Kocam Değişiyor . . .

Son 2 gündür kendimi çektim , konuşmalarımı bile kısık sesle yapıyorum, her dediğini dikkate almıyor dinlemiş gibi yapıyorum ve en sonunda dikkatini çektim şimdi daha duyarlı davranmaya başladı , sevdiğini söylemeler vs ben de sevdiğimi söyledim ama bundan sonra benim genel halim bu olacak . Demek ki en başından beri biraz daha soğuk olsaydım şimdiye kölem olurdu . Bazıları böyle sanırım üstüne düşmeye gelmiyor

Bence de henüz bebek sahibi olmayı düşünme. İlk olarak da kocanı değil kendi sağlığını düşün. Şu an senin için daha önemli bir şey olmamalı. Anladığım kadarıyla iki telaş üst üste gelmiş, eşin de önceliği yanlış yere vermiş. Bunlar zamanla konuşularak düzelebilecek konular. Ama sen böyle kocam beni terkeder korkusuyla davranırsan emin ol kocana daha çok güven gelir. Sakin ol. Dediğim gibi önceliği kendine ver.

görümcenin ne acelesi varmış allahaşkına ya? ailenin de rahatlığına bak..kızı nişanla hop 3 gün sonra oğlunu evlendir.. çok benciller bu net.. eşin ne kadar bencil bu önemli.. ailesi çok zor durumda mı muhtaç mı bütün parasını ona veriyor.. yazık ama sen borçlarla uğraşan çalışan rahatsızlığı olan bir eşken.. sevgini bir kenara koy.. geleceğe odaklan.. çocuk olduğundaki kısma.. inan doğruyu bulursun o zaman.. bir erkeği sevmek onu iyi eş, baba yapmıyor maalesef.. biz öyle olsun istiyoruz.. ailesine laf ettikçe size olan sevgisi azalıyormuş! bu çok önemli bir laf.. onlar haksızken susacaksın demek.. yapabilecek misiniz bi ömür? hele anne olunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…