görümcede düğün arifesinde ayıp etmiş gibi..sanki masraf yapılacak ya araya girmiş gibiMuhafazakar gorumceniz de sevebilir konu sahibi.
Sizin burada kizacaginiz kisi gorumce degil.
Bence bu uslupla konusmayin esinizle. Kimsenin kardesim icin muhafazakar gorumcem/ kardesin diye ignelemesini istemem.
Resmen planlanmis gibi gozukse de kaderde olabilir ama kocasinin kayincosu da bir tuhaf degil mi sizce kizin ailesine yuklemis herseyi onlarinda durumu bu durum gibi ortak ozellikleri dugun esnasinda damadin kenara cekilmesi boyle evliliklerden sonra genelde koca olarak hitap edilen sahislar dugundeki olaydan yuz alip iyice yayilirlar himm demek kizi vermeye meraklilar bn bisey yapmasamda olur dusuncesi evlilikte aman bisey yapmasamda olur karim bana merakli dovsemde sovsemde benimle nasil evlendi demek ki ayrilmaz bu bnden istedigimi yaparim diye dusunuyorlar kiZ vd kizin ailesinin insan yerine koyup bir iki ses cikarmamasi damat olan kisiyi simartip sallasana yaaa mecbur evlencek mecbur derdimi cekiyora donusuyor gozlerini korkutmak lazim bu tiplerinHerkes aileyi suçluyda fakat burda tek suçlu var o'da konu sahibin esi. Sonuçta koca adam, agzini açamiyormuda? Kendi dügünü olacak, sorumluluklari var. Diyemedimi "nisan yaparsaniz yapin ama benden bir kurus alamazsiniz?" Konu sahibin asil yalnisi böylesi bir adam ile evlenmek. Sirf kalp spazmi geçirdi diye ayrilma planlarini iptal eden adam ne kadar güvenilir?
Gerçekten benim esim, dügünden bir hafta önce dügün paralarin hepsini kardesi için harcamis olsaydi, ben ondan kesinlikle ayrilirdim. Para'dan dolayi degil, sorumsuzluktan dolayi. Ve simdide beyefendi hem suçlu hem güçlü konu sahibine daralmis. Dogruyu söylemek gerekirse çoçuk yapmamakla haklilar, bu evlilikten artik pek hayir gelecegini sanmiyorum.
Bu kısma dikkat etmemiştim, size katılıyorum. Bu arada karşı tarafı muhafazakar olarak tanımlayan insanlar kendilerini ne olarak tanımlıyorlar? Muhafazakarın zıt anlamlısı nedir yani?
Resmen planlanmis gibi gozukse de kaderde olabilir ama kocasinin kayincosu da bir tuhaf degil mi sizce kizin ailesine yuklemis herseyi onlarinda durumu bu durum gibi ortak ozellikleri dugun esnasinda damadin kenara cekilmesi boyle evliliklerden sonra genelde koca olarak hitap edilen sahislar dugundeki olaydan yuz alip iyice yayilirlar himm demek kizi vermeye meraklilar bn bisey yapmasamda olur dusuncesi evlilikte aman bisey yapmasamda olur karim bana merakli dovsemde sovsemde benimle nasil evlendi demek ki ayrilmaz bu bnden istedigimi yaparim diye dusunuyorlar kiZ vd kizin ailesinin insan yerine koyup bir iki ses cikarmamasi damat olan kisiyi simartip sallasana yaaa mecbur evlencek mecbur derdimi cekiyora donusuyor gozlerini korkutmak lazim bu tiplerin
Bu kısma dikkat etmemiştim, size katılıyorum. Bu arada karşı tarafı muhafazakar olarak tanımlayan insanlar kendilerini ne olarak tanımlıyorlar? Muhafazakarın zıt anlamlısı nedir yani?
Neden muhafazakâr diyorum çünkü biz 2 yıl nişanlı kalırken iyiydi ama onlar muhafazakâr oldukları için hemen nişan 1 ay sonra da düğün yapılırmış yani bizim başımız açık diye namus o kadar da önemli değilmiş . Mantık bueltinizle kaynınız neden ayrıldı bebeğe rağmen..
bence bahane olmuş..her lafa takılma boşver..Neden muhafazakâr diyorum çünkü biz 2 yıl nişanlı kalırken iyiydi ama onlar muhafazakâr oldukları için hemen nişan 1 ay sonra da düğün yapılırmış yani bizim başımız açık diye namus o kadar da önemli değilmiş . Mantık bu
herşeyi boşverinde
hastaymışsınız
kalbinizde ne var
yuva dagilmasin diyorsa yuvada huzur verecek.. benim hain yurekli kv de ortaligi katip katistirir, derin derin yaralar acar, ardindan da 'aman siz mutlulugunuza bakin' derdi! mutlu olacak hal kalir ya insanda.. gelin oglumu mutlu edemiyo imaji cizilmesi ayri konu tabi.. neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?