- Konu Sahibi jasmindgrsy
daha önce yazmıştım eşimle kavga edıp annesının yanna gıttıgını ben burda yolunu beklerken meğer dava açmış 25 bın tl lik tazminat davası acmış soktayım kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce yazmıştım eşimle kavga edıp annesının yanna gıttıgını ben burda yolunu beklerken meğer dava açmış 25 bın tl lik tazminat davası acmış soktayım kızlar
tazminatı ne sebeble istiyor
kavga eytiğimizde hakaret etmişim diye birde düğünü masrafları hep o tapmış ahahah
benimkide bana açmıştı dava 30.000 tl tazminatlı ama ben ondan önce davranmıştım ve onunki reddedildi:)
sende karşı dava aç canım.
Demek ki kendi kendine kavga çıkartıp eşine hakaret ettinO da sessizce dinlemiş mi seni.. Ne günlere kaldık..
Allah yardımcın olsun.![]()
benimkide bana açmıştı dava 30.000 tl tazminatlı ama ben ondan önce davranmıştım ve onunki reddedildi:)
sende karşı dava aç canım.
sonra ne oldu tazminat alabildinmi
direk çekişmeli dava acmış be ıstıyo benden ya ruh hastası ne kaadarda kurtulurum bundan ben yardım edın bana
hakaret ettiğine dair belge var mı elinde?? töbe töbe ne günlere kaldık ya,bu adamlara hayatımızı mahvetme hakkını kim veriyor.
1 sene kesin sürüyo.
benım hakaretlerımı saklamıs meger nıyetı bellıymıs şerefsızın , ben saklamadım ama dayak attıgını herseyı soledım kanıtlıycam da tanıklarım var
ya elinde hakaret mesajm var o kotu oldu bıtek
ahh canım ya ömrümüzü nasıl adamlara veriyoruz...
sende cin fikirli olsaydın darp raporun olsaydı elinde,o zaman görürdü gününü bakalım kim tazminat ödüyor.
işte biz kadınlar fedakarız,iyi niyetliyiz sen hala barışmak için onun gelmesini beklerken adam ne işler peşindeymiş.
ben sevıyordum yolunu beklıyordum gıttıgı gb annesının yanına degıstı herıf bu nasıl bir iştir ya kafayı yıyorum sevıyordu oluyordu bu nasıl erkek benden para ıstıo durumumu bıldıgı halde
Hmm kötü olmuş..Yine de karşı dava olabilir..Sonuçta sen bir şeylere cevap olarak yazmışsındır...Onun sana hakaretini ispatlayabilir misin acaba.. :26: