- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Hani yapmacıkdı?hayır asla izlemeyin. kocalarınızı da uzak tutun. çünkü masum bir güzelliği var anasını satıyım yaaa
aslında güzel değil. masumlukla makyajı birleştirmiş. neyse istemeden bir sürü reklamını yaptım. böyle olsun istememiştim.Hani yapmacıkdı?
Yapmacıkla masum düz orantılı değil ki :S
Kova da yok , koca da yok ben izliyecektim :S
hayır asla izlemeyin. kocalarınızı da uzak tutun. çünkü masum bir güzelliği var anasını satıyım yaaa
Hı hı tabiaslında güzel değil. masumlukla makyajı birleştirmiş. neyse istemeden bir sürü reklamını yaptım. böyle olsun istememiştim.
Reklam?aslında güzel değil. masumlukla makyajı birleştirmiş. neyse istemeden bir sürü reklamını yaptım. böyle olsun istememiştim.
Eskiden bir tip vardı kk da bitane youtube fenomenine takmıştı avatarıda o fenomenin salakça bir fotosu vardı kırmızı ağzına bulasmış ruju vardıbana demişti sen çok cahilsin bilmiyorsun diye dünya tanıyormuş muş kendisini bende ona gerçek hayat var bildin mi demiştim sanada aynısını diyorum
kıyamam canım yaa. çok samimisiniz. maalesef ben fenomen değilim. sıradan bir kadıncağızımDuygu Köseoğlu sen misin? İlk defa bir fenomenle muhatabbim zeki mrende beni görecek mi
Ya ben orayı hiç anlamıyorum "samakreft" mi diyor o çıkınca kanser oluyorum
Bu arada canlı yayınlarını izleyemiyorum maalesef ama youtube'de bütüün videolarını hatim ettim.
Şu videoların üzerine yorum ekleyen bir kanal var. Onları izliyor yayında, o videolar favorim.
Ve bence konu sahibi de jahrein izlesin. Bence konu çözülür. Video fikri bile verdik
cidden buna aldatma diyecektiniz yani.
O da bilmiyor kiböyle düşünüyorsanız niye konu açtınız
Sırf meraktan Burda bi sürü kişi tıklamıştır YouTube dan. Amacına ulaşmıştr bile.. konu kapatılmalıBana da reklam gibi geldi. Zaten kizin kendisini sevmezdim simdi bir kat daha sevMedim.
Aslında biliyor neden açtığını bence başka bir üyeye aldatılma sayılmaz , daha iyisini bulacaksan boşan oda yapar gibi söylemleri olmuştu , ironi yapıyorsunuz sanırım I ingiliccekarakter yanılıyor da olabilirim?O da bilmiyor ki
Bence deSırf meraktan Burda bi sürü kişi tıklamıştır YouTube dan. Amacına ulaşmıştr bile.. konu kapatılmalıMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?