Kocam çok tuhaflasti ne yapacağım bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu burdan bilemem size göre değer vermiyor gelebilir ama eşiniz sizin gb düşünmüyor olabilir
Haklsnz ailesi onu sürekli yönlendiryo yani eve peynir alsa bile onlar ne dese onu aliuor. Ve ona seni çok seviyoruz bu kız seni sürekli sikbogaz ediyor diyorlar

Haklsnz ailesi onu sürekli yönlendiryo yani eve peynir alsa bile onlar ne dese onu aliuor. Ve ona seni çok seviyoruz bu kız seni sürekli sikbogaz ediyor diyorlar
Acaba haklı olabilirler mi?hani biz burda yorum yapan çogu insan eşinizi sık boğaz ettiğinizi düşünüp yazdık.
Sadece 3 satır anlattınız,

Acaba haklı olabilirler mi?hani biz burda yorum yapan çogu insan eşinizi sık boğaz ettiğinizi düşünüp yazdık.
Sadece 3 satır anlattınız,
Belki de .ben kimseye alınmadım . Değişmek çözüm bulmak için yazdım. Ailesne herşeyimizi anlatyo yani ne sorsalar eşim susmyor anlatyo kavgalarimizi da . Ben aielsi bana sütten kes sen bişey bilmiyorsun bebek senin kötü kalbin yüzünden gelişmedi dediler oğlum sana bişey diyemiyor hücum ediyorsun dedi bende saygıdan ve şaşkınlıktan anladım bişey diyor mmusunuz dedim annesi Allah belanı versin deyip suratıma kapattı babası karım haklı kaynana karisir gelinde sessiz kalır dedi bize gelme siz numaramizi bizde öyle yapacağız dediler aylardır selam sabah yok bebeği yolluyorum tabi . Be yaoayim ki yollMasam kocam dahaa da kavga eder benle. Birde kocam herşeyi ailemizi kiyasliyor herşeyden konuşuyor ev işinden yemeğe hersyeden yani ben evde kendmi artık vasıfsız sadece bebek bakıcısı gibi hissediyorum. Misal her ay 100,200 to bırak bana harçlık için diyorum onu bile kavgaya çeviriyor.
Ben sohbet etsem sürekli aileisni ima ettiğini düşünüyor onalra çok düşkün . Ben gercekren kendimi hakli onu haksız çıkarmak için yazmıyorum. Ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum özür dilerim glaiba yine karışık ve çok uzun yazdim

Valla bazı mesajlarınız kesinlikle anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla bu evlilikten bir şey olmaz. İkiniz de normal psikolojide değilsiniz. Birbirinizle konuşmak yerine şiddet, tehdit, laf sokma, aşağılama vs var. Bu ortamda sağlıklı bir bebek de büyüyemez. Siz onun ailesini takıntı haline getirmişsiniz o da sizin hareketlerinizi. Kendinizi kabul ettirmeniz gerek eş olarak ama bu şekilde ifade ettiğiniz sürece o da olmaz. Mümkünse terapiye gidin ama ilişkinizde saygı yok kurtarılabilir mi bilmiyorum

Hayır hanımefendi sabahki olanlari da anlattım iki sabahtir deliriyor en ufak sesimi çıkarsam öldürücem bıçaklıcam diyi

Siz bu insanı eş olarak seçtiniz , ortak bir çocuk dünyaya getirdiniz. Annelik ağır gelmiş olabilir , hayallerinizdeki evlilik farklı da olabilir ; ancak sizin elinizdeki bu.

Her gün , her dakika ağız dalaşı yapmadan , kavga etmeden yaşamanın bir yolunu bulmalısınız. Evliliğinizden bir beklentiniz yoksa ona da çare var ; boşanıp yollarınıza gidebilirsiniz.

Boşanmayı düşünmüyorsanız , çocuğunuz için düzgün iletişim kurmayı öğrenmelisiniz. Eşinizi hedef göstermekten de vazgeçin. Alttan alttan her şeyi söyleyip , karşınızdaki sesini yükseltince ; parmağınızla onu gösterip " görüyor musunuz halini , normal değil " demekte normal değil.

Bi amme hizmeti olarak ozetliyorum:
-kadin surekli soyleniyor
-Adam kendimi kesicem diyor
-kadin cicek istiyor, adam kazak aliyor o sirada
-kadin ailen indirim var dedi de ondan mi aldin diyor
-adam yine cinnet geciriyor
Ay komik geldi bana bayagi adama surekli laf sokmuş Allah affetsin bende cok yaptim zamaninda ama artık sakinim

sende çene dıl problemı var. Delırtmıssın adamı

Haklısınız . Ben inanın her gün bwbwgim daha sağlıklı bir ortamda büyüsün diye ekimden geleni yapıyorum ama eşimle biraya gelince konuşmayı bilmiom saniirim çünkü hemen kiziyo normalde çevrede çabuk kızan biri değil. Ama bana seni. Sözlerin beni delirtti tahammül edemiyorum diyor . Sesim mi nazik değil sözlerim mi saçma inanın bilmiyorum bana göre sakın konuşan bksiriyim ama o kızıyor işte hatta aklıma büyü bile geldi

Adamı bu hale getiren sizsiniz adam tamam demıs bebek kafasını kırıncamı yapacaksın demıssın adam elindeki ısını bıtırmemıs daha sabır etmek cok zor sıze

Eşiniz ailesinin etkisinde çok kalıyor anlaşılan. Cevreniz de eşiniz ,dostunuz yoksa tüm gün sıkılıp ,bunalıp eşinizle sohbet etmek istiyorsunuz anlaşılan. Önce kendinize bir kaç arkadaş edinin , yoksa da bebeğinizle sohbet edin. Akşam eşiniz gelince de bir süre söylenmeyin, mümkün olduğunca az konusun , yokmuş gibi davranın

Ya çok sağolun
Öyle yapayım .
Ama ailesinin etkisi hep sürer mi
Yani bu durumda gerçekten bazen onun mu yoksa ailesinin mi fikirleri bilemiyorum gercektentana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…