Kocam dönüyor, nasıl davranacağım

hangisi getirsin eski sevgiliyi kuma olarak:)
adamda zerre kadar hata görmüyorum şimdiye kadar niye boşanmadığını anlayamamak dışında.

Adamın sevgilileriyle buluşmasına sesinizi çıkarmayın. Susun oturun. Cebine de prezervatifini koyun oh mis. Bak ne güzel çözüldü sorununuz :) boşanmanıza hiç gerek yok erkeklerin köküne kıran girdi çünkü. Mazallah kocasız naparsınız

Sen böyle davrandigin sürece o adam eskisiyle başlar yenileride gelir. Ben yutarim dersen buyur devam et

Kendilerine yetmiyorlar, yalnız kalamıyorlar, birey olamıyorlar çünkü. Bir erkeğe bağımlı ve kul köle olmak bunlardan daha kolay geliyor.

Canım benim psikologlar bana pahalı. O yüzden sizlere danisiyorum. 50 dk 500 tl. En az seans diyor bide

Ücretsiz devletin imkanları var. Belediyelerde, il sağlık müdürlüklerinde hatta psikoloji bölümündeki öğrenciler için staj vs gibi... Bence siz bu sürece girmek istemiyorsunuz. İsteseniz pek çok seçenek var.

Turkiye'de kac tane kadin genel cerrah var? Cok gittim genel cerrahiye. Hic kadina denk gelmedim. Uyduruyor musunuz?

Konunun çok dışında ama pek çok kez kadın genel cerrah ile karşılaştım. Neden olmasın?
Sasirdim cunku buyuk bir sehirde yasiyorum. Cok kez buyuk hastanelerin genel cerrahi bolumune gittim. Ameliyat oldum. Hic ama hic rastlamadim. Sayilari erkeklere oranla az diye biliyorum.

Sasirdim cunku buyuk bir sehirde yasiyorum. Cok kez buyuk hastanelerin genel cerrahi bolumune gittim. Ameliyat oldum. Hic ama hic rastlamadim.

Ben de büyük bir şehirdeyim. Geçen sene bir ameliyat oldum kadın bir cerrah ameliyat etti.

Beş altı yıl önce yine bir başka konu için genel cerraha yönlendirmişlerdi, o da kadındı.

Mesai şartları sebebiyle erkekler tarafından daha çok tercih edilse de kadın cerrahlarda çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…