Kocam egoma zarar veriyor

Önce 4 senelik üniversite mezunu olun ondan sonra öğretmenlere akıl vermeye kalkışın lütfen
Dört sene okuyan diğer hanımları tenzih ediyorum lafım asla size degil
Siz dört sene okumayı bir şey mi zannediyorsunuz..Ben altı sene okudum kimseye böyle bir cümle kurmam..

Dusuncelerimin aynisi vallahi.

Ne kadar ayıp adam kariya kiza gitmiyor hersey para mi her sey maddiyat mi oturup evde dizi izlemiyor sonuçta mutlu olacağı bir sey yapmak istiyor evlenirken iyi günde kötü günde dediniz şimdi de ben çalışıyorum o az kazanıyor diyorsunuz ah bacım ah yat kalk dua et adam sadece maceraperest ya gözü dışarda olsaydı ya narsist sutoglan olsaydi ya siddete egilimli olsaydı. Hayat müşterektir

Ben muhendisim devlette eşimoze sektorde. Ondan cok kazanıyorum maas olarak. Ama ayni zamanda ticari atilimlar yapiyor. Mantigimiz su. Benim maasimla evimiz gecinir senin maasinla risk alip yatirim yapalim. Bizde para birdir. Sizin yaptığınız cok yanlis eşinize uzuldum....

35 yaşında ve hala düzgün bir iş yok yani..25 yaşında mezun diyelim en kotu ihtimalle.. 10 yıldır düzen tutturamamis demek.Ben de sevmiyorum beceriksiz erkekleri

Kötüsünüz. Net. Kadın ya da erkek hangisi yüksek alıyorsa o mu evi geçindirir sayılıyor? Diğerinin emeği, azmi sırf daha az kazandığı için hiç yok hükmünde mi? Karı koca arasına bu şekilde para mevzusu girdikten sonra o ev yuva olamaz zaten. Boşanın.

Kusura bakmayın ama sizin hiç kendinize saygınız yok mu? Kendinize olan güveniniz birlikte olduğunuz erkeğin gelir düzeyine mi bağlı? Okumuşsunuz, bir yerlere gelmişsiniz öğretmen olmuşsunuz. Umarım bu zihniyetinizi öğrencilerinizden uzak tutarsınız ve kendine ‘gercek’ anlamda yeten, saygınlığını bile erkeğe bağlamayan şahane kadınlar yetiştire-bilirsiniz (!)

Yanlis düşünüyorsunuz bence.Desenizki esim öğretmen atanmak icin cabası yok issiz güçsuz evde oturup benden bekliyor haklisiniz derdim.Adam ticaretle ugrasiyor.Hayat bu inis var cikis var..adam durustmu dürüst 3 kazansa 5 kazansa elindeki esine evine harciyor.daha ne yapsın kaldiki siz bugun 5 yarin 6 alacaksiniz belki ama allah bir yerden bir yol gösterir esiniz belki cok yuksek gelir elde eder ozmaan sizi 6 olarakmi görsün?bilmiyorum anlatabildimmi....Ailesine durumunu anlatabilir belki karakter olarak dramatize ediyor olabilir buna kızabilirsiniz ama evin cogunlugu benim paramla geciniyor falan diye dusunmek yanlis.
insaallah rabbim esinize bol kazanc versin.Dilerim evladinizda olur ve saglikla güzel yillar gecirirsiniz.

İşin tutmayacağını nereden biliyorsunuz? Ticaret risktir, risk almaktan korkmamak gerekir. Önce eşinize sizin destek olmanız gerekir, en azından üretim değil de al- sat yapabilir, aynı zaman da e ticaret üzerinden satış avantajlı ve toptan, perakende gibi işler yapması tutulabilirliği daha fazla olduğundan yönlendirme yapabilirsiniz.

Yalniz bu konuda bile fırsatını bulup öğretmenleri aşağılayan tipler cıkmış. Işte kk nın en sevmediğim yönü. Kadını haksız buluyor olabilirsiniz ama alt tarafı öğretmen olmuşsun da ne demek? Altıyla üstüyle en önemli görevlerden biridir öğretmenlik zaten.
Bu arada devlet memurlarında garantici bir anlayış vardır atanmamisları, özel sektörde çalışanları ve ticaretle uğraşanların işlerini hep sallantıda görurler. Garanti maascidirlar. Sizde de o var belli ki. Ama yarının ne getireceği belli olmaz. Belki eşinizin yeni iş fikri tutar. Evlilik Iyi günde de kotu günde de destek olmaktır.

Merhaba E Esrossss şahsınıza bunca şey yazılmış neden cvp vermiyorsunuz çok saygısızca bisey bu bence . Eleştiriye tahammulunuz yoktu madem niye konu açtınız?madem açtınız niye hiç cvp vermiyorsunuz ? Yani en azından kendinizi izah etmeyi deneseydiniz . Hayatın her alanında böyle bir saygı miktarı ile mi yaşıyorsunuz?

Ne kadar kötü yorumlar yapilmis, inanamiyorum. Kadin burda rahatsiz oldugu bir durumu anlatmis, akil istemis. Hakarete varan yorumlarin ne faydası var? Kendisini biraz farkli ifade etse de kendi çalışırken, esinin surekli "koseyi donecegim" diye is kurup batirmasindan rahatsiz olmasi normal degil mi? Adamin kendi anne, babasinin bile adama "işe yaramaz" gozuyle bakmasi ortada ciddi bir sorun olduğunu gostermiyor mu?
Konu sahibi arkadasim, bence siz once bir oturun sakinlesin. Esinizi alin karsiniza hakaret etmeden ve yaninda oldugunuzu gostererek yani sen, ben demeden ciddi ciddi konusun. Gerekirse psikolojik destek veya evlilik terapisi alin. Insallah bir orta yol bulunur.

Ayda 7-8 bin lira giriyor evinize ve maddi imkansızlıktan söz ediyorsunuz öyle mi? Şükürsüzlük böyle bir şey olsa gerek, pes!

Ohaa
Aylik 7 bin eve giriyor. Maddiyatan cocukmu yapmiyordunuz. Ne sacma ne sukursuluk doymamizlik
Yuh

Eşiniz çok para kazansa ezik olmayacak yani. Garip buldum sizi. Allah adama sabır versin. Keşke en baştan zengin bi adamla evlenseydiniz. Kimsenin kocama laf etmesine ve ezik görmesine izin vermem. Eğer siz öyle görürseniz ailenizde öyle görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…