kocam duygu köseoğlunu izliyor aldatmış sayılır mı

Hasbinallah ya ya sen aldatma gormedin heralde :) bence hemen bosanmalisin Hakimede sey de kocam o kadini izliyo beni aldatti.. heralde aldatma nedir gormedin sen tovbe yarabbi. Hayir actigin konu sacma adama konuyu kapatirmisin diyo olduuuu kaldiramicaksan acma konuyu. Aldatilan kadinlara resmen hakaret bu. Ne kadinlar var be burda ne sekilde aldatiliyolar sen dalga geciyosun galiba hiii ?

1.milyon takipçiyi nasıl aldığınızı düşünüyordum bende , çok amatörce buldum demeden geçmeyim demek böyle böyle takipçi kasıyorsunuz sizi gidi , zaten banlanmasaydınız da olurdu amacına ulaşmıştı , tıklanmıştır da bir hayli...

Çok cahilim çok bende bilmiyorum , I ingiliccekarakter sence takip etsek mi , iyi birşeyler kaparmıyız bu duygu adlı youtuber'den ne dersin?
Yaşlandık bacım
hayır asla izlemeyin. kocalarınızı da uzak tutun. çünkü masum bir güzelliği var anasını satıyım yaaa
Ben hemen kocama izlettim kalktı valizini topluyor bu kadınsa sen nesin dedi
Fondotenini değiştir, fotoğraflardan baktım kalıp gibi duruyor yüzünde. Ay pardon Duygu'nun yüzünde diyecektim yahu ilahi ben.

Siteden şutlanmışti bildiğim kadarıyla bakamam da o kadar mesajım varki bulunmaz

Ya siz dalgami geciyosunuz yoksa gerçekten bu kadar safmisiniz anlamadım

Hoşgeldin kulübe sayın Duygu K. yazacaktım ki banlanmış...
Neyse kulüpten güle güle git bari sayın Duygu K.

Evet evet kesinlikle aldatmış oluyor ya nasıl yaptın böyle bir şey gerçekten aldatma sayılir derhal boşan kuzum bu kadar insanı kafaya mi alıyorsun aklınca ya başka işiniz yok galiba canınız sıkıldı böyle bir konu açtın sanırım o zamann her tv izleyen YouTube İnternete giren bir resme bakan birini izleyen aldatmış oluyor hadi herkes mahkemeye

O da kimmis yahu :))) ilk defa duydum. O siz olmayasiniz sakin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…