Kocam doğru düzgün çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kız izin vermesen tek başına nasıl çocuk yapacak bu adam. 4 bin lirayla geçinilir mi ben şok. biz iki kişiyiz eve 12buçuk lira maaş giriyor sadece bir kedimiz var çocuk yok. hala zar zor geçiniyoruz vay anasını

Bende çocuk yapmak istemezdim çalışmıyor çocuk olursa çalışır dediler olmadı 2. Çocukta istemeden oldu aldırmak istedim izin vermedi böyle çalışır da düzelir diye bekliyorum ama bir yere kadar
Bir yere kadarsa çıkıp gideceksin yine ardına bakaaaa bakaaaa döneceksin.
Kadın sıgınma gel bana ben sana ömür boyu bakarım demiyor.
6 ay anca bakarım diyor.
ilkokul mezunusun
Çalışacagın yerler belli alacagın maaş belli.
baba evine de dönemezsin eeee ?
Bırak bence blöfü :)
Bize yapma bari.

Ben çalışmak istiyorum diyorum zaten nerenizden anlıyorsunuz çocuk olmasa çoktan ise girmiştim eşim istemese bile çalışmak istiyordum ben kendi paramı cazanip harcamayı en çok ben istiyordum yine öyle olacak az büyüyünce çocuklar ise girip calisacagim başka çare yok zaten müge ve Esra izlemiyorum ztn

Lan millet bakamacagı çocugu yapıyor ceremesini çocuklar ve devlet çekiyor.
Sonrada ortada aha böylelerinin bakamadıgı itilmiş, sosyal devletin kucagında psikolojisi anne babaları yüzünden bozulmuş zavallı çocuklar yetişiyor.
Devlete de yük bunlar.
Günah vallahi günah.
Dogur dogur at baba evine git ohhhh mis..
Suriyelilere kızıyoruz bunlar onlardan da beter.
Kendi vatandaşımın da aklı bir karış havada.

Ben izin vermesem n'olacak kavga çıkıyor az çok geciniyorduk geçen sene 3 bin TL ile günlük çalışıyordu eşim az çok ama şimdi herşey pahalilasti bilmiyorum ne olacak

biraz daha üreyin düzelir, sabır

Daha gittim mi sanki bıraktım mi ki boş boş konuşuyorsun

Ben izin vermesem n'olacak kavga çıkıyor az çok geciniyorduk geçen sene 3 bin TL ile günlük çalışıyordu eşim az çok ama şimdi herşey pahalilasti bilmiyorum ne olacak
ooooo ''n'olacak'' kelimesinin de nasıl yazılacağını iyi biliyor.
Peh :)
Yönetime bir bildireyim bakalım

Siz cocuklari ne sanıyorsunuz ya. Doğurayım bakamazsam kaynanam bakar. Madem dogurdunuz aç da kalsanız duracaksınız başlarında.
Yok onları bırakıp kendi hayatınıza bakacaksınız, umarım o iki çocuğun elleri ömrünüzün sonuna kadar yakanızda olur.
Sanki çeyiz sandığını bırakıp gidiyor.
Okumayayım diyorum, yine okuyorum şunları ya.
Delirmek elde değil.

Her ikinizde çocuk yaştasınız ama bu sorumsuzluğunuz yaşınıza değil yaşantınızla ilgili bir durum.
Hepimiz siz yaşlarında sevdik, kimimiz evlendi kimimiz ayrıldı. Bize ailelerimizin gösterdiği hep okumak meslek sahibi olmak idi.
Diyecek çok şey var da...
Kendi çocukluğunuza dönün. Anne yok baba ha var ha yok. Neden bu sizi üzen hayatın aynısını neden çocuklarınıza sunuyorsunuz? Bir yerde dur deyip hayatı sırf onlar için, güzelleştirmek için uğraşsanız keşke.

Bir de aile hekimliğinde doğum kontrol yöntemleri için bilgilendirirler. Bırakıp giderim nasılsa diyeceğiniz 1 çocuk daha yapmayın en azından.

İyi de sen bu adamın askere gideceğini bilmiyor muydun zaten? Askerde calisilmayacagini bilmiyor musun?

Doğru diyorsunuz ama benim bile daha gidecek yerim yokken onları nasıl yanıma alayım bende bırakmak istemiyorum ki tek ümidim eşimin çalışıp bize bakması iyi bir hayat sunması bu kadar

Çocukların geleceği için atılabilecek en iyi adım, Sosyal Hizmetler güvencesine bırakmak. Hiç yoktan belli bir yaşa geldiklerinde kamu personeli olur, gelecekleri kurtulur yavrucakların.
aynen öyle. ama bir adım sonrasını da müge anlıda izliyoruz, ondan gidip başkasına kaçıyolar birkaç tane de ondan yapıyolar sonra yine olay kısır döngüye giriyor. sonra tvde izliyoruz. önemli olan 3 gram akıllarını da başlarına almaları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…