- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
cidden buna aldatma diyecektiniz yani."Aldatma sayılır" desek ne olacak?
Diğer konularda; aldatılan kadınlara boşanmayı tavsiye edenlere tepki göstermişsiniz hep.
Cok ayip yaptigin cok. Senin grup fantezilerin mi varBen de Kafalar’ı izliyorum.
Abooo 3 erkek birden
İlk defa duyuyorum adını. Değişik bir ruh halindesiniz galiba sizde.kocamı geçen youtube fenomeni duygu köseoğlunu izlerken yakaladım. baktım youtube geçmişi bunlarla dolu. kız çok yapmacık, çok da güzel. açıkçası kıskandım. kız komik videolara yorum yapıyor. bir sürü de videosu var.
aldatmış sayılır mı? ne yapayım kızlar?
Hahaha valla ben bile öğrendim diss videolarını Trendler'den. Yüz kere keşfete çıksan yine girmem sayfana Duyguuu.
Şimdi top başında, kullanıcam frikik. Duygu kalede, durumun çok kritiiikk...
hahahahahah ayyy kahkaha attımm
bi ara böyle her şeye anladım abbeeeğğğ diyodum sonra vidanjööörrrr falan ama çok komik bağımlısıyım
tamam izlicem. tenksYa ben orayı hiç anlamıyorum "samakreft" mi diyor o çıkınca kanser oluyorum
Bu arada canlı yayınlarını izleyemiyorum maalesef ama youtube'de bütüün videolarını hatim ettim.
Şu videoların üzerine yorum ekleyen bir kanal var. Onları izliyor yayında, o videolar favorim.
Ve bence konu sahibi de jahrein izlesin. Bence konu çözülür. Video fikri bile verdik
Duygucum yeter ama kimligin ifsa oldu bak. Bende adini duymamistim yeni ogrendim. Gicikligina da bakmicam kimsin diye. Ulke kendini fenomen sanan sanal karakterlerle dolduçok gıcık değil mi yaaa bu kız
???? Yaş kaç
ingiliççeyi bu şekil konuşmayı severim.???? Yaş kaç
Çok cahilim çok bende bilmiyorum , I ingiliccekarakter sence takip etsek mi , iyi birşeyler kaparmıyız bu duygu adlı youtuber'den ne dersin?Eskiden bir tip vardı kk da bitane youtube fenomenine takmıştı avatarıda o fenomenin salakça bir fotosu vardı kırmızı ağzına bulasmış ruju vardıbana demişti sen çok cahilsin bilmiyorsun diye dünya tanıyormuş muş kendisini bende ona gerçek hayat var bildin mi demiştim sanada aynısını diyorum
Siz bence ilgi alanlarınızı değiştirin. Farklı videolar izleyin.ingiliççeyi bu şekil konuşmayı severim.
hayır asla izlemeyin. kocalarınızı da uzak tutun. çünkü masum bir güzelliği var anasını satıyım yaaaÇok cahilim çok bende bilmiyorum , I ingiliccekarakter sence takip etsek mi , iyi birşeyler kaparmıyız bu duygu adlı youtuber'den ne dersin?
Allah kahretsinBaktım hakkaten güzel hatun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?