- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Şu an avmdeyim.. Kızıma mama sandalyesi almaya geldim.. Aldim işim bitti eşimi aradım.. Her zamanki gibi tüm cömertliğiyle para da olduğu gibi araba konusunda da düşünmez.. Yine babasına vermiş arabayı.. Adam oğluyla beraber işlettikleri dükkana öğleden sonra gezmeye gider gibi gidip geliyor..
Dükkan gibi arabamız da bir.. Araba bizde biraz çok kalsa, sonra acısı çıkıyor tabi..
Ve ben şu avmde 1 saattir kayınbabamı bekliyorum, beni alıp eve bırakacak güya.!!!!!
Çok sinir olmuş bir durumdayım yaaaa!!!!!!!
Şu an avmdeyim.. Kızıma mama sandalyesi almaya geldim.. Aldim işim bitti eşimi aradım.. Her zamanki gibi tüm cömertliğiyle para da olduğu gibi araba konusunda da düşünmez.. Yine babasına vermiş arabayı.. Adam oğluyla beraber işlettikleri dükkana öğleden sonra gezmeye gider gibi gidip geliyor..
Dükkan gibi arabamız da bir.. Araba bizde biraz çok kalsa, sonra acısı çıkıyor tabi..
Ve ben şu avmde 1 saattir kayınbabamı bekliyorum, beni alıp eve bırakacak güya.!!!!!
Çok sinir olmuş bir durumdayım yaaaa!!!!!!!
Sadece mama sandalyesine yetecek kadar para verdiği için eşim, param bitti malesef.. Ve evim De uzak kalıyor buraya.Taksiye binin gidin
Neden bekliyorsunuz ki
Taksiye binin gidin
Neden bekliyorsunuz ki
Normal durumlarda bende bunu yazardım da işte konu sahibinin kocası normal değilBinin taksiye gidin evinize..
Sadece mama sandalyesine yetecek kadar para verdiği için eşim, param bitti malesef.. Ve evim De uzak kalıyor buraya.
Sadece mama sandalyesine yetecek kadar para verdiği için eşim, param bitti malesef.. Ve evim De uzak kalıyor buraya.
Normal durumlarda bende bunu yazardım da işte konu sahibinin kocası normal değil
Taksi parasına gelene kadar...
Sandalyeyi mağazada bırakıp gezdim önce, dedim ki adam gelir belki bekletmeyeyim.. Mağazadan kutuyu aldım, çıkışa yakın bir yerde oturuyorum..Eski konunu açmak istemem ama ilişkili bi konu diye aklıma geldi
Adam bez mama almazken mama sandalyesine iyi para vermiş
Avm de biraz daha gezin 1 saatcikten bişey olmaz da mesele derin bence
Herşeyde en çok öncelik kayınpederin, en son senin ve kızının.
Sen daha çok kayınpederle evlisin gibi zatenÇn
Sandalyeyi mağazada bırakıp gezdim önce, dedim ki adam gelir belki bekletmeyeyim.. Mağazadan kutuyu aldım, çıkışa yakın bir yerde oturuyorum..
Zaten bu sene kpssye girmeyi düşünüyordum, şimdi iyice hırslandım.. Çalışıp kendi arabamı kendim alıcam, kimseye de minnet etmicem..
Kaynanam çalışmamı istemiyor güya ama onlar böyle yaptıkça ben daha da hırslanıyorum..
Ehliyetim var darısı arabaya inşallah canım.Biran once ehliyet alın .Varsa da arabayla siz gezin .Her işinizi kendiniz halledin kocaniz da olsa.
Ehliyetim var darısı arabaya inşallah canım.Biran once ehliyet alın .Varsa da arabayla siz gezin .Her işinizi kendiniz halledin kocaniz da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?