- 24 Ağustos 2022
- 4.661
- 18.552
- 138
38 yaşındasın aldatılmak bu yaşta kötü diye teselli mi etmemizi istedi anlamadım.Nickindeki 78 doğum tarihi ise bu sorusunda biraz gençleşmiş herhalde. Bir de emekliyim demiş ama 38'de emeklilik mümkün mü fikrim yok
Önceki konusunda da 21 yıllık evliyiz demiş.Nickindeki 78 doğum tarihi ise bu sorusunda biraz gençleşmiş herhalde. Bir de emekliyim demiş ama 38'de emeklilik mümkün mü fikrim yok
Böyle bisey yaşamazsınız umarım. Gözü dönüyor insanın. Hata yapılıyor.Çok pardon da madem adam gitmesin diye yalvarır pozisyona geçeceksiniz ne diye ortalıpı ayağa kaldırdınız? Bence boşanmak üzere geliyor.
Yaşı da 45ten 38e düştü lütfenÖnceki konunuzda 21 yıllık evli olduğunuzu yazmışsınız burada 17.
Bu ne yaman çelişki anne
Çocuğu da 17 yaşındaymışBen de cocuk kucukmu diye soruyorum
Ay ben neden Orange cevapladı sandım ki yaYaşı da 45ten 38e düştü lütfen
Biz de karıştırıyoruz çok normalAy ben neden Orange cevapladı sandım ki yappler çok benziyor ondan sanırım.
Kocasının yaşını da 55'ten 49'a düşürmüş
Peki geldiğinde ne demeliyim nasıl tutum olmalı? Ayrılık ikimjz için de hata olacak biliyorum.Sizi üzmek istemiyorum ama eşinizin evliliğinizi kurtarmaya niyeti olsaydı farklı davranırdı. Size haber bile vermemiş döneceğini. Bence kendinizi bazı şeylere hazırlayın. Hem maddi hem manevi anlamda.
Bizim yorumlarımızı neden görmezden geliyorsunuz? Yaşınız ve evlilik yıllarınız ile ilgili yanlış bilgi vermenizin nedenini açıklar mısınız?Peki geldiğinde ne demeliyim nasıl tutum olmalı? Ayrılık ikimjz için de hata olacak biliyorum.
Eski konularını hatırlamayalım diye farklı bilgiler vermiş. Nickini de değişmiş.Önceki konunuzda eşim 55 ben 45 demiştiniz hangisi doğru?
Canım benim psikologlar bana pahalı. O yüzden sizlere danisiyorum. 50 dk 500 tl. En az seans diyor bidePsikolojik destek almayı denediniz mi hiç ? Öz sevgi öz değer konularında eksiklik yaşayanlarda bu tür bağımlılıklar oluyor sanırım. Hayatta her şeyin bir çözümü var. Karşınızdaki adam arsız , yüzsüz. Eski sevgilisi olmasa başka birini bulacak. Arayışa girmiş çünkü. Zaman geçtikçe adam iyice zıvanadan çıkacak siz iyice üzüleceksiniz...
İşine gelmiyor bence kocana yalvar eve dönmesini sağla demedik diye olabilirBizim yorumlarımızı neden görmezden geliyorsunuz? Yaşınız ve evlilik yıllarınız ile ilgili yanlış bilgi vermenizin nedenini açıklar mısınız?
Ben ms hastasıyım. Tek ayağımda sekel kaldı. Ama çok belirgin değil yoruyor beni sadece.Kusura bakmayın ama 38 yaşında neden emekli oldunuz? Özel değilse nedenini bilmek isterim.
Aynı yaştalar derken 55 mi yoksa 49 mu hangisiCerrah kadın. 10 yıl önce boşanmış. Aynı yaştalar. Çay icme gibi değildi konuşmalar malesefacaba diyorum kadında boşlukta mı eşimin ödü koptu yalniz onu ararım diye.
Peki geldiğinde ne demeliyim nasıl tutum olmalı? Ayrılık ikimjz için de hata olacak biliyorum.
Biri bana bu kisinin, esinin, cocugunun kac yasinda oldugunu yazabilir mi? Farkli yerlerde farkli rakamlar okudum, corba olduEski konularını hatırlamayalım diye farklı bilgiler vermiş. Nickini de değişmiş.
Of o şüphe öldürecek beni biliyorum. Oda biliyor. O yüzden ayrilmak istiyordur.Boşanma gücün yok ama aldatılmayı bilerek o adamla yaşamakta çok zor her an şüpheleneceksinizne diyeceğimi bilemedim allah yardımcınız olsun
Çocuğunun yaşı konusunda da sıkıntılar var gibi gelmisti bana daha önce. Yanlış hatırlamıyorsam bir konuda 14, birinde 15, birinde 17 yasındaydı çocuk.Önceki konusunda da 21 yıllık evliyiz demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?