- 22 Ekim 2018
- 239
- 99
- 53
- Konu Sahibi allendesojen
-
Muhteşem yorum..❤Biraz uzun olacak ama ben şöyle düşünüyorum. Şimdi, kızın eşine sürekli ilgi ilgi ilgi baskısı yaptığını düşünmüyorum, şımarıksın büyümemişsin söylemlerinden bi vazgeçin önce. Şu anda teknolojinin zirvesini yaşıyoruz resmen herşeyi bir tıkla bir saniyede halledebiliyoruz. Sürekli mesajlaşmak sürekli araşmaktan ziyade günde bi kere sadece 2 3 mesaj ,aklında oldugunu, iyi olduğunu, evde onu bekleyen kadınını da merak ettiğini belirtecek bir kaç mesaj bekliyordur, ki suriyede görev yapan eşten sürekli kendisini ilgi yağmuruna tutmasını istediğini düşünmek çok saçma olur. Bende polis eşiyim terör olaylarının en zirvede olduğu dönemler biz sevgiliydik ve 50 gün Sur'da görev yaptı, tamam bi suriyeyle, bir kaç ay gidip gelmemekle asla kıyaslamıyorum ama o dönem iki tane büyük patlama olayı oldu orada bizim için zor dönemlerdi. Ama bi resim dahi olsa atardı, insan böyle zamanlarda sevdiğine daha çok ihtiyaç duyuyor. Evet zor bir meslek ama icra eden kadar bekleyene de zor, yüreğim ağzımda beklediğim zamanları biliyorum. Erkeğin biraz da bunun farkında olması kendini özleyen ve bekleyen bi kadının gözünün yollarda olduğunun farkında olarak hareket etmesi lazım. Bir mesaj atmak en fazla 5 saniye. Evet, eşinin meslegini bile bile kabul etti ama erkek de bunu bile bile bu mesleği seçti. Ben yerinde olsam ki kendim de bu sekilde davranmıştım, sadece bir mesaj, "nasılsın hayatım aç kalmıyorsun değil mi yemeğini ihmal etme, aklım hep sende en uygun zamanında bi sesini duyayım." Yaz ve bekle cevap vermese bile sabırlı ol zamanla daha hassas davranmaya başlayacaktır diye düşünüyorum, kavga trip erkeği yola getirmiyor itiyor. Çoğunlukla görev gruplarında da yazışabiliyorlar, hem onun üstüne gitmemiş olursun ki gerçekten allah yardimcisi olsun hiç kolay değil, hem de zamanla seni daha iyi anlamasını sağlarsın aklı bende kalmasın deyip seni aramaya başlar.
Sabah aradı dayanamayıp açtım özür diledi biseye ihtiyaç duyup duymadığını sordu çok mutlu oldum sesini duymayı gerçekten özlemişimBiraz uzun olacak ama ben şöyle düşünüyorum. Şimdi, kızın eşine sürekli ilgi ilgi ilgi baskısı yaptığını düşünmüyorum, şımarıksın büyümemişsin söylemlerinden bi vazgeçin önce. Şu anda teknolojinin zirvesini yaşıyoruz resmen herşeyi bir tıkla bir saniyede halledebiliyoruz. Sürekli mesajlaşmak sürekli araşmaktan ziyade günde bi kere sadece 2 3 mesaj ,aklında oldugunu, iyi olduğunu, evde onu bekleyen kadınını da merak ettiğini belirtecek bir kaç mesaj bekliyordur, ki suriyede görev yapan eşten sürekli kendisini ilgi yağmuruna tutmasını istediğini düşünmek çok saçma olur. Bende polis eşiyim terör olaylarının en zirvede olduğu dönemler biz sevgiliydik ve 50 gün Sur'da görev yaptı, tamam bi suriyeyle, bir kaç ay gidip gelmemekle asla kıyaslamıyorum ama o dönem iki tane büyük patlama olayı oldu orada bizim için zor dönemlerdi. Ama bi resim dahi olsa atardı, insan böyle zamanlarda sevdiğine daha çok ihtiyaç duyuyor. Evet zor bir meslek ama icra eden kadar bekleyene de zor, yüreğim ağzımda beklediğim zamanları biliyorum. Erkeğin biraz da bunun farkında olması kendini özleyen ve bekleyen bi kadının gözünün yollarda olduğunun farkında olarak hareket etmesi lazım. Bir mesaj atmak en fazla 5 saniye. Evet, eşinin meslegini bile bile kabul etti ama erkek de bunu bile bile bu mesleği seçti. Ben yerinde olsam ki kendim de bu sekilde davranmıştım, sadece bir mesaj, "nasılsın hayatım aç kalmıyorsun değil mi yemeğini ihmal etme, aklım hep sende en uygun zamanında bi sesini duyayım." Yaz ve bekle cevap vermese bile sabırlı ol zamanla daha hassas davranmaya başlayacaktır diye düşünüyorum, kavga trip erkeği yola getirmiyor itiyor. Çoğunlukla görev gruplarında da yazışabiliyorlar, hem onun üstüne gitmemiş olursun ki gerçekten allah yardimcisi olsun hiç kolay değil, hem de zamanla seni daha iyi anlamasını sağlarsın aklı bende kalmasın deyip seni aramaya başlar.
Yola gelebileceğini düşünüyorum çünkü gerçekten iyi kalpli bı adam ama agresif tavırları da bazen dayanmayi zorlaştırıyor özellikle uzaktayken yanımda olduğunda hiç tartışmasız bileYaşı 20 olabilir,adamda suriyede olabilir..Neticede yeni evli ve yazma imkanı var,neden manipüle ediyorsunuz ki,herkes bu kızın yerinde olsa bal gibi aynı kaygıları yaşicaktı.Okundu işaretini kaldırmayı biliyor ama maşallah.Geçsin bu ayakları,bir an evvel duygularını dizginlemeyi öğrenmeli ve mesleğin yoksa edinmelisin,hayatta malesef boşanmakta var,ve dikkatli olmak lazım bu adama karşılık
geçmiş olsun canimBile bile kabul ettin diye biseymi var anlacığım kadarı ile az önceki yorumdan 2 hafta aramamış bakın şartlar uygun değil diyosunuz nerden biliyosunuz oraya baz istasyonu kuruldu bi kere ayrıca haftada bi gün izinler oluyor konu sahibi sonuna kadar haklı bir de küfür yiyor
Bende eşimden ayrı kaldım gittigii günün ertesi günü hamile olduğum haberini aldim erken doğum yüzünden hastaneye yatınca görebildim eşimi ki bulunduğu yerin şartları suriyeden beterdi neler yaşadık bulabildigi her fırsatta arar bi gün olsun kufur etmezdi
flort falan beklemiyorum sadece onun nasıl olduğunu merak Edip sesini özlüyorumİlk tepkim sana kızmak olacaktı ama aralarda yazmışsın online oluyormuş.
Ayrıca küfür edecek vakti varsa
"Ben iyiyim, merak etme, aklımdasın" tarzı bir şey yazacak vakti de vardır
Ps. Tabii sizin telefonda mıç mıç flört beklemediğinizi varsayarak yazıyorum.
Gayen guzel çekiyor telefon falan bütün askerler ya pubg oynuyor ya azarda dolanıyorHiç işte ya baz istasyonu olmadan önce de çekiyordu . Gidene zor olduğu kadar kalana haber bekleyene daha zor yani millet bunu bilmiyor öyle yorum yapıyor . Ben iliklerime kadar yaşadığım için adım soyadım gibi ezbere bilirim bu kadının ne yaşadığını. 2 saat haber alamayınca dünya durur resmen.şuan Suriye’de bizim çalıştığımızı birliğin tamamı var o yüzden orada ne olduğunu biliyorum şuan yapılan nöbet tutmak devriye atmak uyumak bu kadar . Seçim yüzünden şehit olmasın diye fıratın Doğusuna da girilmedi sükunet var şuan haber veremeyecek bir durum söz konusu değil . Adam kendine değer arıyor karısı merak etsin filan istiyor yada telefondan bir haltlar karıştırıyor son görülmeyi de kapatmış ohhh missss
Aynen öyle ya nöbetteler ya devriye ya uyku bu kadar artık orası . Ne zaman gittiGayen guzel çekiyor telefon falan bütün askerler ya pubg oynuyor ya azarda dolanıyor
Suriye'de görev yapan bir kocam olsa, sadece anlayışlı olmayı tercih ederdim...1?5 aydır evliyim kocam asker Suriye'de gorev yapiyor. Günlerdir sesini duymuyorum. Arayabilecek olduğu halde aramıyor bugün kavga ettik arada mesaj atıyordu WhatsApp goruldulerini kapatmış niye kapattın diye sordum inkar etti sonra biraz usteledim bu sefer konu tartışmaya döndü yazılı biçimde bana kufurvari konuştu düzgün bı üslupla uyardım devam edince engelledim bu sefer SMS olarak kufretti. Tüm gün mesaj atmadım akşam engeli kaldırdım bu sefer yazmış engeli niye kaldırdın diye gördüm ama cevap yazmadım şimdi uyuyamıyorum yarından korkar oldum deli gibi seviyorum ama ilgisizligine tahammül edemiyorum ne yapmaliyim
Eşimin nerde ne şekilde görev yaptığını çok iyi biliyorum bekleme kampindalar ve bahar temizliği yapıyorlar sadece arada eğitim oluyor sıkıntılı bı birlikte değiller öyle olsa aramayisini kabullenebilirdimSuriye'de görev yapan bir kocam olsa, sadece anlayışlı olmayı tercih ederdim...
Adam orada nelerle karşılaşıyor, siz ilgi derdindesiniz.
Gayen guzel çekiyor telefon falan bütün askerler ya pubg oynuyor ya azarda dolanıyor
Eşimin nerde ne şekilde görev yaptığını çok iyi biliyorum bekleme kampindalar ve bahar temizliği yapıyorlar sadece arada eğitim oluyor sıkıntılı bı birlikte değiller öyle olsa aramayisini kabullenebilirdim
allendesojen .!.:Adam SURİYEDE asker asker. Her gün allah bilir kaç sefer ölümle burun buruna geliyor, psikolojisi nasıl allah bilir, sende hayat arkadaşı olarak yanında olman lazımken engelliyorsun. Pes doğrusu. Burda bizim sana haklısın diyip biraz vicdanını rahatlatmak istiyorusun galiba. Kendine gel ve eşin sana bu süreçte ne yaparsa yapsın destek ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?