Kocam beni unuttu

söylediğiniz şeyleri anlamıyorum esim de ben çalışırken mesaj atıp taciz ediyordu ama isim olduğunu söyleyip cevap veriyordum benim anlatmak istediğim herhangi bi tepki vermemesi cevap verse anlayış gösterebilirim

Biraz uzun olacak ama ben şöyle düşünüyorum. Şimdi, kızın eşine sürekli ilgi ilgi ilgi baskısı yaptığını düşünmüyorum, şımarıksın büyümemişsin söylemlerinden bi vazgeçin önce. Şu anda teknolojinin zirvesini yaşıyoruz resmen herşeyi bir tıkla bir saniyede halledebiliyoruz. Sürekli mesajlaşmak sürekli araşmaktan ziyade günde bi kere sadece 2 3 mesaj ,aklında oldugunu, iyi olduğunu, evde onu bekleyen kadınını da merak ettiğini belirtecek bir kaç mesaj bekliyordur, ki suriyede görev yapan eşten sürekli kendisini ilgi yağmuruna tutmasını istediğini düşünmek çok saçma olur. Bende polis eşiyim terör olaylarının en zirvede olduğu dönemler biz sevgiliydik ve 50 gün Sur'da görev yaptı, tamam bi suriyeyle, bir kaç ay gidip gelmemekle asla kıyaslamıyorum ama o dönem iki tane büyük patlama olayı oldu orada bizim için zor dönemlerdi. Ama bi resim dahi olsa atardı, insan böyle zamanlarda sevdiğine daha çok ihtiyaç duyuyor. Evet zor bir meslek ama icra eden kadar bekleyene de zor, yüreğim ağzımda beklediğim zamanları biliyorum. Erkeğin biraz da bunun farkında olması kendini özleyen ve bekleyen bi kadının gözünün yollarda olduğunun farkında olarak hareket etmesi lazım. Bir mesaj atmak en fazla 5 saniye. Evet, eşinin meslegini bile bile kabul etti ama erkek de bunu bile bile bu mesleği seçti. Ben yerinde olsam ki kendim de bu sekilde davranmıştım, sadece bir mesaj, "nasılsın hayatım aç kalmıyorsun değil mi yemeğini ihmal etme, aklım hep sende en uygun zamanında bi sesini duyayım." Yaz ve bekle cevap vermese bile sabırlı ol zamanla daha hassas davranmaya başlayacaktır diye düşünüyorum, kavga trip erkeği yola getirmiyor itiyor. Çoğunlukla görev gruplarında da yazışabiliyorlar, hem onun üstüne gitmemiş olursun ki gerçekten allah yardimcisi olsun hiç kolay değil, hem de zamanla seni daha iyi anlamasını sağlarsın aklı bende kalmasın deyip seni aramaya başlar.

suriyede asker aramiyorsun tribi atmayin. Duygularinizi buraya degil Ona yazin. Beklediginizi bilsin. Sizin icin daha dikkatli olsun diye motive edin. Kufur etmemesini söyleyin. Ederse engelleyeceginizi soylersiniz. Evlilik Iyi gun Kötü gündür. Adam caniyla ugrasiyor arkadaslarin in caniylada Sizin tribiniz umrunda degildir.

Esiniz askermis ve günlerce sesini duymamissiniz esimi her gun gordugum halde evden ise gitmeden kalbini kirdiysam ya ona bisey olursa diye dusunup yumusuyorum tatli dille konusup hallediyorum bence sizde boyle yapin engellemeyin ha imkani var aramiyo demissiniz bunu dile getirin cokda sert olmayin yaninizda olunca zaten bunu hesabini sorarsiniz diye düşünüyorum :)

Suriyede asker diyorsun bakalim psikolojisi ne durumda biliyormusun?isleri cok zor bide siz ustune gitmeyin.kufur konusuna gelirsek esiniz yalnis yapms hatali simdilik sadece sessiz kalin hatasini anlar

Eşim geçen sene afrinin ilk zamanı yani Ocak ile Temmuz arasında 7 ay Suriyedeydi . O kötü zamanlarda bile getirtsen haberim olurdu yazar arardı beni hiç habersiz kalmadım en fazla 2 saat . Şimdi Suriye düzeldi zaten öyle sorun yok sükünet sağlandı . O arada birlikte çalıştığımız bir personel vardı eşimden çok daha rütbeli biz onun emrinde çalışıyorduk . Herşeyi eşim yapardı o sadece oturuyordu yemeği bile önüne gelirdi . 3 çocuğu vardı karısı hergün beni arar Tuğçe haber aldın mı ben haber alamıyorum arayamıyorumda çocuklar ağlıyor diye bana ağlar sorardı. Bende sırf ben haber alıyorum desem gidip eşine o karısına haber veriyor senin altında çalışıyor sen neden haber vermiyorsun der diye yok bende alamıyorum derdim sinirimden ağlardım . Öyle üzülüyordum ki karısına . Eşimde bu adam manyak şımarık karısını çocuklarını aramıyor birşey yapmıyoruz ki burada derdi . Aklıma o geldi valla

Bile bile kabul ettin diye biseymi var anlacığım kadarı ile az önceki yorumdan 2 hafta aramamış bakın şartlar uygun değil diyosunuz nerden biliyosunuz oraya baz istasyonu kuruldu bi kere ayrıca haftada bi gün izinler oluyor konu sahibi sonuna kadar haklı bir de küfür yiyor
Bende eşimden ayrı kaldım gittigii günün ertesi günü hamile olduğum haberini aldim erken doğum yüzünden hastaneye yatınca görebildim eşimi ki bulunduğu yerin şartları suriyeden beterdi neler yaşadık bulabildigi her fırsatta arar bi gün olsun kufur etmezdi

Aynen oyle istese ulasir dagda degil ki telefon cekmesin suriyedeler oraya baz istasyonu kuruldu iletisim var yani herkes kiza yuklenmis

Aynen oyle istese ulasir dagda degil ki telefon cekmesin suriyedeler oraya baz istasyonu kuruldu iletisim var yani herkes kiza yuklenmis
Hiç işte ya baz istasyonu olmadan önce de çekiyordu . Gidene zor olduğu kadar kalana haber bekleyene daha zor yani millet bunu bilmiyor öyle yorum yapıyor . Ben iliklerime kadar yaşadığım için adım soyadım gibi ezbere bilirim bu kadının ne yaşadığını. 2 saat haber alamayınca dünya durur resmen.şuan Suriye’de bizim çalıştığımızı birliğin tamamı var o yüzden orada ne olduğunu biliyorum şuan yapılan nöbet tutmak devriye atmak uyumak bu kadar . Seçim yüzünden şehit olmasın diye fıratın Doğusuna da girilmedi sükunet var şuan haber veremeyecek bir durum söz konusu değil . Adam kendine değer arıyor karısı merak etsin filan istiyor yada telefondan bir haltlar karıştırıyor son görülmeyi de kapatmış ohhh missss

Eğitimle alakasi yok benimde esim cok ilgisiz ilk yıllarda cok cok ilgilerdi şimdi mesajımı görse bile saatlerce cvp vermez

Adam canının derdinde sen ilgisiz diyorsun.

Yanlız konu sahibi merak edıyorum meraktan ölüyorum demiyor ilgisiz bana ilgi göstersin diyor. Adam da buna kızıyor zaten

Benim eşimde asker ben haber alamayınca ona bişey mi oldu acaba diye ödüm kopuyor siz trip atiyosunuz. Orada insanlar neler yaşıyo psikolojisi ne hale geliyo tüm gün yaşadıklarından sonra akşam sizinle konuşurken romantizme bağlaması zaten çok zor. Küfür etmesi çok çirkin ama bu yine de sizi haklı yapmaz

Yanlız konu sahibi merak edıyorum meraktan ölüyorum demiyor ilgisiz bana ilgi göstersin diyor. Adam da buna kızıyor zaten
Kadın çok uzun zaman yanlız kaldığı için devreler yanıyor hali ile şuan olan da o zaten

adam görevde. bu kadar basit mi sanıyorsunuz.haberlerde verılenler kadar! kardeşim askerdeyken her gün sıkıntı yok ,çok rahat abla derdi askerliğide türkıyenın doğusunda...burası çok rahat anne ...!!geldıkten sonra anlattıkları kanımı dondurdu !bılmem daha nasıl anlatılır bu durum...kaldıki surıye...piskolojısı nasıl düşündün mü?

Yaşı 20 olabilir,adamda suriyede olabilir..Neticede yeni evli ve yazma imkanı var,neden manipüle ediyorsunuz ki,herkes bu kızın yerinde olsa bal gibi aynı kaygıları yaşicaktı.Okundu işaretini kaldırmayı biliyor ama maşallah.Geçsin bu ayakları,bir an evvel duygularını dizginlemeyi öğrenmeli ve mesleğin yoksa edinmelisin,hayatta malesef boşanmakta var,ve dikkatli olmak lazım bu adama karşılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…