Kocam dönüyor, nasıl davranacağım

Sizi üzmek istemiyorum ama eşinizin evliliğinizi kurtarmaya niyeti olsaydı farklı davranırdı. Size haber bile vermemiş döneceğini. Bence kendinizi bazı şeylere hazırlayın. Hem maddi hem manevi anlamda.
Peki geldiğinde ne demeliyim nasıl tutum olmalı? Ayrılık ikimjz için de hata olacak biliyorum.

Peki geldiğinde ne demeliyim nasıl tutum olmalı? Ayrılık ikimjz için de hata olacak biliyorum.
Bizim yorumlarımızı neden görmezden geliyorsunuz? Yaşınız ve evlilik yıllarınız ile ilgili yanlış bilgi vermenizin nedenini açıklar mısınız?

Canım benim psikologlar bana pahalı. O yüzden sizlere danisiyorum. 50 dk 500 tl. En az seans diyor bide

Eşinizin size olan duyguları bittiyse evliliği sürdürmeniz daha büyük hata olmaz mı? Kendinizi neden mutsuz bir evliliğin içine kıstırıyorsunuz? Geldiği zaman da sakin sakin oturup ne düşündüğünü sorarsınız. Siz de ne düşündüğünüzü söylersiniz. Bir yol çizilir artık ondan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…