- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Beyefendi asker arkadaşıyla kavuşmuş yıllar sonra.. Arkadaşını ve oğlunu yemeğe götürmüş.. Arabaya bindim bir baktım onlar da arabada. Bir de evlerine bıraktık.
Ödemelerimiz var zor durumdayız falan diyor bir de bana. Ben çocuğumun ihtiyacını aldım, sırf hava atmak için para harcamadım.
O kadar pahalıları varken takip ettim, indirimde olan en basitini aldım mama sandalyesinin..
Onlara Kalsa amaaan ne olcak ser sofra bezini önüne dağıta dağıta yesin, bu kadar basit!!!
ben hiç beklemezdim.ne kadar uzak olursa olsun biner taksiye giderdim.Şu an avmdeyim.. Kızıma mama sandalyesi almaya geldim.. Aldim işim bitti eşimi aradım.. Her zamanki gibi tüm cömertliğiyle para da olduğu gibi araba konusunda da düşünmez.. Yine babasına vermiş arabayı.. Adam oğluyla beraber işlettikleri dükkana öğleden sonra gezmeye gider gibi gidip geliyor..
Dükkan gibi arabamız da bir.. Araba bizde biraz çok kalsa, sonra acısı çıkıyor tabi..
Ve ben şu avmde 1 saattir kayınbabamı bekliyorum, beni alıp eve bırakacak güya.!!!!!
Çok sinir olmuş bir durumdayım yaaaa!!!!!!!
Ehliyetim var darısı arabaya inşallah canım.
Beyefendi asker arkadaşıyla kavuşmuş yıllar sonra.. Arkadaşını ve oğlunu yemeğe götürmüş.. Arabaya bindim bir baktım onlar da arabada. Bir de evlerine bıraktık.
Ödemelerimiz var zor durumdayız falan diyor bir de bana. Ben çocuğumun ihtiyacını aldım, sırf hava atmak için para harcamadım.
O kadar pahalıları varken takip ettim, indirimde olan en basitini aldım mama sandalyesinin..
Onlara Kalsa amaaan ne olcak ser sofra bezini önüne dağıta dağıta yesin, bu kadar basit!!!
Haklısınız da işte Allah kahretsin ki istediğini yapıp, rest çekebilen cesur kadınlardan değilim, olamadım malesef...Taksiye binip dukkana gidecektiniz, sizi bekleten de odeyecekti parasini. Boyle tepkisiz kalirsaniz tabi kimse umursamaz.
Daha 1 ay kadar oldu ehliyetimi alalı, tek başıma trafiğe çıkacak kadar iyi olmadığımı düşünüyorum.Kızım ehliyetine varsa sabah bugün mama sandalyesi alacağım arabayi alayım diyeceksin. Niye almadım ki
Ayynen öyle canım walla.. elalem dışardan iyi bilsin güzel bilsin zengin bilsin. Ama gerçekte halimiz içler acısı da olsa hiç farketmez!!!!!Esiniz de ailesi de bes para etmez. Eski konularinizi biliyorum acile giderken giydiginiz kiyafete takmislardi elalem ne der diye. Anca hava atmayi biliyorlar.
Daha 1 ay kadar oldu ehliyetimi alalı, tek başıma trafiğe çıkacak kadar iyi olmadığımı düşünüyorum.
Tabii ki tek başıma araç kullanmak için çalışıyorum ama olsun kendimi De başkalarını da riske atmayayım ben şimdilik. Yanlış mı düşünüyorum? :)
İnşallah canım :)Daha bir ay olduysa çıkma tabi :) çok yeni. Ama çalıştıkça olur canım.
Olsun canım önemli değil :) ebebekte en basit model ama 55 TL :)Bu arada mama sandalyesini hangi mağazadan aldım canım :) bnmki koyun can kasap et derdinde oldu biraz :) benide idare ediver sen.nerde indirimdeymiş
Avm den aldıysan bence pahalıdırBeyefendi asker arkadaşıyla kavuşmuş yıllar sonra.. Arkadaşını ve oğlunu yemeğe götürmüş.. Arabaya bindim bir baktım onlar da arabada. Bir de evlerine bıraktık.
Olsun canım önemli değil :) ebebekte en basit model ama 55 TL :)
Avm den aldıysan bence pahalıdır
İkeada 50 TL mama sandalyesi, kızıma almıştım
Bez mamayı sorun eden adamın sofra bezi önerisine şaşmadım
Önceki sayfadan direk alıntı yapıp yazmışım , ne var bunda ?Yazmış nereden ve kaça aldığını
Yazmadan önce bir okuyun Allah aşkına ya
Lütfen benim yüzümden gerginlik yaşanmasını istemem :) seviyorum sizi walla, yalnız hissetmiyorum kendimi ben buradaÖnceki sayfadan direk alıntı yapıp yazmışım , ne var bunda ?
Allah aşkına meşkine denilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?