kocam bitcoin de 10 bin kaybetti

Biri "Yatırım" deyince aklıma paradan önce türbe geliyor ki bitkoini ne derece anlayamadım buradan hesap edin.

Olay Bitcoinde para kaybetmesi herhalde kazansaydı problem olmayacaktı. Hiç burada helal haram ayağı çekmeyiniz, yemezler. En baştan karşı çıktığınıza dair bir şey okumadım aralarda yazdıysanız bilemiyorum ama bana bir üyenin de yazdığı gibi sadece kârda ortak gibi geldiniz. O yüzden sizi haklı bulamıyorum.

Bu arada Bitcoin için de çok geç kalındı alanlar zarar eder artık.

yok ya ister ye ister yeme kac kere yatirma dedim o gelen parayi da istemiyorum dedim senin gibi ahlak polisleri cok var millete masal okuyup konusan. baskasinin karina cok ortak olmus gibisin

yok ya ister ye ister yeme kac kere yatirma dedim o gelen parayi da istemiyorum dedim senin gibi ahlak polisleri cok var millete masal okuyup konusan. baskasinin karina cok ortak olmus gibisin

Terbiyesizliğin lüzumu yok. Kişi kendinden bilir işi.

Hazır yeri gelmişken işin uzmanından dinlemek istiyorum şu bitcoin işini :) Var mı bana bilal’e anlatır gibi anlatmak isteyen?

Not: Evet cahilim.

Valla panpa bitcoin in para birimi olduğu iddia ediliyor ki bence yanlış

Arkasında merkez bankası olmayan para birimi olamaz, boştur

Bitcoin nanesinin değerini belirleyen bir ülke ekonomisi, mb yok birkaç uyanık manipüle ediyor. Milleti böylece söğüşlediler işte. Kısacası söğüşün yeni bir yöntemi ,uzak durun derim

Ya ben geçenlerde okulda bir bitcoin konferansına katıldım. Adam zaten merkez bankaları ve devletler bu bitcoin'den çok tırsıyor, önünü kesiyor falan diye anlattı. Bu işten ciddi para kazanan da var sanırsam. Paranın geleceği bu diyoğğlağ.

Ben konu sahibinden dayak yiyen bir erkek canlandırıyorum gözümde

Bir de bana kâra ortak oluyorsun falan demiş tövbe estağfurullah kendilerine hayırları yok bir de ben mi ortak olayım hiç işim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…