kocam duygu köseoğlunu izliyor aldatmış sayılır mı

İlk defa duyuyorum adını. Değişik bir ruh halindesiniz galiba sizde.

Hahaha valla ben bile öğrendim diss videolarını Trendler'den. Yüz kere keşfete çıksan yine girmem sayfana Duyguuu.

Şimdi top başında, kullanıcam frikik. Duygu kalede, durumun çok kritiiikk...

yuuuttuuppp ooonunn iişiiii

hahahahahah ayyy kahkaha attımm

bi ara böyle her şeye anladım abbeeeğğğ diyodum sonra vidanjööörrrr falan ama çok komik bağımlısıyım

Ya ben orayı hiç anlamıyorum "samakreft" mi diyor o çıkınca kanser oluyorum
Bu arada canlı yayınlarını izleyemiyorum maalesef ama youtube'de bütüün videolarını hatim ettim.
Şu videoların üzerine yorum ekleyen bir kanal var. Onları izliyor yayında, o videolar favorim.

Ve bence konu sahibi de jahrein izlesin. Bence konu çözülür. Video fikri bile verdik

Eskiden bir tip vardı kk da bitane youtube fenomenine takmıştı avatarıda o fenomenin salakça bir fotosu vardı kırmızı ağzına bulasmış ruju vardı bana demişti sen çok cahilsin bilmiyorsun diye dünya tanıyormuş muş kendisini bende ona gerçek hayat var bildin mi demiştim sanada aynısını diyorum

duygu değil
tamam izlicem. tenks

Çok cahilim çok bende bilmiyorum , I ingiliccekarakter sence takip etsek mi , iyi birşeyler kaparmıyız bu duygu adlı youtuber'den ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…