- 25 Temmuz 2021
- 904
- 1.206
- 63
Çalışmayı bırakacak mecburen yada durumum olursa ben alırım yanima çocuklarıSordum cevap vermedin. Sen gidince çocuklara kim bakacak? Kv de calisiyormus.
17 yaşında kaçmadım düzgün okuyun 19 yaşında evlendim 20 yaşında çocuğum oldu şimdi 21 yasindayimBenim öyle büyüdüğümu nerden biliyorsun? 17.5 yaşında kacmissin resmen o yaşta para kazanıp üniversite sınavına çalışıyordum it gibi hiç öyle boş konuşma sevişirken yaşadıklarını çabuk unuttun demek iki çocuk yapmışsın birde çocukları almam giderken demen yokmu kendin çocuksun daha sen
Şaka mısınız siz? Sizin çocuklar yüzünden neden kadın işini gücünü bıraksın?Çalışmayı bırakacak mecburen yada durumum olursa ben alırım yanima çocukları
Evet ben eşime göre daha olgunun en azından çalışıp agileme bakma sorumluluğunun olduğunu biliyorum ama o bunu daha idrak edemiyor veya işine gelmiyor20 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsunuz ki, ikinizin de olgunlaşmaya sorumluluk kazanmaya ihtiyacınız var
Kayınvalideniz niye oğlunun sorumsuzlukları yüzünden kendi işini bıraksın, ona kim bakacak? Gerçi oğlu çalışmıyor diye çocuk yapınca çalışır diyip çocukların beynini yıkayana da müstehak bunlar da.Çalışmayı bırakacak mecburen yada durumum olursa ben alırım yanima çocukları
Yaşadıklarımı sende yasasaydim anlardın o zaman el bebek gül bebek buyumedik maalesef
Niye bıraksın ki ? verir yetiştirme yurduna.Çalışmayı bırakacak mecburen yada durumum olursa ben alırım yanima çocukları
Beni kaçmaya ikna ederken iyiydi ama çocuk yapın derken güzeldi herşey şimdi cicuklara baksın diyince mi kötü oldu o beni ikna etmemiş olsa ben kaçmazdim konuşmaya gelince çok güzel konuşuyorlar başta bana deseydi kızım benim oğlum çalışmıyor sakın kaçma gelme ama tam tersini dediler ne ovgulerle geldimŞaka mısınız siz? Sizin çocuklar yüzünden neden kadın işini gücünü bıraksın?
size hiç bir şey deme hakkımız yok , kendi seçimlerinizi yaşıyorsunuz ama lütfen çocuk doğurmayın... birinci hadi oldu ona bile bakamazken ikinciyi neden yaptınz ? yazık değilmi bu çocuklara onlarında mutlu evde ,sıcak yemekleri olan iyi bir eğitim alacakları yerde olmaları gerekmez mi ? ? bir de bırakıp gitmekten bahsediyorsunuz ? çok bencilceHikayeme nerden baslasam bilemiyorum öncelikle merhaba eşimle evleneli 2 buçuk sene oldu kaçarak evlendik maalesef 1 buçuk yaşında oğlum var ve 8 aylık hamileyim eşim şuan asker yaşı 20 şuan asker iznine geldi evde size anlatmak istediğim konu şu çalışmıyor doğru düzgün hep bir işe girip çıkıyor iş begenmiyor rahatına çok düşkün bu zamana kadar hep sabrettim bekledim değişir diye ama yok hep aynı bana ümitler veriyor çalışacağım eve çıkacağız herşey güzel olacak diyor ama olmuyor hiçbir zaman oğlunun bez mama sini bile alamıyor çocuk çok istedi ben istemedim kendi ailesi de istedi ama bakamiyorlar benim kendi ailem de sorumsuz annem yok zaten babam arada arar o kadar bosansam gidecek yerim de yok ne yapacağımı bilemiyorum bazen intihar etmek istiyorum sonra vaz geçiyorum şuan kaynanamın evinde kalıyoruz eşim askerligini bitirince kendi evimize çıkarız diyor fabrikaya sigortalı işe girer çalışırım diyor ama artık inancım kalmadı diyorum ki kendi kendime eğer bu seferde çalışmazsa çocukları da bırakır başımı alır giderim diyorum ama nereye gideceğim bilmiyorum en kotu kadın sığınma evine giderim alırlarsa tabi beni ama böyle olsun da istemiyorum ben çok severek evlendim eşimle hayla seviyorum ama Sevgi yetmiyor evlilik için parasız hicbirsey olmuyor bunu anladım çalışmazsa bu evlilik bitecek bana ne yapmam konusunda fikir verebilecek kişiler var mı artık böyle yokluk içinde ilerlesin istemiyorum
Aynen öyle ben istemiyorum kaçmak çocuklarımı bırakmak ama çalışmazsa da nereye kadar böyle gidecek diye düşünüyorum bı yol çare ariyorumKayınvalideniz niye oğlunun sorumsuzlukları yüzünden kendi işini bıraksın, ona kim bakacak? Gerçi oğlu çalışmıyor diye çocuk yapınca çalışır diyip çocukların beynini yıkayana da müstehak bunlar da.
Senin kendi beynin aklın fikrin yok mu?Beni kaçmaya ikna ederken iyiydi ama çocuk yapın derken güzeldi herşey şimdi cicuklara baksın diyince mi kötü oldu o beni ikna etmemiş olsa ben kaçmazdim konuşmaya gelince çok güzel konuşuyorlar başta bana deseydi kızım benim oğlum çalışmıyor sakın kaçma gelme ama tam tersini dediler ne ovgulerle geldim
Daha doğmamış çocuğu bile gözden çıkarmış pesssNiye bıraksın ki ? verir yetiştirme yurduna.
Kadın niye ekmeginden olsun.
2. Çocuğu bende istemedim istemeyerek oldu daha da çocuk yok zaten ne gerekiyorsa korunacagim ben evlendigimiz ilk zamanlar çalışmak istedim ama izin verilemdi çocuk istendi oldu ama o çalışmadı verdiği sözleri tutmadı şimdi de Sürünuyoruz takı onun aklı başına gelip çalışana dekbsize hiç bir şey deme hakkımız yok , kendi seçimlerinizi yaşıyorsunuz ama lütfen çocuk doğurmayın... birinci hadi oldu ona bile bakamazken ikinciyi neden yaptınz ? yazık değilmi bu çocuklara onlarında mutlu evde ,sıcak yemekleri olan iyi bir eğitim alacakları yerde olmaları gerekmez mi ? ? bir de bırakıp gitmekten bahsediyorsunuz ? çok bencilceaç kalacaksam o çocukta benle olmalı , güzel bişey yiyeceksem yine yanımda olmalı .... onu ben dünyaya getirdim ,ekmeğini ( iş sahibi ) eline alana kadar sorumluğunu ben almalıyım kayınvalidem , kayınpederim değil ..... lütfen bir daha dünyaya çocuk getirmeyin doğurmak marifet değil
Kaynananın koynuna mi girdi, ne alaka? Kv istedi diye evlendin o istedi diye çocuk yaptın?Beni kaçmaya ikna ederken iyiydi ama çocuk yapın derken güzeldi herşey şimdi cicuklara baksın diyince mi kötü oldu o beni ikna etmemiş olsa ben kaçmazdim konuşmaya gelince çok güzel konuşuyorlar başta bana deseydi kızım benim oğlum çalışmıyor sakın kaçma gelme ama tam tersini dediler ne ovgulerle geldim
Şükürler olsun gel oğluma kaç diyen kadınlara inanmayacak kız çocukları yetiştiriyoruz çoğumuz.Senin kendi beynin aklın fikrin yok mu?
Gerçi konu ortada ama..
Valla her ailesi sorunlu olan sizin gibi koca meraklısı olup kaçmıyor hanfendi benimde babam yok üç çocukla bırakıp gitmiş annem kalmış ortada beş parasız ne yoklukla büyüdük ama hiç kaçmak gelmedi aklıma aksine hırs yaptım bir erkeğin eline bakmayacagim annem gibi olmayacağım dedim okudum memur oldum çok şükür evlendim de (kacmadan) yani biraz ailede zorluk görünce b..k var gibi kocaya kaçıyorsunuz çalışayım okuyayım demiyorsunuz çünkü söylediğiniz kocanız gibi tembelsinizYaşayamayan anlayamaz sizde anlayamiyorsunuz işte boş yorum yapmayın bari
Okutmadilar maalesef ne okumaya izin verildi nede çalışmaya napsaydim tek seçenek evlilik o da böyle oldu düzelir diye bekliyorum çocuklarım için hayla sabrediyorumValla her ailesi sorunlu olan sizin gibi koca meraklısı olup kaçmıyor hanfendi benimde babam yok üç çocukla bırakıp gitmiş annem kalmış ortada beş parasız ne yoklukla büyüdük ama hiç kaçmak gelmedi aklıma aksine hırs yaptım bir erkeğin eline bakmayacagim annem gibi olmayacağım dedim okudum memur oldum çok şükür evlendim de (kacmadan) yani biraz ailede zorluk görünce b..k var gibi kocaya kaçıyorsunuz çalışayım okuyayım demiyorsunuz çünkü söylediğiniz kocanız gibi tembelsiniz
Kader bu kinadiginiz başınıza gelmesin dikkat edinŞükürler olsun gel oğluma kaç diyen kadınlara inanmayacak kız çocukları yetiştiriyoruz çoğumuz.
Herşey için izin beklemissiniz, evlilik için izin beklediniz mi?Okutmadilar maalesef ne okumaya izin verildi nede çalışmaya napsaydim tek seçenek evlilik o da böyle oldu düzelir diye bekliyorum çocuklarım için hayla sabrediyorum
Tek o değil eşimde istedi çocuk kv istedi ben istemesem nolacakti zaten çalışmam izin vermiyordu hergun kavga çıkacaktı ben çocuk istemiyorum diyeKaynananın koynuna mi girdi, ne alaka? Kv istedi diye evlendin o istedi diye çocuk yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?