Kocam benimle ilgilenmiyor

Belki de aseksüel ya da karşı cinse ilgi duymuyor. Araştırıp iyice sorsanız?

İlk defa böyle birşey duydum kadın için çok zor bir durum olsa gerek hiç telefonunu karistirdinizmi? Sağlıklı istekli bir erkeğe kalsa hergün olur ne bileyim tuhaf geldi

Hep karistiriyorum. Bayan olmama rağmen ben bile ihtiyac duyuyorum o hiç istemiyor. Haftada 2 kez bari olsun dedik tamam dedi zar zor kabul etti ama hep hatirlatmam lazim. Haftada 2 çokmuş bende sorun varmış öyle söylüyor

Hep karistiriyorum. Bayan olmama rağmen ben bile ihtiyac duyuyorum o hiç istemiyor. Haftada 2 kez bari olsun dedik tamam dedi zar zor kabul etti ama hep hatirlatmam lazim. Haftada 2 çokmuş bende sorun varmış öyle söylüyor

Tabi en iyi siz tanırsınız . Ama sanki siz erkek o kadın gibi çok isteksiz ne bileyim çok tuhaf cinsel tercihimi başka yada ne bileyim psikolojik de olabilir bi psikiyatri ye gitseniz bence tamamen psikolojik

Evet gerçekten öyle. Ben evin erkeği gibi oldum artık. Bıktım gerçekten bunalıma girdim. Mesela o gelmeden yemek yemem. Eşimle yemek yerken sohbet edelim isterim. Işten gelince yorgun olsamda yemekleri yaparim súslenirim kapiyi güleryüzlü açarm o suratima bile bakmadan çekil çekil yapip eve girer. Masada ben konsurum o video acar izler. Durum bu. Bir de severek evlendik yoksa ne olacakms Allah bilir. Tavır yapmak yataklari ayirmak istemiyorum sonuçta eşim. Ama sanırım ben biraz fazla yúz verdim

O zaman kardeş kardeş yaşar gideriz. Cezasini yine ben çekmiş olcam. Kendime acıyorum ya gerçekten acıyorum

Aslinda doğru olan kocanin ilgilenmesi
Karisina kadin gibi hissettirmesi.kimsede hayır yok iyi insanlar görünüş etiket ben 4 senede öğrenemedim. Kocamdan birsey beklememeyi öğrenemedim.insallah bi şekilde öğrenirim.kesinlikle değer veren biri değer görebileceği biri ile evlenmiyor.

Soruyorum ben de bir sorun yok diyor. Sorun sende haftada 2 ćok diyor. Senin canın istemiyor mu bir erkek olarak nasıl dayanıyorsun diyorum istiyor diyor e o zaman diyorum sorun ne ses yok cevap yok. 3 gün sonra yine aynı. Hayatında birisi varsa söylesin belkide başkasina aşik olmuşur olabilir. Insanin başina herşey gelebilir. Oturup konuşup ayriliriz ama o da yok

Kesinlikle haklısın. İlgili bayanlara çok berbat eşler düşüyor. Çok berbat bir durum. Artık varya soğumaya başladım ondan

Cinsel sıkıntısı olabilirmi size söylemediği
Onu bile sordum. Birşey varsa birlikte doktora gideriz dedim ama ben böyle beni sevmedigini begenmedigini dusnuyorum dedim yok diyor seni seviyorum fajan diyor.yirgunum is stresi diyor. Iyide masa basi memur o kadar yorgun olamaz ki benim isim daha yorucu

Allah yardimcin olsun zor bir durum seninki

Şimdi seçenekleri ortaya dökelim
1.Severek evlendiniz ama cinsel bir birliktelik yaşamadınız öncesinde zaten adamda bunu senden hiç istememiş .evlenince kendini geri çekiyorsa bu adam gay olabilir kendini kanıtlamak için evlenmiş olabilir.
2.senden bir şey için soğumuş olabilir ve kaçıyor
3.manuel takılmaya alışmış olabilir ama bu küçük bir ihtimal.
4. Kendisinde bir sorun olabilir ve bu onu rahatsız ettiği için kaçıyor olabilir
5.başkası olabilir
Ya da hiç biri değil kocan angut olabilir

Çok açıklayıcı

Birinci ihtimal daha mantıkli gibi. Soğuduysa söylesin o zaman şunu begenmiyorum şöyle yap falan diye ne bileyim ya da bana şunu demiştin sana o yüzden kzdm falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…