- Konu Sahibi allendesojen
-
Ilımlı olmamak lazım işte.O dilden anlamadığı açık.Kaybedecek birşeyi olan tek kişi sen değilsin.Bunu bilmeli.Ona muhtaç ve kapıda deli divane aşık gibi bekleyen kadın modeli çizersen söyliyim bu adam asla bildiğinden şaşmaz.Tecrübeler konuşuyor.Ne kavga et eline koz ver,ne trip at kendini bişey sansın..Bırak o kürek çeksin biraz.Sıra ona çoktan gelmiş.Bir zahmet!Öyle yapmaya çabalıyorum kendi ablası ve abisi de beni destekliyor parçalanmış bı ailede yetişmiş ve herkes kendiniGelistirebilmis ilgisiz kalmayi kendisi çok iyi biliyor ve aslinda böyle yapmaması gerektigininde farkında bence ama her seferinde ben ılımlı olduğum için kabullenebilir bişey yaptığını düşünüyor ama artık öyle davranmiyacagim
Herhangi bişey yapmayacağım anladım artıkInsan askerde iken daha bir bucuk aylik olan esini niye arayip sormaz ki esin sorunlu siz degilsiniz.siz ustune gitmeyin engelleme vs yapmayin.
Burada ekleme oluyorsa lütfen ekleme yaparmısiniz yeni olduğum için bilmiyorum bana bu deli divane aşık modelini nasıl cizecegimi bilmiyorum yardıma ihtiyacım varIlımlı olmamak lazım işte.O dilden anlamadığı açık.Kaybedecek birşeyi olan tek kişi sen değilsin.Bunu bilmeli.Ona muhtaç ve kapıda deli divane aşık gibi bekleyen kadın modeli çizersen söyliyim bu adam asla bildiğinden şaşmaz.Tecrübeler konuşuyor.Ne kavga et eline koz ver,ne trip at kendini bişey sansın..Bırak o kürek çeksin biraz.Sıra ona çoktan gelmiş.Bir zahmet!
Burada ekleme oluyorsa lütfen ekleme yaparmısiniz yeni olduğum için bilmiyorum bana bu deli divane aşık modelini nasıl cizecegimi bilmiyorum yardıma ihtiyacım var
Bende onu o şekilde nasıl yapacağımdan bahsediyorsun anladım ... ben zaten oyle olduğumdan kaybediyorum kendimi çekmeye çabalıyorumDeli divane aşık kadın modeli çizme demek istedim:)
Sürekli onu didikler ve duygusal mesajlar yazarsan KADIN BANA AŞIK VE HEP BEKLEYECEK diyip havalara giriyor.Yani karşındaki adam senin sevgini kaldıramıyor.Geri dur diyorum.O senin üzerine gelsin.
Aynen öyle herkes iyi giydirmiş konu sahibine keşke şartlarını da belirtip yazsaydıHiç işte ya baz istasyonu olmadan önce de çekiyordu . Gidene zor olduğu kadar kalana haber bekleyene daha zor yani millet bunu bilmiyor öyle yorum yapıyor . Ben iliklerime kadar yaşadığım için adım soyadım gibi ezbere bilirim bu kadının ne yaşadığını. 2 saat haber alamayınca dünya durur resmen.şuan Suriye’de bizim çalıştığımızı birliğin tamamı var o yüzden orada ne olduğunu biliyorum şuan yapılan nöbet tutmak devriye atmak uyumak bu kadar . Seçim yüzünden şehit olmasın diye fıratın Doğusuna da girilmedi sükunet var şuan haber veremeyecek bir durum söz konusu değil . Adam kendine değer arıyor karısı merak etsin filan istiyor yada telefondan bir haltlar karıştırıyor son görülmeyi de kapatmış ohhh missss
Adam suriyede ya. Kim bilir psikolojisi ne halde? Böyle görevi olan insanlarla evlenmeyin kaldıramayacaksanız? Eş engellemek de nedir?
Kesinlikle canimTeşekkür ederim canım biraz böyle ilgisiz olacağım sanırım bu şekilde bana karşı daha ilgili olacak
siz gerçekten o ortamda bulunmayı televizyondaki dizilerle kıyaslıyorsunuz.muhteşem yüzyıl izleyip derin tarih bilgisi öğrenenlerden sonra şimdi bir de bu çıktı dizilerden öğrenme.size bugün deseler ki gelin sizi suriyeye gezmeye götürücez daha haberi alınca gezmeye gitmek için bile psikolojiniz, bozulur adam savaşmasa bile o bölgede bulunmak psikolojisini etkiliyor.utanmasanız sen dikkatli ol kesin suriyeye karıya kıza gitmiştir diyceksiniz.Adam 24 saat savaşıyor zannediyorsunuz değil mi? Öyle değil malesef.Savaşan adam son görülmeleri vs leri nasıl kapatıcak:) sövmeye hakarete zaman buluyor malesef..Teknoloji imkanları yeterince genişletti ve bir kaç kelime ile bu kızcağız teskin edilebilecekken,hakarete maruz kalıyor,bu size birşey anlatıyor olmalı.
Hakkari de çatışma zamanlarında yaşamış ve eski eşi asker biri olarak konuşuyorum.Bizzat yaşadım.Abartmanın anlamı yok.Adam yemek yemiyor sürekli savaşıyor evet.Saniyesi dahi yok,hatta adam delirdi,akli dengesi yerinde değil.Orada yaşayan tek evli kişi bu adam ve diğerleri evli değill eşlerini de kesinlikle aramıyorlar.Evet evet süper senaryo.Klavye başında millete savurmadan önce belki yaşamıştır diye düşünün,artı utanmasanız demişsiniz,sözü size iade ediyorum.siz gerçekten o ortamda bulunmayı televizyondaki dizilerle kıyaslıyorsunuz.muhteşem yüzyıl izleyip derin tarih bilgisi öğrenenlerden sonra şimdi bir de bu çıktı dizilerden öğrenme.size bugün deseler ki gelin sizi suriyeye gezmeye götürücez daha haberi alınca gezmeye gitmek için bile psikolojiniz, bozulur adam savaşmasa bile o bölgede bulunmak psikolojisini etkiliyor.utanmasanız sen dikkatli ol kesin suriyeye karıya kıza gitmiştir diyceksiniz.
Kusura bakma canım tavrın komik ve şımarıkça olduğu için böyle bir cvp geldi.boşanıp boşanmayacagima siz karar veremezsiniz yaptığınız yorum sacmalik buraya insanlar farklı fikirler edinip problemlerini çözmeye geliyor görüşünüz farklı olsa bile bunu çözüm yonelikli söylememiz gerekir.
Erkeklerin çoğu evlenince salar ya aramaz sormaz, ilgiyi azaltır o anlamda söyledim. Ona göre artık evlisiniz küfür etsede,aramasa da ilgilenmese de sanki siz ona mecburmuşsunuz ona tepki gösteremezsiniz gibi düşünüyor. .Sence beni hep çantada keklik mı görüyor sonuçta evliyiz
Katiliyorum kesinlikle ama konu sahibinin ne anlayissizligini ne simarikligini ne boşanmasını birakmislar sag olsunlar. Ön yargiyla taşlayıp yaftalayacak insanlar hic yorum yapmasin. Biz karsilikli anlayistan bahsediyoruz zaten tek tarafli degil.Adamın yapısı sıkıntılı geldi bana.Suriyede görevde olmak ilgi alaka bekleyene sövüp saymayı gerektirmez.
CANIM ÇOK YOĞUNUM AKLIM SENDE AMA İLGİLENEMİYORUM?
AKLIMDASIN CANIM?
UYGUN OLUNCA DÖNECEĞİM..
yazmak çok mu zor?
yapmayın allah aşkına erkeklerin ne oloduğunu hepimiz biliyoruz.Şu satırları yazmak bir kaç saniyemi aldı,o hayat arkadaşına bir kaç saniye ayırmak yerine sövüyorsa ben adamda ciddi sıkıntı görürüm.Kimse kusursa bakmasın.
Bu sabah aramış bu iyi birşey ama devamlılık gerekir,arada bir vicdan yapıp aramak çok bişey ifade etmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?