Kocam egoma zarar veriyor

Sizde ego zarar görmemiş merak etmeyin.Ama eşinizin egosunu yerle bir ettiğiniz kesin.Evlenirken gözünüz görüyordu o zaman atanmış öğretmen bulsaydınız.Çok yazık evlilik ne hallere düştü...iki tas çorba soğan evlilik geçindiren babaannelerimizin yanında öğretmen de olsanız birçok yönden zayıf kalıyorsunuz.Eltinizi kıskanıyorsanız okumasaydınız siz de ev hanımı olsaydınız zengin de koca bulsaydınız.Eşiniz mi dedi size oku et eve para getir diye.Kendiniz bilerek evlenmişsiniz.Bazı erkek meslektaşlarım çalışmayan bayan istiyorlar ve onlara kızıyordum.Aslında haklılar bazılarında durum bu oluyor işte.Hemen erkeği ezme çabası

Sen kocanı böyle görüyorsan baskasi neler der neler görür...

Benim eşim de benden dusuk maas aliyor. Ama buraya kolay gelmedik. Benim dusuk maas aldigim donemler oldu. Esimin issiz kaldigi zamanlar oldu. O dönemde bulduğu bazi islere ben girme dedim cunku mutsuz olacagi bir iste calismasini istemedim. Esim bu benim. Sirf elalem ne der diye 3 kurus fazla para icin keyfinin kacmasina izin veremem. Evi ben gecindiriyorum hesabi yapmadim. O zamanlarda bile ailelerimize dahi bu durumlari anlatmadik.

Esin ne is yapiyor dendiginde ticaret yapiyor de gec. Sen lafi gevelersen elalem de konu ariyor zaten...

Benim arkadasimda ogretmen hatta mudur oldu.kocasi bi beyaz esya dukkaninda calisiyordu.o da cevrenin bu bakis acisina sinir olurdu ama o memnundu hayatindan isteyrrek evlendi sonucta.siz tahmin edemediniz,mi boyle olacagini

Evde boş oturmuyor ki. Yanlış düşünüyorsun. Yanlış yatırım yapmasını önleyip daha iyi yere yatırım yapmasını sağlayın. Anlattıklarından boşanılacak bir durum yok. İnsanlar iyi biriyle hiç karşılaşmıyorlar..

Evet kötüsün hem de çok kötüsün. Kendi ağzınla diyorsun ne kazanıyorsa bize harcıyor diye. Adam abisiyle tartıştıktan sonra bile pes etmemiş kendi çapında birşeyler yapıyor. 2-3 bin de olsa kazanıyor. Yan gelip yatmıyor. Ne kadar nankörsün. Sen çalışmasan eltin gibi olsan ve adam seninle cinsellik bile istemese hosuna gider miydi? Ya da senden daha çok kazanan biriyle evlenmiş olsaydın, o senin için böyle düşünseydi? Senin gibi empati yoksunu biri nasıl öğretmen olmuş? Ne öğretiyorsun okulda çocuklara? İnsanlara kazançlarına göre değer verilir diyorsundur bu kafayla. Herkes kpps kazanıp öğretmen olarak atanabilir ama herkes "öğretmen" olamaz. Sen de olamamışsın. Böyle birinin çocuğumun öğretmeni olmasını istemezdim.

Hem bencil hem de kotu birisin bence. Bunlari buraya yazarken utanmadin mi hic. Evi o gecindirse onun gorevi olacakti sen prenses gibi parasini yeseydin sorun yoktu da sen ondan cok kazaninca mi sorun. Adam evde mi oturuyor, is yapmaya calisiyor. Destek olsan ölmezsin. Bence acilen bosan kendine soyle seni parasiyla ezecek statusu yuksek biriyle evlen.

Ben asla sizi kınamadım.
Artik herkes karsisindakini vasfi ve maddi durumuna gore degerlendiriyor kimse inkar etmesin karsisindaki saygin br isteyse ona daha cok saygı duyuluyor.

Adam yarın birgün Allah korusun yatalak olsa arkanıza bakmadan kaçarsınız .Yarın adam ayda 20bin kazanıp aynısını size düşünürse gelip burda ağlamayınız ,düşüncelerinize üzüldüm .

Eşinizin yine ucundan tuttuğu bir işi var. Arkadaşımın eşi KHK’lı, 4 yıldır işsiz, kimse de iş vermiyor. Arkadaşım gece gündüz çalışıp tek maaşla çalışıp evini geçindiriyor, daha tek kelime şikayet ettiğini görmedim, çünkü iyi günde de kötü günde de eşinin hep yanında oldu. Gerçek sevgi de bu bence.Kendinizi üstün görmenin gereği yok memurların da bir KHK’lık işleri var sonuçta. Eşinizi gerçekten sevmiyorsunuz.

Evlilik bu değil. İyi günde kötü günde yanında olmaktır. Kazandığı bütün parayı eve harcayan eşiniz için böyle nasıl düşündünüz? umarım yorumları okuduktan sonra fikriniz değişmiştir, sizi seven ve çabalayan insan için böyle düşünmezsiniz belki bundan sonra...
Ayrıca kadın erkek eşitliği diye bas bas bağırmaktan dilimizde tüy kalmadı.
Bunları okusa,bilse çok üzülürdü eşiniz.

Ya kötü birisin yada başkalarının gazına gelebilecek kadar saf birisin. Adam çalışıyor diyorsun. Birde aylık8000 diyorsun elimize geçen. Az mı? Ya nedir bu devlet memurlarının havası. Atanan bir koca bulsaydınız.

Öğretmen olmak için sınavlarda derece yapmak, günlerce vize final çalışmak gerekmiyor, gayette kolay kazanılıyor ve mezun olunuyor, kendinizi kaf dağında görmeyin lütfen... kaldı ki eşiniz öğretmenlik yapmasa da sizinle aynı düzeyde eğitim seviyesine sahipmiş, neyini küçümsüyorsunuz ki sizinle aynı zaten... Ayrıca herşeyi de para odaklı düşünmeyin, hem Allah bilir belki bir gün eşiniz sizden kat ve kat fazla kazanır o zaman da o mu sizi küçümseyecek?

Ticaret yapıyor,serbest meslek yapıyor diyeceksiniz.zaten atanması imkansıza yakın bir bölüm diyorsunuz.o zaman özelde çalışsa ne kadar alacak?adam sizi zarara uğratmıyorsa kazandığını eve getiriyorsa daha ne yapsın?mutluysa aylık belli bir geliri varsa böyle devam etsin.evlenmeden önce zaten ne mezunu ne iş yapmayı düşünüyor bunları konuşmuş olmanız gerekirdi.kendiniz de öğretmensiniz yani bu kadar kendinizi üstün görmenizi gerektircek bir vasfınız yok.ticarette kazanmak biraz şans işi gayret etsin ana şansıda yaver gitmeli zaten ya batar ya çıkar garantisi olmaz bu işlerin.eğer bu sizi tedirgin ediyorsa uygun bir dille konuşup uzun vadeli başka alternatif varsa plan yapabilirsiniz kendisiyle.görümcenize özeniyorsanız sizde zengin biriyle evlenseydiniz o zaman yapcak birşey yok.

Bu atanmış öğretmen havası da kimse de yok.atanıp atanmayan meslektaşlarını falan küçümsemek heralde en çok bu öğretmenlerde var.
Para avcisi garantici erkekler atanmis ogretmenle evlenmek istedigi icin, atanan kendini mucevher sanmaya basliyor

İşi gücü yerinde olsa çalıştıgı parayı sana eve harcamasa sendeki parayı da alsa arada seni azarlayıp itip kaksa snra arkadaşlaryla dışarlarda olsa sürekli sana saygısı olmasa ben senden daha cok kazanıyorum dese aileni küçümsese senın ailenden durumu iyi olsa empatı kur bacım en azından o durumda sende olabilirsin eltinide bu şekilde küçümsene cok üzüldüm okuyamamıştır durumu yoktur belkide yada cok zeki değldr kazanamamıştır cok kötü çirkin düşüncelisin

Herşeyi geç eşim iyi birisin diyorsun dışarı tıka kulagını eşine güven destek ol satamasa bile destek ol düşmez kalkmaz bi Allah senın ne olcagn belli mi ogretmen olunca herşey bitiyor mu eşini sev ona saygı duy destek ol o yuvası için ugraşıyor 3 kuruş alıp eve sana harcıyormuş daha ne istiyorsun acaba bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…