Kocam doğru düzgün çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsunuz ki, ikinizin de olgunlaşmaya sorumluluk kazanmaya ihtiyacınız var

17 yaşında kaçmadım düzgün okuyun 19 yaşında evlendim 20 yaşında çocuğum oldu şimdi 21 yasindayim

Çalışmayı bırakacak mecburen yada durumum olursa ben alırım yanima çocukları
Kayınvalideniz niye oğlunun sorumsuzlukları yüzünden kendi işini bıraksın, ona kim bakacak? Gerçi oğlu çalışmıyor diye çocuk yapınca çalışır diyip çocukların beynini yıkayana da müstehak bunlar da.

Şaka mısınız siz? Sizin çocuklar yüzünden neden kadın işini gücünü bıraksın?
Beni kaçmaya ikna ederken iyiydi ama çocuk yapın derken güzeldi herşey şimdi cicuklara baksın diyince mi kötü oldu o beni ikna etmemiş olsa ben kaçmazdim konuşmaya gelince çok güzel konuşuyorlar başta bana deseydi kızım benim oğlum çalışmıyor sakın kaçma gelme ama tam tersini dediler ne ovgulerle geldim

size hiç bir şey deme hakkımız yok , kendi seçimlerinizi yaşıyorsunuz ama lütfen çocuk doğurmayın... birinci hadi oldu ona bile bakamazken ikinciyi neden yaptınz ? yazık değilmi bu çocuklara onlarında mutlu evde ,sıcak yemekleri olan iyi bir eğitim alacakları yerde olmaları gerekmez mi ? ? bir de bırakıp gitmekten bahsediyorsunuz ? çok bencilce aç kalacaksam o çocukta benle olmalı , güzel bişey yiyeceksem yine yanımda olmalı .... onu ben dünyaya getirdim ,ekmeğini ( iş sahibi ) eline alana kadar sorumluğunu ben almalıyım kayınvalidem , kayınpederim değil ..... lütfen bir daha dünyaya çocuk getirmeyin doğurmak marifet değil

Aynen öyle ben istemiyorum kaçmak çocuklarımı bırakmak ama çalışmazsa da nereye kadar böyle gidecek diye düşünüyorum bı yol çare ariyorum

Senin kendi beynin aklın fikrin yok mu?
Gerçi konu ortada ama..

2. Çocuğu bende istemedim istemeyerek oldu daha da çocuk yok zaten ne gerekiyorsa korunacagim ben evlendigimiz ilk zamanlar çalışmak istedim ama izin verilemdi çocuk istendi oldu ama o çalışmadı verdiği sözleri tutmadı şimdi de Sürünuyoruz takı onun aklı başına gelip çalışana dekb

Kaynananın koynuna mi girdi, ne alaka? Kv istedi diye evlendin o istedi diye çocuk yaptın?

Yaşayamayan anlayamaz sizde anlayamiyorsunuz işte boş yorum yapmayın bari
Valla her ailesi sorunlu olan sizin gibi koca meraklısı olup kaçmıyor hanfendi benimde babam yok üç çocukla bırakıp gitmiş annem kalmış ortada beş parasız ne yoklukla büyüdük ama hiç kaçmak gelmedi aklıma aksine hırs yaptım bir erkeğin eline bakmayacagim annem gibi olmayacağım dedim okudum memur oldum çok şükür evlendim de (kacmadan) yani biraz ailede zorluk görünce b..k var gibi kocaya kaçıyorsunuz çalışayım okuyayım demiyorsunuz çünkü söylediğiniz kocanız gibi tembelsiniz

Okutmadilar maalesef ne okumaya izin verildi nede çalışmaya napsaydim tek seçenek evlilik o da böyle oldu düzelir diye bekliyorum çocuklarım için hayla sabrediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…