- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Sag ol nameBaşka konuda kadının kocası kendini yatağında kadını aldatıyor ona boşanma diyorsunuz kendiniz kıytırık bir video için aldatma mı diye konu açıyorsunuz.
Bu ne perhiz
+1 kesinlikleBu sözlük hesabı değilse ne olayım :)
kullanıcı adı bile viral bir video ile ilgili, bilen bilir. "Güzel ama ingiliçce" diye bir şey.
ben de jahrein twitch yayınlarını,tepki videolarını izliyorum. sevgilim de "ergen misin yassy bu ne küfür ya" diyor. ne yapayım komikjaho yüzünden beni bırakırsa haklı adam demekki...
kız duygu bu kadar tanınmak istiyosan diss videosu çek burdaki kadınlardan sana iş çıkmaz
Ben de Kafalar’ı izliyorum.ben de jahrein twitch yayınlarını,tepki videolarını izliyorum. sevgilim de "ergen misin yassy bu ne küfür ya" diyor. ne yapayım komikjaho yüzünden beni bırakırsa haklı adam demekki...
kız duygu bu kadar tanınmak istiyosan diss videosu çek burdaki kadınlardan sana iş çıkmaz
çok gıcık değil mi yaaa bu kızAy sen cok yasa
Reklamcı geldi hanımmmmHakkaten ilk defa gordum bende...bu mu guzelnerde yasiyorsun sen
Annlaaadım abiğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?