Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.
Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.
Teşekkür ederim şimdiden.
İlk defa mı böyle birsey yaşadınızEğer ayrılmak istiyorsa sakın ısrar etm
yakalanan o ama tavrınız sanki siz yakalanmışsınız gibi. hayır madem böyle yapacaktınız ne diye tozu dumana kattınız ben anlamadımArkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.
Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.
Görmezden gelerek kurtarabilirsinArkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Evet hem suçlu hem güçlü. Ona bu boşanma malzemesi oldu. Çıldırmak üzereyim. Eski kız arkadaşı da genel cerrah, bölüm başkanı. Tv de görüyorum bazen. Statüye mi vuruldu acaba. Ben sıradan memur emeklisiSizi üzmek istemem ama siz adamı boşayacağınıza adam sizi boşamak istiyor. Hem suçlu hem güçlü
Bende bunu düşünüyorum. Biraz vakit olur kendimizi dinleriz dedim. Çok zavallica ama başka yol bulamadim.Görmezden gelerek kurtarabilirsin
17 yıllık evlilik, hayat zorluğu. Kira derdi ... uzar gider.Boşan demeyin diyorsunuz ama adam sizi gözden çıkarmış , değeriniz yok belli ki. Bu şartlar altında evli kalıp ne yapacaksınız ? Kendi öz değerinizden nasıl daha önemli olabiliyor bu adamlar anlamıyorum...
Bende bunu düşünüyorum. Biraz vakit olur kendimizi dinleriz dedim. Çok zavallica ama başka yol bulamadim.
Evet hem suçlu hem güçlü. Ona bu boşanma malzemesi oldu. Çıldırmak üzereyim. Eski kız arkadaşı da genel cerrah, bölüm başkanı. Tv de görüyorum bazen. Statüye mi vuruldu acaba. Ben sıradan memur emeklisi
Eski konunuzu şimdi hatırladım. Siz yıllardır karı koca ilişkisinden çok ev arkadaşı gibi yaşıyordunuz. Hatta eski konunuzda bir sürü başka şey konuşuldu. Bosanin bence, sizinki sevgi değilEvet hem suçlu hem güçlü. Ona bu boşanma malzemesi oldu. Çıldırmak üzereyim. Eski kız arkadaşı da genel cerrah, bölüm başkanı. Tv de görüyorum bazen. Statüye mi vuruldu acaba. Ben sıradan memur emeklisi
Tozu dumana katınca bişey değişmiyor. Vezgeçirmeye de çalışma. Boşamaz o zaman seniBende bunu düşünüyorum. Biraz vakit olur kendimizi dinleriz dedim. Çok zavallica ama başka yol bulamadim.
Malulen emekliyim38 yaşında nasıl emekli olunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?