- 29 Mart 2019
- 55
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi allendesojen
-
söylediğiniz şeyleri anlamıyorum esim de ben çalışırken mesaj atıp taciz ediyordu ama isim olduğunu söyleyip cevap veriyordum benim anlatmak istediğim herhangi bi tepki vermemesi cevap verse anlayış gösterebilirimWhatsapta online olmasi musait olduğu anlamına gelmez yalnız. Çalışırken whatsap kullaniyoruz ister istemez. Hatta acil ameliyata cikmasi gereken hastamin kan sonuçlarını vs yolda gelen cerraha atarken kuzenim beni deli etmişti. Biz zamanla yarışıyoruz o "bak bak onlinesin ama hic pas vermiyorsun" vari seyler yazip beli cileden çıkarmıştı. Neyse sakin umarim duzelir ama aske polis vs de durum bu. 100 yıl sonrada böyle olacak, isiniz zor.
Anlamadiginız kısım neresidir.söylediğiniz şeyleri anlamıyorum esim de ben çalışırken mesaj atıp taciz ediyordu ama isim olduğunu söyleyip cevap veriyordum benim anlatmak istediğim herhangi bi tepki vermemesi cevap verse anlayış gösterebilirim
Suriyede asker diyorsun bakalim psikolojisi ne durumda biliyormusun?isleri cok zor bide siz ustune gitmeyin.kufur konusuna gelirsek esiniz yalnis yapms hatali simdilik sadece sessiz kalin hatasini anlar1?5 aydır evliyim kocam asker Suriye'de gorev yapiyor. Günlerdir sesini duymuyorum. Arayabilecek olduğu halde aramıyor bugün kavga ettik arada mesaj atıyordu WhatsApp goruldulerini kapatmış niye kapattın diye sordum inkar etti sonra biraz usteledim bu sefer konu tartışmaya döndü yazılı biçimde bana kufurvari konuştu düzgün bı üslupla uyardım devam edince engelledim bu sefer SMS olarak kufretti. Tüm gün mesaj atmadım akşam engeli kaldırdım bu sefer yazmış engeli niye kaldırdın diye gördüm ama cevap yazmadım şimdi uyuyamıyorum yarından korkar oldum deli gibi seviyorum ama ilgisizligine tahammül edemiyorum ne yapmaliyim
Bile bile kabul ettin diye biseymi var anlacığım kadarı ile az önceki yorumdan 2 hafta aramamış bakın şartlar uygun değil diyosunuz nerden biliyosunuz oraya baz istasyonu kuruldu bi kere ayrıca haftada bi gün izinler oluyor konu sahibi sonuna kadar haklı bir de küfür yiyorAsil onyargili davranan sensin . O da esine karsi. Yeni evlisin,ilgi beklemen normal ama karsindakinin sartlari uygun değil. Kavga ile trip ile harcadigin zamana yazik. Yarin birgun sehit haberini alsan senin icin yanacak neden bukadar sacma sey yuzunden kavga ettik de kustuk diye.. benim kuzenim daga goreve gidiyor 6 ay esiyle goresemedi. O kizin birkes olsun şikayet ettiğini duymadik. Bile bile kabul ettiğiniz yasami burnunuzdan getirmeyin
Aynen oyle istese ulasir dagda degil ki telefon cekmesin suriyedeler oraya baz istasyonu kuruldu iletisim var yani herkes kiza yuklenmisEşim geçen sene afrinin ilk zamanı yani Ocak ile Temmuz arasında 7 ay Suriyedeydi . O kötü zamanlarda bile getirtsen haberim olurdu yazar arardı beni hiç habersiz kalmadım en fazla 2 saat . Şimdi Suriye düzeldi zaten öyle sorun yok sükünet sağlandı . O arada birlikte çalıştığımız bir personel vardı eşimden çok daha rütbeli biz onun emrinde çalışıyorduk . Herşeyi eşim yapardı o sadece oturuyordu yemeği bile önüne gelirdi . 3 çocuğu vardı karısı hergün beni arar Tuğçe haber aldın mı ben haber alamıyorum arayamıyorumda çocuklar ağlıyor diye bana ağlar sorardı. Bende sırf ben haber alıyorum desem gidip eşine o karısına haber veriyor senin altında çalışıyor sen neden haber vermiyorsun der diye yok bende alamıyorum derdim sinirimden ağlardım . Öyle üzülüyordum ki karısına . Eşimde bu adam manyak şımarık karısını çocuklarını aramıyor birşey yapmıyoruz ki burada derdi . Aklıma o geldi valla
Hiç işte ya baz istasyonu olmadan önce de çekiyordu . Gidene zor olduğu kadar kalana haber bekleyene daha zor yani millet bunu bilmiyor öyle yorum yapıyor . Ben iliklerime kadar yaşadığım için adım soyadım gibi ezbere bilirim bu kadının ne yaşadığını. 2 saat haber alamayınca dünya durur resmen.şuan Suriye’de bizim çalıştığımızı birliğin tamamı var o yüzden orada ne olduğunu biliyorum şuan yapılan nöbet tutmak devriye atmak uyumak bu kadar . Seçim yüzünden şehit olmasın diye fıratın Doğusuna da girilmedi sükunet var şuan haber veremeyecek bir durum söz konusu değil . Adam kendine değer arıyor karısı merak etsin filan istiyor yada telefondan bir haltlar karıştırıyor son görülmeyi de kapatmış ohhh missssAynen oyle istese ulasir dagda degil ki telefon cekmesin suriyedeler oraya baz istasyonu kuruldu iletisim var yani herkes kiza yuklenmis
Adam canının derdinde sen ilgisiz diyorsun.1?5 aydır evliyim kocam asker Suriye'de gorev yapiyor. Günlerdir sesini duymuyorum. Arayabilecek olduğu halde aramıyor bugün kavga ettik arada mesaj atıyordu WhatsApp goruldulerini kapatmış niye kapattın diye sordum inkar etti sonra biraz usteledim bu sefer konu tartışmaya döndü yazılı biçimde bana kufurvari konuştu düzgün bı üslupla uyardım devam edince engelledim bu sefer SMS olarak kufretti. Tüm gün mesaj atmadım akşam engeli kaldırdım bu sefer yazmış engeli niye kaldırdın diye gördüm ama cevap yazmadım şimdi uyuyamıyorum yarından korkar oldum deli gibi seviyorum ama ilgisizligine tahammül edemiyorum ne yapmaliyim
Yanlız konu sahibi merak edıyorum meraktan ölüyorum demiyor ilgisiz bana ilgi göstersin diyor. Adam da buna kızıyor zatenHiç işte ya baz istasyonu olmadan önce de çekiyordu . Gidene zor olduğu kadar kalana haber bekleyene daha zor yani millet bunu bilmiyor öyle yorum yapıyor . Ben iliklerime kadar yaşadığım için adım soyadım gibi ezbere bilirim bu kadının ne yaşadığını. 2 saat haber alamayınca dünya durur resmen.şuan Suriye’de bizim çalıştığımızı birliğin tamamı var o yüzden orada ne olduğunu biliyorum şuan yapılan nöbet tutmak devriye atmak uyumak bu kadar . Seçim yüzünden şehit olmasın diye fıratın Doğusuna da girilmedi sükunet var şuan haber veremeyecek bir durum söz konusu değil . Adam kendine değer arıyor karısı merak etsin filan istiyor yada telefondan bir haltlar karıştırıyor son görülmeyi de kapatmış ohhh missss
Benim eşimde asker ben haber alamayınca ona bişey mi oldu acaba diye ödüm kopuyor siz trip atiyosunuz. Orada insanlar neler yaşıyo psikolojisi ne hale geliyo tüm gün yaşadıklarından sonra akşam sizinle konuşurken romantizme bağlaması zaten çok zor. Küfür etmesi çok çirkin ama bu yine de sizi haklı yapmaz1?5 aydır evliyim kocam asker Suriye'de gorev yapiyor. Günlerdir sesini duymuyorum. Arayabilecek olduğu halde aramıyor bugün kavga ettik arada mesaj atıyordu WhatsApp goruldulerini kapatmış niye kapattın diye sordum inkar etti sonra biraz usteledim bu sefer konu tartışmaya döndü yazılı biçimde bana kufurvari konuştu düzgün bı üslupla uyardım devam edince engelledim bu sefer SMS olarak kufretti. Tüm gün mesaj atmadım akşam engeli kaldırdım bu sefer yazmış engeli niye kaldırdın diye gördüm ama cevap yazmadım şimdi uyuyamıyorum yarından korkar oldum deli gibi seviyorum ama ilgisizligine tahammül edemiyorum ne yapmaliyim
Kadın çok uzun zaman yanlız kaldığı için devreler yanıyor hali ile şuan olan da o zatenYanlız konu sahibi merak edıyorum meraktan ölüyorum demiyor ilgisiz bana ilgi göstersin diyor. Adam da buna kızıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?