- 14 Mart 2022
- 41
- -8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Bluewomanand
-
Haklsnz ailesi onu sürekli yönlendiryo yani eve peynir alsa bile onlar ne dese onu aliuor. Ve ona seni çok seviyoruz bu kız seni sürekli sikbogaz ediyor diyorlarBunu burdan bilemem size göre değer vermiyor gelebilir ama eşiniz sizin gb düşünmüyor olabilir
Ne yapayım yapmalıyım siz olsanız ne yapardınızYazdığın ve anlayabildiğim kadarıyla siz haksizsiniz. Eşinizin dengesini bozmuş gibisiniz.
Acaba haklı olabilirler mi?hani biz burda yorum yapan çogu insan eşinizi sık boğaz ettiğinizi düşünüp yazdık.Haklsnz ailesi onu sürekli yönlendiryo yani eve peynir alsa bile onlar ne dese onu aliuor. Ve ona seni çok seviyoruz bu kız seni sürekli sikbogaz ediyor diyorlar
Belki de .ben kimseye alınmadım . Değişmek çözüm bulmak için yazdım. Ailesne herşeyimizi anlatyo yani ne sorsalar eşim susmyor anlatyo kavgalarimizi da . Ben aielsi bana sütten kes sen bişey bilmiyorsun bebek senin kötü kalbin yüzünden gelişmedi dediler oğlum sana bişey diyemiyor hücum ediyorsun dedi bende saygıdan ve şaşkınlıktan anladım bişey diyor mmusunuz dedim annesi Allah belanı versin deyip suratıma kapattı babası karım haklı kaynana karisir gelinde sessiz kalır dedi bize gelme siz numaramizi bizde öyle yapacağız dediler aylardır selam sabah yok bebeği yolluyorum tabi . Be yaoayim ki yollMasam kocam dahaa da kavga eder benle. Birde kocam herşeyi ailemizi kiyasliyor herşeyden konuşuyor ev işinden yemeğe hersyeden yani ben evde kendmi artık vasıfsız sadece bebek bakıcısı gibi hissediyorum. Misal her ay 100,200 to bırak bana harçlık için diyorum onu bile kavgaya çeviriyor.Acaba haklı olabilirler mi?hani biz burda yorum yapan çogu insan eşinizi sık boğaz ettiğinizi düşünüp yazdık.
Sadece 3 satır anlattınız,
Hayır hanımefendi sabahki olanlari da anlattım iki sabahtir deliriyor en ufak sesimi çıkarsam öldürücem bıçaklıcam diyi
Ay komik geldi bana bayagi adama surekli laf sokmuş Allah affetsin bende cok yaptim zamaninda ama artık sakinimBi amme hizmeti olarak ozetliyorum:
-kadin surekli soyleniyor
-Adam kendimi kesicem diyor
-kadin cicek istiyor, adam kazak aliyor o sirada
-kadin ailen indirim var dedi de ondan mi aldin diyor
-adam yine cinnet geciriyor
sende çene dıl problemı var. Delırtmıssın adamıArkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Kocam pazar sabah bebeğim var kazağını versene ıslak diğerleri dedim oda uzattı aa bunun kolu islakti dedm .bana e madem öyle dünden neden srrmedin diye söylendi bende kaynana gibi davranma dedim . Neyse koridora çıktı bana senden nefret ediyorum senden iğreniyorum seni sevmiyorum dedi.
Hemen patladı.
Bana lafların zoruma gidiyor dedi
Ama inanın herşeye karşıyo.
Evi gevindirrn o olduğu için herşey onun emriyle alınıyor. Ya da alınmıyor neyi uygun görürse .
Kendisini evde biniş yapsa kendi isteği ile söyleniyor.
Hatta dün bana kızdığında ise gidicem ama karı gibi iş yapıyorum dedi . Mutfjata halı örtüsü seriyordu. Kendimi öldürücem bıçakla delik deşik edicem kafama bile batrcam bıçağı psikolojimi bizudun dedi kafamda da sen varsın dedi.agirdi sözleri. Akşam geldi bende o daha dışarda iken kendini nasıl affetrcen çiçek alsana dedim .oda kazak almosti bana gosterdi ama normal hediye gibi özüede dilemedi. Bugün eve gitmiştin onalr mi dedi indirim var da o yüzden mi aldın bunu dedm bana senin psikolojin bozuk işte sürekli ne yapsam onalr mi dedi diyorsun falan( ailesiyke konusmuyorum arkadaşlar sadece bebeği yolluyorum) yani zoruna gidiyor ailesini iyi ya da kötü cümleye katsam...işte neyse
Bugünde sabah çıkmadan mobilyanın sert kisimlarni kamufle ediyordu bebek düşerse çarpar diye.bende daha önemlisi bar dedim yatağın kenarları aç ben ceviremedim tornavidayi dedim. Oda TM dedi ama ne zman xikarcan bebek kafasını kiricna mi dedim
Hemen bağırdı çağırdı sen beni s.... N dedi kendine çeki düzen ver Allah belanı versin inşallah bebegnmkyiosan kapı orda zorla tutamam . Böyle evlilik mi olur çocuğuna kocana sahip çık .sahip çıkmakk yemek yapmak değil. İnanın ha birde bana cinnet geçirteceksij seni öldürücem dedi biraz daha konuşsan.
Haklısınız . Ben inanın her gün bwbwgim daha sağlıklı bir ortamda büyüsün diye ekimden geleni yapıyorum ama eşimle biraya gelince konuşmayı bilmiom saniirim çünkü hemen kiziyo normalde çevrede çabuk kızan biri değil. Ama bana seni. Sözlerin beni delirtti tahammül edemiyorum diyor . Sesim mi nazik değil sözlerim mi saçma inanın bilmiyorum bana göre sakın konuşan bksiriyim ama o kızıyor işte hatta aklıma büyü bile geldiSiz bu insanı eş olarak seçtiniz , ortak bir çocuk dünyaya getirdiniz. Annelik ağır gelmiş olabilir , hayallerinizdeki evlilik farklı da olabilir ; ancak sizin elinizdeki bu.
Her gün , her dakika ağız dalaşı yapmadan , kavga etmeden yaşamanın bir yolunu bulmalısınız. Evliliğinizden bir beklentiniz yoksa ona da çare var ; boşanıp yollarınıza gidebilirsiniz.
Boşanmayı düşünmüyorsanız , çocuğunuz için düzgün iletişim kurmayı öğrenmelisiniz. Eşinizi hedef göstermekten de vazgeçin. Alttan alttan her şeyi söyleyip , karşınızdaki sesini yükseltince ; parmağınızla onu gösterip " görüyor musunuz halini , normal değil " demekte normal değil.
Nasıl düzeldi iz inanın Elimde degilAy komik geldi bana bayagi adama surekli laf sokmuş Allah affetsin bende cok yaptim zamaninda ama artık sakinim
Hayır aslında bu kdar da değildi. Kizar çıkar giderdiNormal mi?yeni mi oldu,daha önce bebekten önce böyle degil miydi?
Evet hep böyleydi ama siz onu adam edicem yemi etmiştiniz,olmadı dimi?
Eşiniz ailesinin etkisinde çok kalıyor anlaşılan. Cevreniz de eşiniz ,dostunuz yoksa tüm gün sıkılıp ,bunalıp eşinizle sohbet etmek istiyorsunuz anlaşılan. Önce kendinize bir kaç arkadaş edinin , yoksa da bebeğinizle sohbet edin. Akşam eşiniz gelince de bir süre söylenmeyin, mümkün olduğunca az konusun , yokmuş gibi davranınBelki de .ben kimseye alınmadım . Değişmek çözüm bulmak için yazdım. Ailesne herşeyimizi anlatyo yani ne sorsalar eşim susmyor anlatyo kavgalarimizi da . Ben aielsi bana sütten kes sen bişey bilmiyorsun bebek senin kötü kalbin yüzünden gelişmedi dediler oğlum sana bişey diyemiyor hücum ediyorsun dedi bende saygıdan ve şaşkınlıktan anladım bişey diyor mmusunuz dedim annesi Allah belanı versin deyip suratıma kapattı babası karım haklı kaynana karisir gelinde sessiz kalır dedi bize gelme siz numaramizi bizde öyle yapacağız dediler aylardır selam sabah yok bebeği yolluyorum tabi . Be yaoayim ki yollMasam kocam dahaa da kavga eder benle. Birde kocam herşeyi ailemizi kiyasliyor herşeyden konuşuyor ev işinden yemeğe hersyeden yani ben evde kendmi artık vasıfsız sadece bebek bakıcısı gibi hissediyorum. Misal her ay 100,200 to bırak bana harçlık için diyorum onu bile kavgaya çeviriyor.
Ben sohbet etsem sürekli aileisni ima ettiğini düşünüyor onalra çok düşkün . Ben gercekren kendimi hakli onu haksız çıkarmak için yazmıyorum. Ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum özür dilerim glaiba yine karışık ve çok uzun yazdim
Ya çok sağolunEşiniz ailesinin etkisinde çok kalıyor anlaşılan. Cevreniz de eşiniz ,dostunuz yoksa tüm gün sıkılıp ,bunalıp eşinizle sohbet etmek istiyorsunuz anlaşılan. Önce kendinize bir kaç arkadaş edinin , yoksa da bebeğinizle sohbet edin. Akşam eşiniz gelince de bir süre söylenmeyin, mümkün olduğunca az konusun , yokmuş gibi davranın
Okurken kir oldimmmm.Bacım gözünü seveyim azıcık düzgün yazmaya özen göster cidden anlamakta zorlanıyorum yazdıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?