Kocam dururken kayınbabamı 1 saat beklemek!!!!

Beyefendi asker arkadaşıyla kavuşmuş yıllar sonra.. Arkadaşını ve oğlunu yemeğe götürmüş.. Arabaya bindim bir baktım onlar da arabada. Bir de evlerine bıraktık.
Ödemelerimiz var zor durumdayız falan diyor bir de bana. Ben çocuğumun ihtiyacını aldım, sırf hava atmak için para harcamadım.
O kadar pahalıları varken takip ettim, indirimde olan en basitini aldım mama sandalyesinin..
Onlara Kalsa amaaan ne olcak ser sofra bezini önüne dağıta dağıta yesin, bu kadar basit!!!

Amaan . Mama almaş bez almaz , babasına bır sey dıyemez para onda olur . Ama işine gelınce dost var dusman var duzgun gıyın . Önce sneın gıyımıne bakacagına kendı yaptıklarına baksın . Al karsına bır konus ıstersen .

ben hiç beklemezdim.ne kadar uzak olursa olsun biner taksiye giderdim.

Office cok kötü kendi asker arkadaşlarıyla yemekler yesin senin yavrunun mama sandalyesi için sikisigiz bu aralar.

Yavrum ben anladım ki laf gecirmek için her fırsatı degerlendirmek lazım ki senle konuşurken 2 kere düşünsün. Çekinme sen de konuş.

Taksiye binip dukkana gidecektiniz, sizi bekleten de odeyecekti parasini. Boyle tepkisiz kalirsaniz tabi kimse umursamaz.

Taksiye binip dukkana gidecektiniz, sizi bekleten de odeyecekti parasini. Boyle tepkisiz kalirsaniz tabi kimse umursamaz.
Haklısınız da işte Allah kahretsin ki istediğini yapıp, rest çekebilen cesur kadınlardan değilim, olamadım malesef...

Kızım ehliyetine varsa sabah bugün mama sandalyesi alacağım arabayi alayım diyeceksin. Niye almadım ki
Daha 1 ay kadar oldu ehliyetimi alalı, tek başıma trafiğe çıkacak kadar iyi olmadığımı düşünüyorum.
Tabii ki tek başıma araç kullanmak için çalışıyorum ama olsun kendimi De başkalarını da riske atmayayım ben şimdilik. Yanlış mı düşünüyorum? :)

Esiniz de ailesi de bes para etmez. Eski konularinizi biliyorum acile giderken giydiginiz kiyafete takmislardi elalem ne der diye. Anca hava atmayi biliyorlar.

Esiniz de ailesi de bes para etmez. Eski konularinizi biliyorum acile giderken giydiginiz kiyafete takmislardi elalem ne der diye. Anca hava atmayi biliyorlar.
Ayynen öyle canım walla.. elalem dışardan iyi bilsin güzel bilsin zengin bilsin. Ama gerçekte halimiz içler acısı da olsa hiç farketmez!!!!!

Daha bir ay olduysa çıkma tabi :) çok yeni. Ama çalıştıkça olur canım.

Bu arada mama sandalyesini hangi mağazadan aldım canım :) bnmki koyun can kasap et derdinde oldu biraz :) benide idare ediver sen.nerde indirimdeymiş

Seni sindirmelerine aSLA müsade etme. Hırsli ol ve çalış. Ehliyet ini alissin. Hayırlı ugurlu olsun. Özel ders al. Trafiğe çık. Özel ders ve pratik. Kendini sakin edirmë. Merhametimiz bizleri öldürüyor sadece. İnşallah hayal ettiğin bir hayat olur önünde. Sadece hastane konusu üzerine bu kadar yazdım. Üzgünüm. Nasıl bir aileye dusmus sun. Umarım esin akıllanir.

Avm den aldıysan bence pahalıdır
İkeada 50 TL mama sandalyesi, kızıma almıştım
Bez mamayı sorun eden adamın sofra bezi önerisine şaşmadım

Önceki sayfadan direk alıntı yapıp yazmışım , ne var bunda ?
Allah aşkına meşkine denilecek
Lütfen benim yüzümden gerginlik yaşanmasını istemem :) seviyorum sizi walla, yalnız hissetmiyorum kendimi ben burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…