- 19 Şubat 2022
- 120
- 128
- 33
- Konu Sahibi Bluewomanand
-
Yazdığınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor ama Allah yardım etsinArkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Kocam pazar sabah bebeğim var kazağını versene ıslak diğerleri dedim oda uzattı aa bunun kolu islakti dedm .bana e madem öyle dünden neden srrmedin diye söylendi bende kaynana gibi davranma dedim . Neyse koridora çıktı bana senden nefret ediyorum senden iğreniyorum seni sevmiyorum dedi.
Hemen patladı.
Bana lafların zoruma gidiyor dedi
Ama inanın herşeye karşıyo.
Evi gevindirrn o olduğu için herşey onun emriyle alınıyor. Ya da alınmıyor neyi uygun görürse .
Kendisini evde biniş yapsa kendi isteği ile söyleniyor.
Hatta dün bana kızdığında ise gidicem ama karı gibi iş yapıyorum dedi . Mutfjata halı örtüsü seriyordu. Kendimi öldürücem bıçakla delik deşik edicem kafama bile batrcam bıçağı psikolojimi bizudun dedi kafamda da sen varsın dedi.agirdi sözleri. Akşam geldi bende o daha dışarda iken kendini nasıl affetrcen çiçek alsana dedim .oda kazak almosti bana gosterdi ama normal hediye gibi özüede dilemedi. Bugün eve gitmiştin onalr mi dedi indirim var da o yüzden mi aldın bunu dedm bana senin psikolojin bozuk işte sürekli ne yapsam onalr mi dedi diyorsun falan( ailesiyke konusmuyorum arkadaşlar sadece bebeği yolluyorum) yani zoruna gidiyor ailesini iyi ya da kötü cümleye katsam...işte neyse
Bugünde sabah çıkmadan mobilyanın sert kisimlarni kamufle ediyordu bebek düşerse çarpar diye.bende daha önemlisi bar dedim yatağın kenarları aç ben ceviremedim tornavidayi dedim. Oda TM dedi ama ne zman xikarcan bebek kafasını kiricna mi dedim
Hemen bağırdı çağırdı sen beni s.... N dedi kendine çeki düzen ver Allah belanı versin inşallah bebegnmkyiosan kapı orda zorla tutamam . Böyle evlilik mi olur çocuğuna kocana sahip çık .sahip çıkmakk yemek yapmak değil. İnanın ha birde bana cinnet geçirteceksij seni öldürücem dedi biraz daha konuşsan.
Hayır hanımefendi sabahki olanlari da anlattım iki sabahtir deliriyor en ufak sesimi çıkarsam öldürücem bıçaklıcam diyiOrtamı bir tek eşiniz mi gerdi ? Siz ne aldınız eşinize ?
Hayat pahalılığı , küçük bir bebek , evi geçindirmesi gereken bir eş ; evde yaptığı da bir tebessum dahi hak etmiyor , üstüne adam çiçekten daha mantıklı bir şey , bir kazak alıyor yaranamıyor.Ve üstüne ortami da adamın yumuşatması gerekiyor.
Adam garip ama seninde ondan aşağı kalır yanın yok diyim sana. Adam ne yapsa hep bir kulp takıp,eleştiriyosun,iğne gibi sokuyosun adamı.
Evvellini bilemem ama şu okuduklarım kadarıyla adamın böyle davranma nedeni çoğunlukla senden kaynaklanıyor gibi geldi bana.
Yazdığınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor ama Allah yardım etsin
Okuduğumdan hiçbirşey anlamadımArkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Kocam pazar sabah bebeğim var kazağını versene ıslak diğerleri dedim oda uzattı aa bunun kolu islakti dedm .bana e madem öyle dünden neden srrmedin diye söylendi bende kaynana gibi davranma dedim . Neyse koridora çıktı bana senden nefret ediyorum senden iğreniyorum seni sevmiyorum dedi.
Hemen patladı.
Evi gevindirrn o olduğu için herşey onun emriyle alınıyor. Ya da alınmıyor neyi uygun görürse .
Hatta dün bana kızdığında ise gidicem ama karı gibi iş yapıyorum dedi . Mutfjata halı örtüsü seriyordu. Kendimi öldürücem bıçakla delik deşik edicem kafama bile batrcam bıçağı psikolojimi bizudun dedi kafamda da sen varsın dedi.agirdi sözleri. Akşam geldi bende o daha dışarda iken kendini nasıl affetrcen çiçek alsana dedim .oda kazak almosti bana gosterdi ama normal hediye gibi özüede dilemedi. Bugün eve gitmiştin onalr mi dedi indirim var da o yüzden mi aldın bunu dedm bana senin psikolojin bozuk işte sürekli ne yapsam onalr mi dedi diyorsun falan( ailesiyke konusmuyorum arkadaşlar sadece bebeği yolluyorum) yani zoruna gidiyor ailesini iyi ya da kötü cümleye katsam...işte neyse
Bugünde sabah çıkmadan mobilyanın sert kisimlarni kamufle ediyordu bebek düşerse çarpar diye.bende daha önemlisi bar dedim yatağın kenarları aç ben ceviremedim tornavidayi dedim. Oda TM dedi ama ne zman xikarcan bebek kafasını kiricna mi dedim
Hemen bağırdı çağırdı sen beni s.... N dedi kendine çeki düzen ver Allah belanı versin inşallah bebegnmkyiosan kapı orda zorla tutamam . Böyle evlilik mi olur çocuğuna kocana sahip çık .sahip çıkmakk yemek yapmak değil. İnanın ha birde bana cinnet geçirteceksij seni öldürücem dedi biraz daha konuşsan.
Çiçek yavruları aslındaTek dert çiçek.
Çiçek önemli.
Bi amme hizmeti olarak ozetliyorum:Arkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Hemen patladı.
Aslında amacım o değildi maksat TLF da konsuakim evde yumusasin aramız diye bks bulunup çiçek dedi.m oda kazak aldı amacım hediye değildi sonra AA evdekiler mi dedi burda iyi urunelr var dedim başladı kızdı işte senin psikolojin bozuk kafanda geo onlar var dedj (ve inanın nefes alsa dahi ailesinin isteğine göre .He birde adama zorla özür hediyesi aldırıp sonra aldığı hediyeyide beğenmeyip laf sokmak çok saçma olmuş. Hiç bir şeyden memnun olmuyorsun farkında mısın?
Siz olsanız ne yapardınız empati kurul yol gösterir Msnz hiç mi kimse kavga etmiyorO adama büyük sabır diliyorum. Adam sizin yüzünüzden contaları yakmış gibi duruyor, zira gerekli gereksiz çeneniz hiç durmuyor. Böyle bir evliliği de bebekle taçlandırmışsınız(!)
Siz olsanız ne yapardınız empati kurul yol gösterir Msnz hiç mi kimse kavga etmkhkrO adama büyük sabır diliyorum. Adam sizin yüzünüzden contaları yakmış gibi duruyor, zira gerekli gereksiz çeneniz hiç durmuyor. Böyle bir evliliği de bebekle taçlandırmışsınız(!)
Bi amme hizmeti olarak ozetliyorum:
-kadin surekli soyleniyor
-Adam kendimi kesicem diyor
-kadin cicek istiyor, adam kazak aliyor o sirada
-kadin ailen indirim var dedi de ondan mi aldin diyor
-adam yine cinnet geciriyor
Ne kadar doğru dediniz . Peki siz olsanız ne yapardınızÇiçek yavruları aslında
Birlikte altına zehir döküp solduruyorlar
düşünsene bir baba bıçak alıp kendimi bıçaklayacam diyor
Anneye hakaret ediyor kavga gürültü belkide fiziksel şiddet
Akıl fikir dilerim
onun saydiklari delirmekle alakasi yok.Ya bazen kavga etsek gelip sarılıyor hatasını anlıyor bazen de böyle delryo cidden çok üzülüyorum.
Azcik dirdiri birakirdim meselaSiz olsanız ne yapardınız empati kurul yol gösterir Msnz hiç mi kimse kavga etmkhkr
Ne kadar doğru dediniz . Peki siz olsanız ne yapardınız
Eşiniz normal değil bir an önce kurtulun kendi ayaklarınızın üzerinde durun ailenizde arkanızdaysa daha kolay olacaktır sizin için yoksalarda sığınma evi sizin için en iyi seçenek bıçak felan diyo adamArkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Hemen patladı.
Lütfen bana yol gösterin hadi ben degissem bu eş degisor mi bende bebeğime çok üzülüyorumYaw arkadaşım kavga sizin rutininiz olmuş
Ne kadar sağlıksız bir ortam farkındamısın
Hadi siz hak ettiğinizi yaşıyorsunuzda ya bebek
Yapmayın bunu ona ne olur ya
İş bu ne zaman olsada yapılır ama çocuğa verdiğin hasarın geri dönüşü yoktur
Yazık günah
Rica ederim susun bir müddetSiz olsanız ne yapardınız empati kurul yol gösterir Msnz hiç mi kimse kavga etmkhkr
Ne kadar doğru dediniz . Peki siz olsanız ne yapardınız
Zaten sürekli bebekleyim o gelince sohbet edeyim derken adamı rahatsız etmişim belliki bıkmış benden . Birde kizdigindiger şey benim her ay bı miktarda olsa harçlık istemem 100,200 TL gibiAzcik dirdiri birakirdim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?