Kocam beni unuttu

Muhteşem yorum..❤

Sabah aradı dayanamayıp açtım özür diledi biseye ihtiyaç duyup duymadığını sordu çok mutlu oldum sesini duymayı gerçekten özlemişim

Yola gelebileceğini düşünüyorum çünkü gerçekten iyi kalpli bı adam ama agresif tavırları da bazen dayanmayi zorlaştırıyor özellikle uzaktayken yanımda olduğunda hiç tartışmasız bile

İlk tepkim sana kızmak olacaktı ama aralarda yazmışsın online oluyormuş.

Ayrıca küfür edecek vakti varsa

"Ben iyiyim, merak etme, aklımdasın" tarzı bir şey yazacak vakti de vardır

Ps. Tabii sizin telefonda mıç mıç flört beklemediğinizi varsayarak yazıyorum.

geçmiş olsun canim

flort falan beklemiyorum sadece onun nasıl olduğunu merak Edip sesini özlüyorum

Gayen guzel çekiyor telefon falan bütün askerler ya pubg oynuyor ya azarda dolanıyor

Suriye'de görev yapan bir kocam olsa, sadece anlayışlı olmayı tercih ederdim...

Adam orada nelerle karşılaşıyor, siz ilgi derdindesiniz.

Suriye'de görev yapan bir kocam olsa, sadece anlayışlı olmayı tercih ederdim...

Adam orada nelerle karşılaşıyor, siz ilgi derdindesiniz.
Eşimin nerde ne şekilde görev yaptığını çok iyi biliyorum bekleme kampindalar ve bahar temizliği yapıyorlar sadece arada eğitim oluyor sıkıntılı bı birlikte değiller öyle olsa aramayisini kabullenebilirdim

Gayen guzel çekiyor telefon falan bütün askerler ya pubg oynuyor ya azarda dolanıyor

Ee o zaman ayıp ediyor
Sen koşullarını daha iyi biliyorsun sonuçta
Biz Suriye deyince aklımıza top tank tüfek geliyor
Sen içindesin mevzunun
İnsan bi' düşünür ya arkada bıraktığını da pubg molasında düşünür en azından

Suriye’de askerlik yapan adamı benimle ilgilenmiyor diye bunaltmanız çok yanlış. Küfretmesi hoş değil tabi ki ama siz de kafası dolu, sıkıntı içinde olan bir insanı bu kadar bunaltmamalısınız. Nedir öyle engelle engeli aç çocuk gibi.

Ailesiyle görüşüyor mu peki? Bence siz haklısınız. 2 hafta habersiz bırakacak bir durum ne olabilir ki? Bir de online diyorsunuz. Şu an öyle karışıklık da yok zaten. Ben de olsam kızardım.

Yahu adamın işi zaten kolay değil kutsal görevde ve bunun yıpranması vs var. Biraz anlayışlı olsanız ne olur sanki? Kufretmesi haklı değil tabi ki ama onu da anlayın. Yani yaşınız çok küçük ilgi beklemeniz çok normal ama anlayışlı olmak lazım

Suriye 'ye gidişinin acısını 20 yaşında ki karısından çıkaramaz!
Arayabilecekken karısını aramayıp baska uğraşlar edinmeyecek.
WhatsApp tan eşiyle değil de başka birileriyle mesajlaşarak sıkıntısını atılıyorsa bu sıkıntı. .
Üstelik eşi sakince sorunca da küfür etmeyecek..Küfür eden insandan adam olmaz Suriyeye değil isterse fizana gitsin boş..Bomboş..

Adam SURİYEDE asker asker. Her gün allah bilir kaç sefer ölümle burun buruna geliyor, psikolojisi nasıl allah bilir, sende hayat arkadaşı olarak yanında olman lazımken engelliyorsun. Pes doğrusu. Burda bizim sana haklısın diyip biraz vicdanını rahatlatmak istiyorusun galiba. Kendine gel ve eşin sana bu süreçte ne yaparsa yapsın destek ol.

Suriyeyede diye herkes adamı aklamış paklamiş ..Karısına küfür ediyor normal mi bu şimdi?
Karısına trip atan da o
Üstelik rahat bir ortamda olup eşiyle ilgilenmeyen haberleşmeyen o

Çünkü karısı ona göre artık çantada keklik ne yapsa kadın küsmez ,kızmaz ,gitmez..

allendesojen .!.:
Eşimin nerde ne şekilde görev yaptığını çok iyi biliyorum bekleme kampindalar ve bahar temizliği yapıyorlar sadece arada eğitim oluyor sıkıntılı bı birlikte değiller öyle olsa aramayisini kabullenebilirdim

Bunu okuyun lütfen

Adam Suriye'de kimbilir ne pisliklerle uğraşıyo. Gün gelir hiç yazmaz aramaz sormaz. Bulunduğu yer normal bir yer değil sonuçta . Belki de ruhsal durumu da normal degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…