- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Bakteri12345
-
Karakterden gelecek birsey degil bu normal bir erkek her gun ister ya da gunde 1 kereden fazla ister bu cok anormal birsey bence cozemedim gittiO zaman kocanizin karakteri bu
Karakterden gelecek birsey degil bu normal bir erkek her gun ister ya da gunde 1 kereden fazla ister bu cok anormal birsey bence cozemedim gittiO zaman kocanizin karakteri bu
Karakterden gelecek birsey degil bu normal bir erkek her gun ister ya da gunde 1 kereden fazla ister bu cok anormal birsey bence cozemedim gitti
Acayip bir konu bence hormonlariyla sorunlari var ama ida bunu hisetmiyor olabilir bence bi doktora gitmeleri lazimDoğru gerçekten öyle erkeğin yapisi bana çok tuhaf geldi
Birinci ihtimal daha yüksekse sana söylemesini bekleme ancak sen anlayabilirsin bunu.Birinci ihtimal daha mantıkli gibi. Soğuduysa söylesin o zaman şunu begenmiyorum şöyle yap falan diye ne bileyim ya da bana şunu demiştin sana o yüzden kzdm falan
Hergün nasil ister kizlar ya bana şaka gibi geliyor. Ya varya benim durumumu bir yasasanız ki Allah yasatmasin. O kadar saçma bir durumki gerçektenKarakterden gelecek birsey degil bu normal bir erkek her gun ister ya da gunde 1 kereden fazla ister bu cok anormal birsey bence cozemedim gitti
Hiç kendisinde bakmiyor zaten. Dilenci gibi geziyor evin içinde :) ki ben buna takilmiyorum onu seviyorum çünkü ama ben dikkat etsemde beyimiz beğenmiyor demekki. Ya evde kokona gibi geziyorum☺
Hergün nasil ister kizlar ya bana şaka gibi geliyor. Ya varya benim durumumu bir yasasanız ki Allah yasatmasin. O kadar saçma bir durumki gerçekten
Ya böyle nasıl sinirleniyor sanki bir görevi yerine getiriyormus gibi adam hic konusmuyor bile oldu bitti bu şekilde birlikte oluyoruz ya sacma sapan ya gerçekten aģlicamAcayip bir konu bence hormonlariyla sorunlari var ama ida bunu hisetmiyor olabilir bence bi doktora gitmeleri lazim
Neredeyse divecek beni beraber olurken. Resmen azarliyo beni pişman oluyorum. Kimseyede anlatamiyorum cidden ne yapacağımı bilemedim artık.Ya böyle nasıl sinirleniyor sanki bir görevi yerine getiriyormus gibi adam hic konusmuyor bile oldu bitti bu şekilde birlikte oluyoruz ya sacma sapan ya gerçekten aģlicam
30 yaşındaEşiniz kaç yaşında ya afedersiniz kocam saç baş dağınık sadece dar bir alt giydim diye etkilenir siz ki süslenip puslenip geziyorsunuz etkilenmemesi çok sacma
Bayan olmama rağmen ben bile ihtiyac duyuyorum
Kesinlikle katiliyorum. Bana öyle bir baski yapiyorki bir yıldr sorun sende bu kadar istemek normal değil bunu söyleye söyeleye artik ben de teklif etmiyorum. Sonra da kendime kızıyorum onun yüzünden cinsellikten soğumak istemiyorum yaBayan olmama rağmen ne demek yahu çıkın bu kafadan. Kadınsınız seks sizin de ihtiyacınız tabi bunda anormal bi şey yok en doğal hakkınız. Haftada 2 kere birliktelik yeni evli çirftler için az bile. eşiniz ya gay ya aseksüel ya da fiziksel bir problemi var. Önce bi doktora gidip muayene olması lazım bi sorun çıkmazsa da cinsel terapiste gidin.
Böyle devam ederse boşanın bu şekilde ömür geçmez cinsellik en temel ihtiyaç. Kimse gay veya aseksüel olduğunı gizlemek için sizinle evlenip size hayatı zindan edemez böyle bencillik mi olur.
Kesinlikle katiliyorum. Bana öyle bir baski yapiyorki bir yıldr sorun sende bu kadar istemek normal değil bunu söyleye söyeleye artik ben de teklif etmiyorum. Sonra da kendime kızıyorum onun yüzünden cinsellikten soğumak istemiyorum ya
Hergün nasil ister kizlar ya bana şaka gibi geliyor. Ya varya benim durumumu bir yasasanız ki Allah yasatmasin. O kadar saçma bir durumki gerçekten
Nasil sorun sizde ya afersiniz ama sizin esinizde sorun var normal bir erkek her gun ister gunde 3/4 kere ister hele hele yeni evliykenKesinlikle katiliyorum. Bana öyle bir baski yapiyorki bir yıldr sorun sende bu kadar istemek normal değil bunu söyleye söyeleye artik ben de teklif etmiyorum. Sonra da kendime kızıyorum onun yüzünden cinsellikten soğumak istemiyorum ya
Yok 1 haftadir evde yok. 1 aydir birlikte olmuyoruz orada cümle düşüklüğü olmuş. Gel diyorum 3 gün daha kalayim yok 5 gün daha kalayim e hic gelme bari. Nasil cani istemez ya 1 ay olmsKendi suçunu bastırmak için sizi suçluyor. Sizin isteme sıklığınız gayet normal. Size böyle bir hayat yaşatmaya hakkı yok. Ne demek bi de 1 ay annesine gitmiş. Hakikaten siz niye evlendiniz ki o zaman? Cinsellik yok aynı evde yaşamak yok. O ayda bir olan birlikteliğinizde de korunun sakın çocuk yapmayın bu adamdan. Çünkü evliliğin gidişatı iyi değil.
Malesef benim hıc öyle bir günüm dahi olmadıNasil sorun sizde ya afersiniz ama sizin esinizde sorun var normal bir erkek her gun ister gunde 3/4 kere ister hele hele yeni evliyken
Ben hiç istemiyorum. Zaten istemedigimi sürekli söylüyorum ama o bazen istiyor.Çocuk istiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?