Kocam dönüyor, nasıl davranacağım

Aldatiyorsa neden katlanacaksiniz ki.Aciz gorunmeyin kocaniza ona muhtaç mis gibi davranmayın.

Nasıl kurtarırım fkfkfkkck ay cok guldım.Kocası bataga dusmus de nasıl kurtarırım dıyoSenın kocan batagın kendısı ablacım

Önceki nicki hatırlayamadım ama konu sahibide sanal seks tarzı birşey yapıp eşine yakalanmıştı sanırım. Konuyu tarafsız anlatmıyor. Tek duymak istedigi eşin hatalı sana geri dönsün boşanmayın. Bence sizin olayınız sevgi değilde hem hastalığınız hem de maddiyat için eşinizin destekçi olarak yanınızda kalması.

O zaman aldatmasina göz yumacaksiniz, o aldatsin sizde destek olun, boşanmayin demeyin demiş siniz

Kimse yanlış anlamasın ama ben bazen erkeklere hak veriyorum şöyleki tabii ki de hepsi şerefsiz pislik o ayrı ama baksanıza kadın ayrılmam diyor boşanmam diyor yuvayı dağıtmam diyor şimdi adam boşanmak istiyor ayrılmak istiyor bırakmayan kadın sonra adam gidip başkasıyla olduğu zaman vay efendim aldatıldım vay efendim beni aldattı ihanet etti cart curt adam ayrılmak istiyordu zaten bırakmayan sensin? Bu bizim içinde geçerli biz birinden ayrılmak istiyorsak o bizden ayrılmıyorsa ömrü boyunca ona zincirle bağlı kalmak zorunda mıyız? Düşüncesi bile korkunç ayrılmak istediğim adamın benden ayrılmaması kadar esaret bir şey olamaz çok korkunç bir durum ayrılmak isteyen taraf için kabus gibi..

üye kaçmış. eski konulara göz gezdirdim adam önünde sonunda boşanacak istemiyor çok net

Adam boşar tabi eski sevgilisiyle sexting yaptığını itiraf ettiği ve kocasının onu yakaladığı konuları var tövbe tövbeee

Valla bacim bu durumda zor kurtarirsin sanki adam eski kiz arkadasiyla bulusmak istemis kavga edincede kacmis 7 gundur yok ortalikta ailesinin yanina gittiyse ailesinin sizin aranizi duzeltmek icin cabalamaso lazim yada esinizi yonlendormesi akil vermesi Allah yardimcin olsun umarim hersey istedin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…