Kocam doğru düzgün çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru diyorsunuz ama benim bile daha gidecek yerim yokken onları nasıl yanıma alayım bende bırakmak istemiyorum ki tek ümidim eşimin çalışıp bize bakması iyi bir hayat sunması bu kadar
Sordum cevap vermedin. Sen gidince çocuklara kim bakacak? Kv de calisiyormus.

Askerlikte zor geldi yani askerde oluyor mu ya öyle kafa izni? Bu çocuğun başka sorunları olmasın
Evet askerlik te zor geliyor ona bizden uzak kalamiyormus yani anlayacaginiz rahatına düşkün herşeyden kaçıyor oyun bağımlısı telefon olsun ona o yeterli ama olmuyor ki baba sonuçta eş koca calisip bize bakmalı

Doğru diyorsunuz ama benim bile daha gidecek yerim yokken onları nasıl yanıma alayım bende bırakmak istemiyorum ki tek ümidim eşimin çalışıp bize bakması iyi bir hayat sunması bu kadar

8 aylık gebeymişsin. Kayınvalidene bırakabileceğini düşünüyorsan bakabilecek kuvvette demek ki.
Kocan askerden gelsin bebeğin 8-9 aylık olsun. Elinden ne iş gelirse sen de işe gir birlikte düzgün bir hayat kurun. Ne mezunusun? İşkura başvur.

Kv çalışıyormuş

Evet öyle yapacağım ilk önce eşimin ise girip et tutacak parayı bulması gerek devamlı bir işi olmalı sonra çocuklar büyüyecek bende işe girecegim ama bunu yapmazsa böyle devam ederse diye yazdım inşallah gitmeme gerek kalmaz bende gitmek istemiyorum zaten düzelsin istiyorum

Çocukları sokağa bırakmak yani niyeti.
Kim bakacak onu bile düşünmüyor.
Ve hamilelik insanın bir çocuğa en hassas hislerinin olduğu dönem. Bu süreçte bile bırakırım diyebilmek...
Ne gitmesi yahu
Hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş misali.
At gibi giden it gibi geri gelir derler atalar.
onunki lolo suan.
Gidecegi baba evi yok.
Egitim yok.
Gitse en fazla 6 ay kalabilir.
Sonrası meçhul :)
Mecburen birlikte oturacak.
Kocası çalısırsa yiyecek, çalışmazsa kaynana maaşuına talim edecekler

Çocukları sokağa bırakmak yani niyeti.
Kim bakacak onu bile düşünmüyor.
Ve hamilelik insanın bir çocuğa en hassas hislerinin olduğu dönem. Bu süreçte bile bırakırım diyebilmek...
Gidersem de şimdi gideceğim demiyorum zaten 1 sene sonra eşim askerligini bitirmiş olacak eve gelip iş bulup çalışıp bize bakarsa gitmeyeceğim zaten bunlara gerek kalmayacak ki böylede olsun istemiyorum kim yuvasını yıkmak ister hemde gidecek yeri yokken

Neden size baksın ya. Eliniz ayağınız tutuyor. Çocuk yapmayıp birlikte çalışacaktınız. İkiniz de 20 yaşındasınız. Ne analığı ne babalığı Allah aşkına. Çocukları bırakıp giderim demiş bir de sen çok sorumluluk sahibisin de. Kocan olacak.

Ne 1 senesi kızım, senin askerliğin kaç ay olduğundan da haberin yok sanırım!

Çalışırsa ayrı eve çıkacağız kaynanamlarda böyle istiyor hem atıp tuttuğum yok en fazla babamın yanına giderim eşim çalışmıyorsa seni alırım demişti ben istememiştim ama artık bıktım çalışmamazligindan iş secmesinden

Çalışsa doğru düzgün buna gerek kalmayacak
Adam askerde askerde. Tüm askerler aralarında para toplayıp sana mı baksınlar istiyorsun anlamadım ki. Askerde ki 20 yaşındaki genç çalışmıyor diyip diyip duruyorsun. Umarım şakadır bu konu

Yaşadıklarımı sende yasasaydim anlardın o zaman el bebek gül bebek buyumedik maalesef
Benim öyle büyüdüğümu nerden biliyorsun? 17.5 yaşında kacmissin resmen o yaşta para kazanıp üniversite sınavına çalışıyordum it gibi hiç öyle boş konuşma sevişirken yaşadıklarını çabuk unuttun demek iki çocuk yapmışsın birde çocukları almam giderken demen yokmu kendin çocuksun daha sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…