yansıtmamak için ama bu süre içinde de aramamış. Bilemiyorum ben olsam ne yapardım ama bu kadarcık kavgadan git demesine şaşırdım açıkçası. Ne bu oyun mu böyle. Ailenizle yüzyüze gelmekten hiç çekinmiyor mu?
Normalde ailenizle nasıl arası?
Ailenin evine gideceğini sanmıyorum önce seninle irtibata geçer gibi geliyor. Bekle bakalım arayacak mı, kin tutan biri mi eşin? Zor sinirlenip zor sakinleşen biri mi acaba? Belki hala sinirleri yatışmamıştır. Orda kalırsan kimbilir nerelerde sabahladın falan diyebilir bence. Aramazsa annene git en mantıklısı bu gibi görünüyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?