Kocam çok tuhaflasti ne yapacağım bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdığınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor ama Allah yardım etsin

Hayır hanımefendi sabahki olanlari da anlattım iki sabahtir deliriyor en ufak sesimi çıkarsam öldürücem bıçaklıcam diyi

Bana öyle dedi sebep sensin sen dedi.
İnanın ne yapacağım bilmiyorum sabah öldürxem seni dedi bagrdi cagdri senin ecdadıni s. ..m dedi şimdi de geldi yüzüme bakmıyor

Yazdığınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor ama Allah yardım etsin

Okuduğumdan hiçbirşey anlamadım.

İkinizin de psikolojisi bozuk. Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile sizin sürekli eleştirmeniz eşinizi çıldırtma noktasına getirmiş. İkinizin de çok acil psikoloğa ve çift terapisine başlamanız lazım.

Tek dert çiçek.
Çiçek önemli.
Çiçek yavruları aslında
Birlikte altına zehir döküp solduruyorlar
düşünsene bir baba bıçak alıp kendimi bıçaklayacam diyor
Anneye hakaret ediyor kavga gürültü belkide fiziksel şiddet
Akıl fikir dilerim

Bi amme hizmeti olarak ozetliyorum:
-kadin surekli soyleniyor
-Adam kendimi kesicem diyor
-kadin cicek istiyor, adam kazak aliyor o sirada
-kadin ailen indirim var dedi de ondan mi aldin diyor
-adam yine cinnet geciriyor

He birde adama zorla özür hediyesi aldırıp sonra aldığı hediyeyide beğenmeyip laf sokmak çok saçma olmuş. Hiç bir şeyden memnun olmuyorsun farkında mısın?
Aslında amacım o değildi maksat TLF da konsuakim evde yumusasin aramız diye bks bulunup çiçek dedi.m oda kazak aldı amacım hediye değildi sonra AA evdekiler mi dedi burda iyi urunelr var dedim başladı kızdı işte senin psikolojin bozuk kafanda geo onlar var dedj (ve inanın nefes alsa dahi ailesinin isteğine göre .
Ben şu kazağı giy sana yakışmadı bu desen diemez ama ablas dese hemen yapar . )

O adama büyük sabır diliyorum. Adam sizin yüzünüzden contaları yakmış gibi duruyor, zira gerekli gereksiz çeneniz hiç durmuyor. Böyle bir evliliği de bebekle taçlandırmışsınız(!)
Siz olsanız ne yapardınız empati kurul yol gösterir Msnz hiç mi kimse kavga etmiyor

Metniniz çok karışık ve çok fazla kelime hatası var. Bu nedenle tam net anlamamakla birlikte bu ilişki bana, evet çok laçka ama daha önemlisi çok da tehlikeli geldi. Ortada çocuk var üstelik.

O adama büyük sabır diliyorum. Adam sizin yüzünüzden contaları yakmış gibi duruyor, zira gerekli gereksiz çeneniz hiç durmuyor. Böyle bir evliliği de bebekle taçlandırmışsınız(!)
Siz olsanız ne yapardınız empati kurul yol gösterir Msnz hiç mi kimse kavga etmkhkr
Bi amme hizmeti olarak ozetliyorum:
-kadin surekli soyleniyor
-Adam kendimi kesicem diyor
-kadin cicek istiyor, adam kazak aliyor o sirada
-kadin ailen indirim var dedi de ondan mi aldin diyor
-adam yine cinnet geciriyor
Ne kadar doğru dediniz . Peki siz olsanız ne yapardınız

Ya bazen kavga etsek gelip sarılıyor hatasını anlıyor bazen de böyle delryo cidden çok üzülüyorum.
onun saydiklari delirmekle alakasi yok.
Kızgın oldugumuzda, „aslinda“ demek istemedigimiz şeyleri söyledigimiz doğru değil. Kızgın oldugumuzda, başka türlü söylemeye cesaret edemeyeceğimiz şeyler söyleriz.
Ve senin o hastanin saydiklari baya nefret Dolu. Kötü kalbli ve Ruhu buzdolabindan daha soguk. Bence uzaklasin ve Sizde bi terapiste görünün. Yasadiklariniz hic saglikli degil

Türkcem pek Iyi degil umarim anlata bildim

Eşiniz normal değil bir an önce kurtulun kendi ayaklarınızın üzerinde durun ailenizde arkanızdaysa daha kolay olacaktır sizin için yoksalarda sığınma evi sizin için en iyi seçenek bıçak felan diyo adam

Lütfen bana yol gösterin hadi ben degissem bu eş degisor mi bende bebeğime çok üzülüyorum

Burda tek sizin tarafinizdan meseleyi dinledigimiz halde bazi noktalardan sanki siz de kna cok yukleniyorsunuz gibi hissediliyor. Surekli darlior bu derece kafayi yedirecek kadar dirdir ediyosunuz izlenimi aldim ben sanki.

Siz olsanız ne yapardınız empati kurul yol gösterir Msnz hiç mi kimse kavga etmkhkr

Ne kadar doğru dediniz . Peki siz olsanız ne yapardınız
Rica ederim susun bir müddet
Susma orucu öneriyorum en az iki ay
Aklınıza gelen herşeyş söylemiyecek 5 kere düşüneceksin

Azcik dirdiri birakirdim mesela
Zaten sürekli bebekleyim o gelince sohbet edeyim derken adamı rahatsız etmişim belliki bıkmış benden . Birde kizdigindiger şey benim her ay bı miktarda olsa harçlık istemem 100,200 TL gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…