Kocam beni resmen evden kovdu

şimdi annenlere gitsen kesin şüphelenirler ama büroda kalsan bu sefer de kocan sorun çıkarabilir.. acaba eve gidip bir iki parça eşya alıp annenlere mi gitsen, bu gece biraz hastayım o yüzden geldim desen.. hem annenler şüphelenmez, hem eşya alma bahanesiyle evde ne halt yediğine bakarsın, hem de bak geri döndü demez geri gideceğin için..

offf çok karışık bir durum yaw.

Annemler her şekilde şüphelenirler çünkü aynı yerde yaşadığımız için 2 yıllık evliliğim boyunca hiç tek başıma gidip kalmama gerek kalmamıştı. Gidersem ne dersem diyeyim bi durum olduğunu anlarlar.

Bilmiyorum direk minibüse atlayıp ailemin yanına gideceğimi düşünmüş olabilir ama insan olan bi arayıp sormaz mı en azından yerine ulaştı mı diye merak etmez mi?

ama böyle her kavgada ailenizin yanına gitmenize izin verilmezki.sonuçta ailenizde sorucak size noldu kızım diye.ailelerin duymasını gerektircek bi tartışma değilki bu.eşinizin size karşı düşüncesi ailenizden de çekincesi yok bence.

Evet demek ki yokmuş o kadar kolay git dedi ki demek ki hiçbir şey ifade etmiyormuşum.

En mantıklı olanı ailenizde kalmak, büroda kalmak çok da güvenli değil.
Eşinizle barışmayı düşünüyorsunuz.
Belki eşiniz gecenin ilerleyen saatlerinde annenizden sizi almaya gelir, bu durumda ailenizde telaşlanacak gece gece büroda kalırsanız.

Yani eğer bir iki saate aramazsa bende ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum zaten gece kalmak pekte mantıklı değil gibi doğru söylüyorsunuz sanırım.

Buronuz musaitse buroda gecirin ailenizide telaslandirip uzmeyin birazda merak etsin nerde diye

Yani bilemiyorum gerçekten insanlarda güvenip büronun anahtarını bana teslim etti emanete ihanet etmiş gibi olmakta istemiyorum. Bir iki saat sonra aramamış olursa zaten o tercihini yapmış olur o yüzden ailemin yanına giderim diye düşünüyorum.

Bilmiyorum direk minibüse atlayıp ailemin yanına gideceğimi düşünmüş olabilir ama insan olan bi arayıp sormaz mı en azından yerine ulaştı mı diye merak etmez mi?

Siz aslında zaman vermişsiniz ona, ailenize yansıtmamak için ama bu süre içinde de aramamış. Bilemiyorum ben olsam ne yapardım ama bu kadarcık kavgadan git demesine şaşırdım açıkçası. Ne bu oyun mu böyle. Ailenizle yüzyüze gelmekten hiç çekinmiyor mu?
Normalde ailenizle nasıl arası?

Siz bilirsiniz sonucta sizin hayatınız esinizi ailenizi bizden çok iyi taniyorsunuz biz yorum yapıyoruz ama o hayati siz yaşayıp o adamla olucak olan sizsiniz

Normalde gayet iyidir ailemle arası özellikle de babamla. Kendi babasından daha çok sever sayar yeri geldiğinde. Ama demek ki sinirle hiç biri umrunda olmadı.

Ailenin evine gideceğini sanmıyorum önce seninle irtibata geçer gibi geliyor. Bekle bakalım arayacak mı, kin tutan biri mi eşin? Zor sinirlenip zor sakinleşen biri mi acaba? Belki hala sinirleri yatışmamıştır. Orda kalırsan kimbilir nerelerde sabahladın falan diyebilir bence. Aramazsa annene git en mantıklısı bu gibi görünüyor şuan

bu kocaları anlamıyorum evlenmeden önce akşamları vakit geçirebilsek diye hayal kurulur evlenince de böyle mi yaparlar. Bence gece olmadan araması lazım sonuçta ağır küfür eden o olmuş ve erkek sonuçta adım atması lazm inş gurur yapmaz ve arayıp gönlünüzü alır

Kin tutmadı şimdiye kadar. Evet kolay sinirlenir ama aslında çabukta geçerdi siniri şuan kafam o kadar karışık ki kaldım böyle ne yapayım ne edeyim hiç bilmiyorum. Ama aileme gidersem annem bunu hiç unutmaz bunu gayet iyi biliyorum.

Canım kusura bakma ama sen kendin kaşınmışsın galiba gitmene izin vermez diye düşündün bu kadınlar biraz sevildiğini hissetmek için bu tür girişimlerde bulunuyor gitme deseydi arkana düşseydi çok mutlu olurdun eminim ama bazen seninkinde olduğu gibi tutmuyor işte neyse canım inşallah arardad dönersin evine

Kızlar ya da şunu yapsam nasıl olur? Eve gitsem ben neden gidiyorum sen defol git bu ev sadece senin değil mi desem? Sonuçta erkek olan o defolsun gitsin evden bende evimde uyuyayım.

İkiniz de hatalısınız.
Arkadaşlara katılıyorum, boşanmayı düşünmüyorsan bi güzel süründür. Ama sen de kendini frenlemeyi öğren, öfkeni alt etmeyi öğren. İnan ki kadında öfke kontrolü olmayınca daha da kötü oluyor işler.

Evet ben hatalı değilim demiyorum zaten ama onunda kalkıp evden kovması kabul edilir değil

bence bu gece büroda kal. aramasını bekle bıraz.
eve gitmektense bi mesaj atabilirsin ben de hatalıydım ama sen beni buna zorladın falan diye. bi bayan olarak büroda kalıyorum senin yüzünden ben ailem üzülmesin diye eve gitmedim falan yazabilirsin. umarım rahat rahat uyursun benim de olan o evde falan vs. yaz. şaçmalıyo da olabilirim. ben duygu sömürüsü bi mesaj döşerdim şööle

Hemen bosanmayi ayrilmayi dusunmeyin lutfen ya. Her evlilikte bu raddeye gelen durumlar olmustur.
Benim kayinvalidem bile evi terk etmisti bize gelmisti kaynana olacak bir de
o bile kayin pederim gel demeden gitmedi dusun artik.
kafani bi topla sen bugun.
Ilimli yaklas ararsa da.
Sonuc olarak sen de gidiyorum demissin.
gidiyorum diyen bir kadina ne olur kal diyen erkekte az bulunur hani dogruya dogru.
ayrilik dusunme, duzelir bu durum hic merak etme.
olur bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…