kocam boşanma davası acıp bır de tazminat istemiş

Canım ailesinden etkilenmiş olabilir ki büyük ihtimal öyle ve acı bir gerçek var çoğu zaman tek başına sevgi evliliği yürütmeye yetmiyor ,
3 ayda böyle olması da garip ama. Annesi geldi direk aklıma nedense.

ya gucsuz bır tıptı hep ama , bole benden ayrılmazdı , ay allak bullak oldm, senn nasıl oldu peki , ya Allah aklını basna getırsın dıyorum ne dıyım ne kadar sevdıgımı bılırdı onu , annesı zaten dırek sen görürsün doldurmak nasıl olur dedı helal olsun dedıgını de yPtı kadın , ama nasıl yaptı bılemem, kadından ozur dıledm yıkma yuvamızı dedım ne yaptı ne ettıyse dondurmedı bana

ya gucsuz bır tıptı hep ama , bole benden ayrılmazdı , ay allak bullak oldm, senn nasıl oldu peki , ya Allah aklını basna getırsın dıyorum ne dıyım ne kadar sevdıgımı bılırdı onu , annesı zaten dırek sen görürsün doldurmak nasıl olur dedı helal olsun dedıgını de yPtı kadın , ama nasıl yaptı bılemem, kadından ozur dıledm yıkma yuvamızı dedım ne yaptı ne ettıyse dondurmedı bana

canım sende hem davanın şoku var, hemde sevdiğini söylüyorsun, yani güvendiğin dağlara kar yağmış oluyor, bu nedenle sarsıldın ama kendine gelsen iyi olur,
süreci kolay atlatmak senin elinde ve avukat çok önemli, avukat var ipe götürür avukat var ipten alır hesabı . Olan olmuş, önüne bak ve seni istemeyeni isteme zaten
anladığım kadarıyla kaynanan fenaymış, Allah şerlerinden korusun . Benimkini anlatmayım kabus gibiydi, konum var zaten burada . Güçlü olki onlar korksun.

kendıme gelemıyorum cevrem aşlem herkes mahvoldu sok oldu para hesaplamışlar bu kızla olmuo barı para alalım dedıler herhalde benı bukadar sevdıgını soleyen adam tum dunyaya guvenımı yıktı serefsız bıde planlı programlı utanmadan , giderken kafa dınleyelm dıodu bıde , annesı seytan bunun buyuden bıle suphelenıyorum gunahlarını almıyım rabbım ayakların dolandırsn tum kotuluklerını bole seyı ılk defa duydum sok oldum

güçlü ol canım,onun karşısında dimdik dur, mesajlarını silmiş olabilirsin ama telefon operatöründen mesajların dökümanını talep edebilrsin ve bunları kanıt oalrak sunarsın.
onun seni kafa dinleyelim toparlanalım diyerek gönderdiğini,arkandan iş çevirdiğini güvenini yıktığını anlat hakime, hatta manevi tazminat iste.

Canım ya Allah yardımcın olsun :s Aynı şoklara ben girmiştim 2-3 ay öncesi. Öyle çok sevdiklerine bakma, işin içine anaları ve para pul girdi mi yabancı olup çıkıyorlar sevgiden eser kalmıyor. Güçlü olmaya çalış, o yansın seni kaybettiğine, otursun annesinin dizinin dibinde, devlet böylelerini evlendirmesin ya, testten geçirsin..

sildim bacım ben ne bıleyım ya napıcak canımı mı alıcak hayatımı mahvettı alsın ne alabılır duygularımın ıcne ett avukatım korkma bu ıs bızım dıo ama taı bakıcaz neler olucagına ben de herseyı ıspatlıycam ne varsa arkadaslarım sahıt zaten aılem de ole , mesajı var onun elnde bıtek o da hakaret varmı yokmu bılmıyorum hatırlamıorum. bana be ona saydırmıştık, avukat yeterlı degıl dıyor , herseyı gectım de hakkatten soktayım ben karımdan baska laf solemezdı bu herıf nasıl hıc sevmemiş , kızlargecsın ya dua edın bana nolur

Canım avukat korkma demiş..Merak etme.

Erkekler nasıl bu kadar değişebiliyorlar.. Nasıl çirkinleşiyorlar yaa... :47: İnşallah hayırlısıyla atlatırsın bugünleri.. :ssz:

Merak etme canım. Mesajları silmiş olman önemli değil. Mesaj dökümü talep edildiğinde adliyeye ye gönderiyorlar. Avukatın daha iyi bilir bu işi ve çıkarırlar bütün mesajları. Sıkma canını sen. İnşallah hayırlısı ile kurtulursun.

Merak etme canım. Mesajları silmiş olman önemli değil. Mesaj dökümü talep edildiğinde adliyeye ye gönderiyorlar. Avukatın daha iyi bilir bu işi ve çıkarırlar bütün mesajları. Sıkma canını sen. İnşallah hayırlısı ile kurtulursun.

Eğer silmişse mesajları canım sadece gönderdiği saat ve gün belli oluyor, ama telefonda kayıtlı ise mesajlar o zaman içerik çıkıyor, diğer türlü çok zor canım .Benim başımdan geçti, mahkemeye telefonumu sundum ben , mesaj içeriğini çıkardılar, 15 gün telefonum bilirkişide kaldı canım.

Elinde mesajının olması kötü olmuş canım be ama sende ona karşı dava aç kadın hakları diye birşey var gelirini beyan et üzerine tapulu bişeyin yoktur umarım ne erkekler var ya hiç onur hiç gururda yok yuh artık

actım canım 100 bın tl lik actım o actı dıye hayva herıf ne gunlere dusurdu benı 3 aylık evlıyım soka gırdım annesının lafıyla bu haltı ettı avukatım sağlam korkmayın da ben pskolojimi bozdum sevmemiş bu benı beee
3 aylık evlilik nasıl bu hale gelir insan üzülüyor gerçekten.ilk günler uyum sağlama süreci zaten iki tarafta stresli olur.hemen ayrılmaya kalkmak üzücü.

eşiniz gerçekten karaktersizin tekiymiş!!siz yollarını gözledınız ama ,adam mesajlarınızı

bıle saklayarak sıze tazmınat davası acmakla mesgul olmus .ama uzmeyın kendınızı ,

her şerde bır hayır vardır dıye boşuna demıyorlar .boylelıkle bu adamın ne mal

oldugunu anlamıs oldunuz .o tazmınat davasını acmasaydı eger,hala ona karsı

yogun duygular beslıyor hala umut edıyor olacaktınız .aklınızda hep acabalar

keskeler olacaktı .boyle kendınızı yıpratacaktısınız .ama sımdı hersey cok net .

adamın ne mal oldugunu anladınız .farketmesenızde aslında güclendınız .

suan bu yasadıgınızın sokunu yasıyorsunuz ,ama bu soku

atlattıgınızda bir karaktersızden kurtuldugunuza dua edeceksınız .

direk çekişmeli dava acmış be ıstıyo benden ya ruh hastası ne kaadarda kurtulurum bundan ben yardım edın bana

Benden bir yardım önerisi boşanma sürecinde böyle şeyler yazmanız siziin aleyhinize olur. Daha ileriyi düşünerek ithamlarda bulunun bence. Onların avukatı da bunları delil olarak kullanabilir haberiniz olsun.

İyi 3 ay evli kalmışsınız,mazallah 3 yıl kalsaydınız bir 100 milyarlık tazminat açardı herhalde :53:

soktayım ne ınsanlar varmıs canım dedığım canımı aldı :))))) Allah benı korusun art nıyetlısınden kayınvalıdemın ısıdır ne olcak ya, haklısınız şimdi bole olduğuna bıgun sevınıcem

Canım ya Allah yardımcın olsun :s Aynı şoklara ben girmiştim 2-3 ay öncesi. Öyle çok sevdiklerine bakma, işin içine anaları ve para pul girdi mi yabancı olup çıkıyorlar sevgiden eser kalmıyor. Güçlü olmaya çalış, o yansın seni kaybettiğine, otursun annesinin dizinin dibinde, devlet böylelerini evlendirmesin ya, testten geçirsin..

nasıl unuttun olanları benı rahatlatın ya :))

sen onun yolunu beklerken o hesap kitap kalleslik derdindeymis

dügün masrafi demis birde utanmadan madem yemiyordu evlenmeseydin dügün yapmasaydin derler :19::19:

o daha bu kafayla cok evlenip bosanir

ALLAH yardimcin olsun

Boyle adamlarda ne koca olur ne baba.
Durum cok tatsiz ama ne oldugunu en azindan yolun basinda anlamissin.
Allah yardimcin olsun canim.
Papuc birakma bunlara.

Cok hossun ya :))
En azindan bosanma davasi acmis, ya birde nikahimi vermem ben diye diretseydi :))

benım karı bıraz alıngandır ablası :))) tovbe yarabbım ne gunlere kaldık :)) bıraz cımrı olduğunu hıssedıodum da soka gırdım yaasa ama bu onun akılları degıl:)) aha da buyu falan yaptılarsa da napalım cnm :))) rabbımın vardır bır bıldıgı bırgun sıze burdan duyurucam benden sonra evlenmiş kadını krsmiş falan dıye sanırım bili olmalı sonunda rabbım benı sever :))

Back
X