Cevaptan öyle korkuyorumki. Ellerim titriyor düşününceEşinizin size olan duyguları bittiyse evliliği sürdürmeniz daha büyük hata olmaz mı? Kendinizi neden mutsuz bir evliliğin içine kıstırıyorsunuz? Geldiği zaman da sakin sakin oturup ne düşündüğünü sorarsınız. Siz de ne düşündüğünüzü söylersiniz. Bir yol çizilir artık ondan sonra.
Ben de önceki konusunda 17 olarak okudum.Çocuğunun yaşı konusunda da sıkıntılar var gibi gelmisti bana daha önce. Yanlış hatırlamıyorsam bir konuda 14, birinde 15, birinde 17 yasındaydı çocuk.
Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.
Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.
Teşekkür ederim şimdiden.
Eşi 55 kendisi 45 yaşında.Biri bana bu kisinin, esinin, cocugunun kac yasinda oldugunu yazabilir mi? Farkli yerlerde farkli rakamlar okudum, corba oldu
Önceki konusunda eski konularından dolayı linç yedi. Ondan nickini değişmiş hatırlamayalım diye de yaşları farklı yazmış. Ama doktor eski sevgiliden çakacağımızı düşünmemiş.Ben de önceki konusunda 17 olarak okudum.
Yaşlari ile ilgili yanlış bilgi vermiş nedenini soruyoruz cevap vermiyor.
38 yaşında nasıl emekli oldunuz ? Malulen demissiniz sonra gordumEvet hem suçlu hem güçlü. Ona bu boşanma malzemesi oldu. Çıldırmak üzereyim. Eski kız arkadaşı da genel cerrah, bölüm başkanı. Tv de görüyorum bazen. Statüye mi vuruldu acaba. Ben sıradan memur emeklisi
kapmaz çünkü 40 yaş üstündekiler baksın konusunda eşinin o gözle bakmadığını öğrenmiştikMalesef tozu dumana kattırıp boşanmamanız adamı arsızlaştıracak. Zamanla aldatma nedeni siz olacaksınız. Dikkat edin de hastalık kapmayın
Malulen.38 yaşında nasıl emekli oldunuz ?
E yine linç yiyorÖnceki konusunda eski konularından dolayı linç yedi. Ondan nickini değişmiş hatırlamayalım diye de yaşları farklı yazmış. Ama doktor eski sevgiliden çakacağımızı düşünmemiş.
Ben bile konusunu eski doktor sevgili kısmından hatırladım... Üzüldüm konu sahibine, olunmazi oldurmaya çalışıyor. Halbuki yeni hayatina odaklansa belki çok çok mutlu olacak.Önceki konusunda eski konularından dolayı linç yedi. Ondan nickini değişmiş hatırlamayalım diye de yaşları farklı yazmış. Ama doktor eski sevgiliden çakacağımızı düşünmemiş.
38 ve 49 niye oldu ki? Hatlarim karistiEşi 55 kendisi 45 yaşında.
Ya ahahahah bu bizim 50 yaşında kocası olup cinsellik olmayan üye. Adını değiştirmiş. İlk konusunda dedim ona başka biri vardır diye. O da kuşu ötmüyor ki demiştikapmaz çünkü 40 yaş üstündekiler baksın konusunda eşinin o gözle bakmadığını öğrenmiştik
Ben de hatırladım konu sahibini düzenini bozmamak için boşanmak istemiyordu. Oğlu da sürekli dışarıdaydı hatta. Eşinin eski sevgilisiyle konuşmalarını yakalamıştı psikolojik tedavi görüyordu.Bana neden cevap vermiyorsunuz? Yaşınız normalde 45 mi 38 mi? Çünkü önceki konunuzda eşim 55 ben 45 yaşındayım demişsiniz şimdi de 38 diyorsunuz hangisi doğru?
Hanimefendi caresizlik icerisinde esinizi bu haliyle kabul etmekten baska bir sey elinizden gelmeyecek diye yorumladim. Bir sure sonra ne mesajlarini okuyacaksiniz ne de konusmalarini dinleyeceksiniz. Ben bu haftasonu evde yokum planim var dediginde sesinizi cikarmayacaksiniz. Cunku mecbursunuz. Bugun bunu yapan yarin aleni bir sekilde gozunuze bile sokabilir yaptiklarini her seye hazir olun. Gecmis olsun simdiden.Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.
Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.
Eski sevgiliyi eve kuma getirin. Evladınız hariç hepiniz mutlu olursunuz eminim. Boşan demeyeceğiz madem, ancak adamın ŞEYİ tatmin olursa mutlu olur, ona da böyle bir çare bulunur. Zaten eski sevgili olmasa bir iki aya başkası olur ama illa ikinci bir kaıdn olur ve olacak. Paraları da üçüncüsü yersiniz artıkArkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Yeni hayat düşünülmüyor inanki. Bu zorluğu yaşayan bilir.Ben bile konusunu eski doktor sevgili kısmından hatırladım... Üzüldüm konu sahibine, olunmazi oldurmaya çalışıyor. Halbuki yeni hayatina odaklansa belki çok çok mutlu olacak.
Cekismeli dava acin. Sakin kendinden ödün vermeyin annesi ile oglu gelip sizinle bosamak icin aklinca planlar yapip kandiracaktir. Ses kaydi acin veya kamera kaydi acik birakin gizli yere koyun. Delil icin lazim olacaktir.Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?