- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi allendesojen
-
İşte sadece o gülümseme bir ömür size yetmeyecek. Çünkü her zaman işi dolayısı ile ilgi gösteremeyecekHayatı boyunca eline geçen tek mutluluk kaynağı ben onların sandım ailesi küçüklüğünden beri ayrı ve eşim ciddi anlamda zorluk çekmiş benim için önemli olan sadece onun gözündeki gulumseyisti
Bak ne güzel sevindim senin adına ❤Sabah aradı dayanamayıp açtım özür diledi biseye ihtiyaç duyup duymadığını sordu çok mutlu oldum sesini duymayı gerçekten özlemişim
Biraz zaman vermeyi düşünüyorum artık yani kendimi çekmek ise yarıyor gibiEe o zaman ayıp ediyor
Sen koşullarını daha iyi biliyorsun sonuçta
Biz Suriye deyince aklımıza top tank tüfek geliyor
Sen içindesin mevzunun
İnsan bi' düşünür ya arkada bıraktığını da pubg molasında düşünür en azından
Anlayışlı davranmaya devam edeceğim her ne kadar bazılarına anlayışsız gibi gelsem de benim yaptığım sabrin taştığı raddede olan biseydiİşte sadece o gülümseme bir ömür size yetmeyecek. Çünkü her zaman işi dolayısı ile ilgi gösteremeyecek
Ablam da abim de arıyor ama çoğunlukla meşgule düşüyorAilesiyle görüşüyor mu peki? Bence siz haklısınız. 2 hafta habersiz bırakacak bir durum ne olabilir ki? Bir de online diyorsunuz. Şu an öyle karışıklık da yok zaten. Ben de olsam kızardım.
Sence beni hep çantada keklik mı görüyor sonuçta evliyizSuriye 'ye gidişinin acısını 20 yaşında ki karısından çıkaramaz!
Arayabilecekken karısını aramayıp baska uğraşlar edinmeyecek.
WhatsApp tan eşiyle değil de başka birileriyle mesajlaşarak sıkıntısını atılıyorsa bu sıkıntı. .
Üstelik eşi sakince sorunca da küfür etmeyecek..Küfür eden insandan adam olmaz Suriyeye değil isterse fizana gitsin boş..Bomboş..
Aldatmanin sadece ilişkiye girmek olmadığını bilmeniz gerekiyor başka insanlarla konuşmak mesajlaşmak başkasını düşünmek de aldatmaktir . Ben eğer başkasını dusunmuyorsan başkasına değer vermiyorsam ben de ondan aynı şeyi beklerim ki bu çok normal ilgi istemiyorum sadece merak ediyorumadam zor bi görevde zaten.bi de sen üstüne gitme derim
napcakkkkk orduda mı aldatcak seni
Teşekkür ederim canım biraz böyle ilgisiz olacağım sanırım bu şekilde bana karşı daha ilgili olacakBak ne güzel sevindim senin adına ❤
Yaptığım öyle bişey değildi üstune gitmedim ve ilgisizliği devam ettibenim de tanıdıgım biri var suriyede askerlik yapan. emin olun işleri çok zor. niye ilgisizsin diye darlamamak lazım. üstüne gitmeyin
boşanıp boşanmayacagima siz karar veremezsiniz yaptığınız yorum sacmalik buraya insanlar farklı fikirler edinip problemlerini çözmeye geliyor görüşünüz farklı olsa bile bunu çözüm yonelikli söylememiz gerekir.Adam Suriye de asker demeye geldim. İlgisiz kalın bir zahmet. Hatta adamın ruh sağlığı için boşanın.
Ben de devamlılığı sağlamak için yardım istiyorum yaptığım şey yanlış mı doğru mu farklı düşüncelerle desteklemek istiyorum iletişim kopukluğu olursa bı sure sonra herşey sarpa sarabilirAdamın yapısı sıkıntılı geldi bana.Suriyede görevde olmak ilgi alaka bekleyene sövüp saymayı gerektirmez.
CANIM ÇOK YOĞUNUM AKLIM SENDE AMA İLGİLENEMİYORUM?
AKLIMDASIN CANIM?
UYGUN OLUNCA DÖNECEĞİM..
yazmak çok mu zor?
yapmayın allah aşkına erkeklerin ne oloduğunu hepimiz biliyoruz.Şu satırları yazmak bir kaç saniyemi aldı,o hayat arkadaşına bir kaç saniye ayırmak yerine sövüyorsa ben adamda ciddi sıkıntı görürüm.Kimse kusursa bakmasın.
Bu sabah aramış bu iyi birşey ama devamlılık gerekir,arada bir vicdan yapıp aramak çok bişey ifade etmez..
Ablam da abim de arıyor ama çoğunlukla meşgule düşüyor
Ablam abim dediğim zaten onun ailesi yani gorumcemgilSizin aileniz değil. Onun ailesi. Yani başkasıyla mı konşuyor acaba diye düşündüm. Asker deyince dip düşebiliyor. Öyle biri mi?
Öyle yapmaya çabalıyorum kendi ablası ve abisi de beni destekliyor parçalanmış bı ailede yetişmiş ve herkes kendiniGelistirebilmis ilgisiz kalmayi kendisi çok iyi biliyor ve aslinda böyle yapmaması gerektigininde farkında bence ama her seferinde ben ılımlı olduğum için kabullenebilir bişey yaptığını düşünüyor ama artık öyle davranmiyacagimŞunu unutmaman lazım,sabır güzeldir ama birine sabredip ömür tüketmek için evlenmediniz,hayaliniz bu değildi.Hep neden sen ilgi bekleyen durumuna düşürülüyorsun ki? Bu zaten otomatikman olması gereken şey.Sizi bekletmesi hata yani.Bekletilen herkesin bir cevap alma veya tepki verme hakkı vardır.Neticede sevgili değilsiniz yani,Resmi bir hak elde etmişsiniz.Sizin dürtmenizle olmaz o devamlılık.Eski eşimde asker.Ve doğuda görev yaptığında yoğunluğa rağmen aldatma fırsatı bulurdu.İnsanın birşeyi yapması için birşeyi istemesi lazım.Bir süre üzerine gitme ve şunu anlamasını sağla,olay ciddi ve seninde görevlerin var X bey! Asla kavga ve duygusal triplere girme,karşındaki insanın bunu sevmediği gayet net.Bu tür erkekler duygusal tribe gelmez.Duygularını biraz geri tutmalısın.O senin üzerine gelsin acaba allendesojeni kaybediyormuyum diye düşüsün ve kendine çeki düzen versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?