Kocam egoma zarar veriyor

Çevrenin düşündüğü önemli mi?aptal saptal dediğiniz iş diyelim ki tuttu.iyi para kazandirdi.
Dönüşünüz 180 derece mi olacak?

Çevrenin düşündüğü önemli mi?aptal saptal dediğiniz iş diyelim ki tuttu.iyi para kazandirdi.
Dönüşünüz 180 derece mi olacak?
Önemli evet.
Farzedelim'ler üzerine ilerlemek mantıklı değil.

Alıntıladığınız üyenin yorumlarından ben de zaman zaman rahatsız oluyorum kendiyle hiç bir konuda hemfikir olamayacağımı da biliyorum.
Buna rağmen hakaret etmenizi hiç doğru bulmadım.
Tartışmada söyleyecek sözü biten hakaret eder.
Muhatabınıza 'başka laf bulamadın mı?' Derken sizin söyleyecek sözünüzün bitmesi de ironik olmuş.

Tartismada sözüm bitmemis farkediyorsaniz ayrıca karşı taraf bana durduk yere saldırırsa ben de ona cevap vermeden kalacak biri değilim

Erkeklerden yana talihsizliğinize üzüldüm açıkçası. Abi kardeş gibi evlilikler, erkek için fazla kolay olmak vs vs... Umarım durumunuz düzelir...

valla gördüğüm bütün başarı hikayeleri böyle. "Hanımın sabit maaşıyla geçindik, bu esnada kendim iş kurdum çabaladım"
Helal olsun eşine, çalışıyor çabalıyor. Eminim bir gün çok para kazanacağı bir fırsatı yakalayacaktır.

Sen eşini ezersen millet neler der neler
Herkes memur olacak diye bir şart yok sevmiyorsa zorla yaptiramazsn
Vay arkadaş gozlerm neler okuyir ya

Bence siz eşinizin egosuna zarar veriyorsunuz.
Adamdan bosanin da adam kendine gelsin kendini öve öve bir iş kursun yanına da onu eziklemeyen birini alsın evlensin

Şöyle bir durum var. Sizin için sorun tek kaynaktan ama farkli kollara ayrilmis ve sevginiz bitmis. Toparlanabilir bi durum oldugunu dusunmuyorum. Eger sevgi bitmisse ne kadar cabalasaniz da bos. Durumunuzdaki dogru ya da yanlis dusuncelere davranislara deginmeye gerek yok. Surdurulebilir bi iliski degil bence. Daha fazlasi daha cok mutsuzluk. Umarim hakkinizda hayirlisi olur.

Konu sahibi boyle sacma konular atip ortaya sonra arazi olan bir sey. Cevap atmadan son mesajlara tarihe vs bakmak lazim.

İlk sayfaları okudum da illa cvp vermiştir diye dusundm sanirm hiç mi yazmamış :)
Her konusu böyle. Linç yiyip cevap vermiyor. Başka bir saçma konu daha açıyor. Değer verip de konusuna cevap atmamak lazım. Bir taş atıyor. Kırk akıllı çıkarmaya çalışıyoruz

Evi siz gecindiriyosaniz koca gereksiz gelir gözünüze, haklisiniz. Özellikle de öğretmen kadınların ideal eş olarak görüldüğü, kismetlerinin daima açık olduğu bir toplumda yaşıyoruz. Ama adam evde oturmuyomus sonuçta çabalayıp 3-5 kuruş bile olsa getirirmis eve. Önceden bilmiyor muydunuz bilerek evlenmişsiniz. Bir de soranlara ne diyecem diye bisey yok öğretmenlik okumuş, eğitimsiz değil ki bu konuda haksızsınız. Öğretmen ama ticaret yapıyor diyeceksiniz. Bu kadar dert oluyorsa açıkça konusun bence kocanızla. Hem daha çok kazanacağı hem de prestijli bir iş bulmasını soyleyin

Başlık tam tersi olmalıydı.

Ben daha çok maaş aldığım ve eve daha çok para harcadığım için
'Kocamon egosuna zarar veriyorum''.

Eşiniz için üzüldüm. Ve sizin bu duygularla öğretmen olmanıza daha çok üzüldüm.

Sırf bu yüzden boşanmayı düşünmek yazık diyeceğim.

Huzur saygı olduktan sonra kimin eve ne kadar para getirdiğinin ne önemi var.

Sizin egoyu biraz indirmek lazım sanki.

Önce 4 senelik üniversite mezunu olun ondan sonra öğretmenlere akıl vermeye kalkışın lütfen

Sen okumuşsunda ne olmuşsunki. İnsanları üniversite okuyan okumayan diye mi ayırıyorsun. Sadece biraz insan olun. Çok zor değil.
Cok hakli konuşmuşsunuz üniversite okumakla sadece kulturun gelisir karakterin degil
Ben de universite mezunuyum ama bu tur ayrımcılığa karsiyim ne bu ego anlamiyorum sadece basit bir insaniz
Insanlar o kadar egolu ve bencil olmus ki sadece dusunme özellikleri var diye hayvanlari bile asagi görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…