Kocam denecek kisi beni birakip gitti

Cocuklar ne olurdu?

İnsanlar evlenince ailelere yük olmaz. Herkes kendi çocuğunu kendi büyütür, üstelik iki çocuğunu da kv ye baktırmaz.
Anneniz bu işten memnun çünkü ona yük olan kimse yok.
Çok bencilsiniz.
Ben baktirmiyorum. Kendisi istiyor. Ben bakici tutmayı teklif ettim esim istemedi. Tabiki kimse bakmak zorunda değil ne benim ailem ne onun ailesi

Ben baktirmiyorum. Kendisi istiyor. Ben bakici tutmayı teklif ettim esim istemedi. Tabiki kimse bakmak zorunda değil ne benim ailem ne onun ailesi

Ben baktırmıyorum diye bir durum yok

Aynı şehirdeki kv ye baktırmadım

Kv bakmak eşim de baktırmak istiyordu herkes ayyy çok güzel bakar dedi

Annem başka şehirde yaşıyor da istersen gelip bakmaya çalışırız dedi

Sonuç asgari ücret artı yol parası verip bakıcıya baktırdım

Ne kv zorla ben bakacağım diyebildi be eşim bakıcı istemem zira ona da otur bak o zaman derdim

Kv ile kavgalı değilim küs değilim aynı şehirdeyim ama benim kırmızı çizgim çocuk bakımı

Siz hem yaşattıklarını unutamam deyip hem de iki çocuk baktırıyorsunuz ama bayrama gelince gidemezsin demeyi hem de bir gerekçe dahi göstermeden gidemezsin demeyi kendinize hak görüyorsunuz

Yne yazayım eşiniz yaptığında hatalı ama bu tarz inatlaşmalarla hatalar her geçen gün büyüyecek

Çekirdek ailenize kapanın

Sizin de işinize geliyor ki tepki göstermemişsiniz.
Ne olursa olsun bu insanlara minnet borcunuz var.
Bakmasalardı kaynananızı bencil, kocanızı da anneci olmakla suçlardınız.
Eşiniz sizden habersiz gitmemiş ki, gideceğim demiş. Siz kendi kendinize bir izin mekanizması kurmuşsunuz, onu çiğnedi diye boş yere öfkeleniyorsunuz.
Bir insan ailesine gitmek için izin almak zorunda değil. Eşiniz haber vermiş, siz hayır demişsiniz, o da gitmiş.
Haber verseydi yine kavga edeceğinizi düşünmüş sanırım, o yüzden mesajla haber vermiş.
Muhtemelen buna iten de sizin tavırlarınız.
Tek yönlü değil çok yönlü düşünmeye bakın bence.

Herşeyinize kök aileleriniz karar veriyor. Siz de korkuyorsunuz mesela, eşinizin ailesine gittiğini öğrenirse gerginlik olur diye. Sizle eşiniz hariç herkes var gibi geldi bu evlilikte, bilemedim.

Bence sorun kocanın oraya 2 günlüğüne gitmesi değil , kayinvalidenin gelip sana 4 ay kalması. Asıl o ayağı kes o zaman rahatlarsın kocan da nereye istiyosa defolsun gitsin

Cocuklar ne olurdu?
Yaşları küçük olduğu için yanımda götürürdüm ama büyük olsalar babaya bırakırdım. Ama burda baba 5 yaşında kini yanına alsa götürse olay daha da büyütülür senden izinsiz nasıl çocuğu götürür denir hatta babaanne ve dede akrabalara sapık muamelesi bile yapılırdı yorumlarda

6 sayfa okudum ama göremedim
Konu sahibi eşine neden gitme dediği ile ilgili elle tutulur bir sebep sundu mu?
6 sayfa okuduğum şey sadece kapris ve keyfim öyle istedi, gidemez gibi bir tutumdu
Adamda kaçmakta bulmuş çözümü
Ben olsam ben de kaçardım

İkinizde ailelerinizden çekiniyorsunuz o zaman.
Belki annenizin tepkisinden çekinmeseniz eşinizin gitmek istemesini bu kadar problem etmeyecektiniz.

Annenize eşinizle ilgili bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz, çok yakın otururken gidip kalmanıza da gerek yok genel anlamda sıkıntılarınız varmış kendisiyle zaten.

Eski konularıniza da biraz baktım eşinizle de olması gereken bir iletişim başından beri olmamış olamamış, buna rağmen ikinci çocuğu da yapmışsınız, bazı şeyleri idare edeceksiniz karşılıklı olarak.
Ailesiyle problem yaşamışsınız ama çocuklarınıza onlar bakıyor, eşim istedi ben istemedim diye bir durumda yok. Onlara minnet borcunuz var şu durumda. Evlerini yanınıza taşıyorlar bu demek ki hayatınızın ortasında olacaklar, eşiniz iki gün gitmiş gitmemiş çok sorun olmasa gerek artık.

Ben esinizin evden çıkıp size haber vermesini yine doğru bulmuyorum ama bazı şeyleri kabul edip ona göre davranmak gerekir genel olarak.

Pembe Unal

Cevabı bu

Aynısını yapın ona..

Annenlere yansitsam olay büyüyecek derken ?
Zaten inanılmaz büyük bir olayın içindesin.
Sana karşı ailesine kaçak Göcek de olsa giden
Karım ailemden önemli değil ama çocuğum da hiç hiç önemli değil diyen biri var karşınızda .....

Benim gitmeyecegimi biliyor o yüzden seni zorlamiyorum sen niye benim gitmemi istemiyorsun diyor. Belki haklı belki haksız konu netlesmeden sabah erkenden kaçmak nasıl bir vicdansızlık.
Sabah gidiyorum dese kavgasız gürültüsüz kararını onaylayacak mıydınız merak ettim.

Büyük ihtimal hayır.

Yanlış davranışın suçlusu her zaman karşınızdaki değildir. Ben çok hatalı bulmadım eşinizi. Tepkinin şiddetini azaltmak istemiş. Çünkü gitme kararı kesin ve sizin tepkiniz büyük bir kavgaya sebep olabilirdi.

Güç savaşına döndermek istememiş olayı.

Sizde aynisini yapin ona sormadan kendi yolunuza gidin aniden ailenize gidin sade bir mesaj yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…