- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Ayni fikirdeyim. İnstasina girip kadinlar klubunden mi prim yapmaya calisiyorsu. Diyecektim. Primine firsat vermeyim diye yapmadim.Sırf meraktan Burda bi sürü kişi tıklamıştır YouTube dan. Amacına ulaşmıştr bile.. konu kapatılmalı @Mune
Yaşlandık bacımÇok cahilim çok bende bilmiyorum , I ingiliccekarakter sence takip etsek mi , iyi birşeyler kaparmıyız bu duygu adlı youtuber'den ne dersin?
Ben hemen kocama izlettim kalktı valizini topluyor bu kadınsa sen nesin dedihayır asla izlemeyin. kocalarınızı da uzak tutun. çünkü masum bir güzelliği var anasını satıyım yaaa
Fondotenini değiştir, fotoğraflardan baktım kalıp gibi duruyor yüzünde. Ay pardon Duygu'nun yüzünde diyecektim yahu ilahi ben.
Siteden şutlanmışti bildiğim kadarıylaHahaha kim o?
Ya siz dalgami geciyosunuz yoksa gerçekten bu kadar safmisiniz anlamadımkocamı geçen youtube fenomeni duygu köseoğlunu izlerken yakaladım. baktım youtube geçmişi bunlarla dolu. kız çok yapmacık, çok da güzel. açıkçası kıskandım. kız komik videolara yorum yapıyor. bir sürü de videosu var.
aldatmış sayılır mı? ne yapayım kızlar?
O da kimmis yahu :))) ilk defa duydum. O siz olmayasiniz sakin :))))kocamı geçen youtube fenomeni duygu köseoğlunu izlerken yakaladım. baktım youtube geçmişi bunlarla dolu. kız çok yapmacık, çok da güzel. açıkçası kıskandım. kız komik videolara yorum yapıyor. bir sürü de videosu var.
aldatmış sayılır mı? ne yapayım kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?