• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Bensiz Düğüne gidiyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nazoo1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oooo ortamlarda bunu adamın önüne ısıtıp ısıtıp getirirdim,hele birde o kadın kocamı arayıp bulup istek atacak .Adamın suçu var mı yok mu demezdim canına okurdum.Tam çıldırmalık konu....
Kız merak etme ben de çıldırdım. İki saat yolculuk yaptınız, nasıl bir muhabbet döndü de hatun yüz bulup istek atabildi diye. Adam kızdığıma takılacağına karım beni kıskandı diye bir de mutlu oldu.

Olayın üzerinden uzun zaman geçince şimdi tiye alabiliyorum ama o zaman bu kadar sakin olmamıştım.

Kız merak etme ben de çıldırdım. İki saat yolculuk yaptınız, nasıl bir muhabbet döndü de hatun yüz bulup istek atabildi diye. Adam kızdığıma takılacağına karım beni kıskandı diye bir de mutlu oldu.

Olayın üzerinden uzun zaman geçince şimdi tiye alabiliyorum ama o zaman bu kadar sakin olmamıştım.
Zaten en olması gereken senin yaptığın, dedim ya kocam yüz vermemiş bile olsa kadının zamanını harcayıp kocamı bulup istek atması benim için başlı başına sorun, birde onlar arabada normal sohbet edip rahat rahat giderken benim hiç bilmediğim insanlarla tıkış tıkış meçhule gider gibi yolculuğum ...empati yaptımda çok sinirlenirdim,adam bir daha şoför,gelin arabası gibi cümleler kuramazdı.Sen yine sabırlıymışsın....

Kendi arabam gelin arabası olacak,kadının teki ön koltukta rahat rahat gidecek,ben tanımadığım birisinin arabasında çocukla tıkış tıkış gideceğim,kusura bakmayın ben o adamı yolarım,..Hele kadın arayıp benim kocayı bulacak istek atacak ooooo.Kocanız ne meraklı milletin şoförü olmaya,hanım çocuklar ne halt yerse yesin arkadaşlar için herşey feda olsun.Hiç sevmediğim erkek türü ....el iyisi .

Tamda yazacaklarımı yazmış Menekse bahcesi Menekse bahcesi
Gerçekten el iyisi insanlara tahammülüm yok 😬

Yok nazocum eşinle arana girmem.Bir an senin yerine kendimi koydum kucağımda bebe,hiç bilmediğim birinin aracında düğün konvoyunda pet perişan.Benim koca yanında bir kadın arkada gelin damat estire estire gidiyor,bak kesin yolardım o adamı....
Olay eski olduğu için şimdi gülerek anlatıyorum ama o zaman başka arabada gittiğim için değil de kadın istek attı diye yolmuştum. Sinirim geçince üstünde durmadım zaten.

Zaten en olması gereken senin yaptığın, dedim ya kocam yüz vermemiş bile olsa kadının zamanını harcayıp kocamı bulup istek atması benim için başlı başına sorun, birde onlar arabada normal sohbet edip rahat rahat giderken benim hiç bilmediğim insanlarla tıkış tıkış meçhule gider gibi yolculuğum ...empati yaptımda çok sinirlenirdim,adam bir daha şoför,gelin arabası gibi cümleler kuramazdı.Sen yine sabırlıymışsın....
Sabırlı olmasam ne yapacağım. Üstünden çok zaman geçti, çoktan unuttu o biliyorum. En iyisi kalkıp, bir kahve yapıp, yarın sen düğüne gideceksin ya diye başlayan bir hatırlatma konuşması yapmak.

Olay eski olduğu için şimdi gülerek anlatıyorum ama o zaman başka arabada gittiğim için değil de kadın istek attı diye yolmuştum. Sinirim geçince üstünde durmadım zaten.

Vallaha ben başka araba gittim diye daha fazla yolardım eksik yolmuşsun. Benim arabamda ben yokum ha , ecelin gelmiş senin derdim ve gerçekten bir daha teşebbüs bile edemezdi. Başka bir konudan yıkmıştım ortalığıda ondan sonra beni bırakıp tek bir adım atamadı senelerdir. Önce beni düşünür. Zaten olması gerekende bu değil mi.

Oo sen kv yi tanısan hiç sormazdın bunu. O ne düğün dinler, ne gelin, ne de nedime. Oraya ön koltukta gittiyse ön koltukta devam eder. Geçen sefer ben değil de o olsaydı, geline az kay arkadaşın da otursun der yine de başka arabaya geçmezdi.
Hahaha iyiymiş🤣

Ay ezik ezik şeyler valla okurken yüzüm gözüm buruştu. Essek gibi milleti ordan buraya taşıyor. Karisi çocuğu da milletin arabasında sürünüyor. Her ortamda şöyle bi tane ortamin safı ve gariban karisi mutlaka olur.
Allah iyiliğinizi versin. Bir defa boşluğumuza geldi diye saf da olduk gariban da. Orada yok ben binecem diye tepinsem ne olacaktı. Okuduysanız konunun ana fikri, başka arabayla gittiğim değil, eşime istek atan hatun. Asıl mesele de benim bu defa gitmeyecek olmam. Gidecek olsam kim nereye oturur, neyle gider kendi sorunları.

Konu sahibi haklısınız valla ben eşinize gıcık oldum. Zırt pırt her şeye atlar mı böyle? :D
Yok ya atlamaz. 12 yıllık evlilikte bu ikinci atlayışı. Damat da eski arkadaşı, şimdi de birlikte iş yapıyorlar. Herkes eşimin şoför olmayı kabul etmesine takılmış da. Benim meselem o değil, istek atan yavrular.

Yok ya atlamaz. 12 yıllık evlilikte bu ikinci atlayışı. Damat da eski arkadaşı, şimdi de birlikte iş yapıyorlar. Herkes eşimin şoför olmayı kabul etmesine takılmış da. Benim meselem o değil, istek atan yavrular.
Eşin direkt engelle demiş sanırım doğru okuduysam. Sıkma canını.

Bende yazmak istemedim ama " insanlar beni neden hesaba katmıyor" a bağlayınca dayanamadım. Üstelik bu ilk değil, ilkinde tek çocukla zorlanmış, şimdi iki çocukla gitmek istese nasıl gidecek? Eş ve baba olarak neden düşünmüyor? Eşi varken neden başkası onu hesaba katsın bilmiyorum.
Sanırım ben tam anlatamadım. Herkes arabaya kimin oturacağına benim nereye sıkışacağıma takılmış.

Çocukları kv ye bırakacaktık, büyük sıkıntı çıkarmaz zaten, küçüğü de idare ederdi ama büyük hasta olunca hem nazlandı hem de tuvaletten çıkamıyoruz. Kv bu durumda ikisini idare edemez.

Yani gitseydim bir sorun yoktu. Nedime de arkadaşının yanına sıkışacaktı yapacak bir şey yok. Ama işte gidemiyorum yerim boş ya hani. Öncesinde de bir nedime vakamız var ya hani. Eşimin yanında ben yoksam birisi olsun isteği.

Merhaba hanımlar.

Senin derdine tüküreyim dedirtecek bir konuyla geldim. Fikirlerinizi merak ettiğim için de paylaşmak istedim.

Yarın eşimin iş arkadaşının düğünü var. Büyük kızım hasta, küçük de genelde kalabalık ortamlarda huysuz zaten. Haliyle ben gitmeyeceğim.

Gelelim konuya. Bir kaç sene önce bir arkadaşının düğününe gittik. Bizim arabayı gelin arabası yaptılar. Gelin alındı döneceğiz, arabanın yanına bir gittim, eşimin yanında bir kız oturuyor. Gelinin sadıcıymış. Doğru olan da arabada, gelinin yanında onun olması zaten. Sonra beni de yaşlı bir çiftin arabasına aldılar. İki saatlik yolu huysuzlanan bebekle gerilerek geldim. Konu bu da değil.

Düğünden birkaç gün sonra eşimin sosyal medya hesabına arkadaşlık isteği gelmiş. Hesabına girdim baktım o kız. Eşim de bildirimlere bakmaz, çoğu zaman ben sorarım tanıyorsa kabul ederim. Söyledim, engelle gitsin dedi. Daha da üstünde durmadık zaten.

Şimdi eşim yine gelin arabasını kullanacakmış. Diyorum ki kv ye söylesem benim yerime o gitse. Çok kafa dengidir ve beni destekleyeceğini biliyorum ama saçma mı olur. Ha eşim çok yakışıklı, herkes peşinde diye bir iddiam yok, eşime de güvenirim ama fark ettim ki bilinç altımda kafaya takmışım. Ben yine de eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım diyorum. Siz ne dersiniz.
O nası sadıçmış gıı.. sadıçlar çift olarak olur benim bildiğim..😀 yani benim yapımda da azcık eşe karşı kıskançlık var o yüzden bana normal geldi.. çocuk iyileşirse babaaneye bırak tak eşini koluna git wallahi.. şimdi kaynanaya söylesen eşin ne alaka annem dicek kontrol ediyomuş gibi hissedebilir sanki🤔

Esiniz is arkadasinin dügününe annesiyle mi gidecek. Yapmayin allaskina. Kvalideniz cocuklara baksin, siz gidin.
İkisini idare edemez, zaten damadı eskiden de tanıyor. Mantıken bir gariplik oluşmaz o yüzden.

Sizin arkadaşınızın düğünü olsa çocuğunuz da hasta olsa eşiniz çocukları bekler Sizinde düğüne gitmenize ses etmeyeceğinizi biliyorsanız her türlü gitsin

Ama böyle bişey olmayacağını sende bende biliyoruz o halde otursun oturduğu yerde

Arkadaşının arabasını bekar bir arkadaşı sürsün düğünde sizi yanlız bırakmakta neymiş

Başlarım ben düğnüne de davetine de

Çok kötü hissettirir bu insana

Adam bekar gibi rahat fresh ama ben çocuklarla arabam varken ikinci planda olacak iş mi dostum

Ya benle Ya da otur oturduğun yerde
Salak derler adama diyeyim sana
Şimdi hakkını yemeyeyim, düğün benim arkadaşımın olsaydı bakardı.

Kuzenlerin düğününde ben rahat göbek atayım diye kenarda çocuk avutmuşluğu var. Sene sonu bizim işler yoğun olur, geçen gün eve onda girebildim, çocukları doyurup uyutmuş mesela. Sorun eşimin düğüne gitmesi değil, ben gidemediğim için çakallara yem olacak ceylan yavrusu.

herseyden bağımsız alırım karşıma sen hayırdır çocuğun evde hastayken sen milleti gezdirmeye nere gidion sülalesinin kökü mü kurumuşta arkadaş arabasına soforlugune kalmıslar derim . Vip araçlar var üstelik şimdi içinde şoförüyle kiralanıyor .
Üstelikte evde kalabalıktan huysuzlanan bir çocuk daha varmış hangisiyle ilgileneceksınız siz o akşam . düğünün yapılacağı yere 10 dk uğrayıp tebrik edip hedıyesını verse olmuyor muymuş .

Bu arada diğer olayda eşime direk sen boş bulduğun bi araca çocuklarla bin der gelın arabasını alırdım ama bunu yanına biri oturduğu ıcın değil iki çocuğunu eşini düşünmediği için yapardım .

Olan çocuklara oluyor yazık yani 😕😏
Daha öncesinde söz verdi, çocuğun hastalığı denk geldi sadece. Aslında gidebilseydim sorun yoktu. Kim neyle giderse gitsin.

O nası sadıçmış gıı.. sadıçlar çift olarak olur benim bildiğim..😀 yani benim yapımda da azcık eşe karşı kıskançlık var o yüzden bana normal geldi.. çocuk iyileşirse babaaneye bırak tak eşini koluna git wallahi.. şimdi kaynanaya söylesen eşin ne alaka annem dicek kontrol ediyomuş gibi hissedebilir sanki🤔
Ay yok sadıç değil. Bir de onu çıkarma başımıza. Ben bütün gece yalnız oturacam o ortalıkta kosturacak, ben gelemem. Bizim burada damadın sadıçları ayrı arabada gider. Gelininki yanında olur. Sadece arabayı kullanacak.

Back
X