Kocam egoma zarar veriyor

Benim kocam 2 senedir işsiz, iş bulamıyor. Eve ben bakıyorum, bu nedenle boşanmayı da düşünmüyorum.
Kocamın işsizligi hakkında konuşanlara da "bize siz mi para veriyorsunuz" karismayin diyorum.
Ha evde kavgamıda ediyorum, işsiz olduğu için bunaldigim, hatta patladığım dönemlerde oluyor. Ama ev icindeki parasal olaylar birtek ikimizi ilgilendirir.
Ha çatır catirda sevisiyorum bu arada :. Parasız diye eşinde soğumamalı insan. Turkiyenin durumu ortada, sevişmek için para bekleyeceksem ohooo....

Adam senden fazla kazansa ezik hissetmeyecektin dogru mu? Mesele ne is yaptigi degil senin icin, para.
Zengin koca bulsaydin o zaman niye atanamamis ogretmenle evlendin?

Eşiniz eve 2 bin de getirse para paradır
Ben çalışmıyorum atanamadim eşim benim için böle dese çok üzülürdüm...

Ablam öğretmen eşi özel sektörde bazen ıssız kalır asla laf ettirmez. İyi günde kötü günde biz iyiyiz der. Eziklemek için değil meraktan sorarız işi ne oldu diye asla laf etttirmez çünkü eşini seviyor onunla mutlu. Bunu bile bile evlendi baştan siz de biliyorsunuz neden evlendiniz madem

Şu zamanda en iyi iş ticaret bence. El etek öpmeden, kaygı içinde olmadan kendi işini yapmak istiyor olabilir. Sürekli işten çıkarılma korkusu, temkinli bir hayat kaygısı, sabah 9 akşam 6 çalışıp karşılığında anca faturalarına ve kirana yetecek bir maaş mantıklı gelmiyor olabilir. Bence yermek yerine fikirlerini geliştirmesine, ticarete atılmasına siz de yardımcı olun. Gerçekten satışları iyi gidebilir ve ciddi paralar kazanabilir. Türkiye' de olmayan bir ürün bulmuş ve onu Türkiye' de iyi pazarlayabilirse belki aylık sizden çok daha fazlasını kazanabilir. Destek olun kesinlikle.

Adam çalışıyo daha ne yapsın bunlar senin düşüncelerin başkalarının değil
sen kocanı ezikliyosun ondan fazla oara kazandığın için kendini üstün görüyosun esnaflıkta bi meslek yeri gelir senden daha çok para kazanır ozaman iyi olur değil mi seversin kocanı
Bence de BOŞAN
adama acıdım

Kocamın 2 senedir bir işi yok, kira yiyoruz!
Gencecik bir adamın çalışmaması benim kanıma dokunuyor.
Ama sizin eşiniz öyle değil, çalışıyor, çabalıyor bir şey tutturmaya çalışıyor.
Yanlış anlamayın ama öğretmensiniz yani, serbest ticaretle uğraşan bir adamı ezikleyecek bir üstünlüğünüz 20 bin kazandanız da yok.
Adamın çabası emeği var, kendinizi bu kadar üstte görmeyin.
Keza işi tutarsa, sizin maaşınızı ve eşinizi aynen utana sıkıla söyleyecek duruma o gelirse, ne olacak?
Siz ne yapacaksınız, tıp okuyup doçentliğe mi göz dikeceksiniz?

Türkiye’ye atamalar belli zaten siz atanmayıp eşiniz de atanabilirdi o zamanda eşiniz mi böyle düşünmeliydi o da boşamalı mıydı sizi sonuçta evleninceye ataması zor olduğunu biliyorsunuz ayrıca millet askeri ücretle geçiyor öğretmen maaşı sana da kocana da çocuğuna da yeter senin paran benim param olmamalı kim ne kadar getirebilirse

İlk kez böyle bir yorum yapacağım. Siz bence öğretmenliği bırakın. Öğrenciler arasında da maddiyat ayrımı yaparsınız. Eşini ayıran başkasına daha neler yapar. Düşmez kalkmaz bir Allah. Dilerim başka şekilde imtihan edilmesiniz.

bence haklısınız ama bilerek evlendiniz bunu. madem bu kafadaydınız evlenmeseydiniz. ben sizi hatırladım evlenmeyin demiştim size galiba.

yani sizin gibi bi hayat olur mu olur ama işte çok sevmek lazım siz o kadar sevmiyorsunuz kimse de size niye diyemez evlilik mantık işi de bi yandan

Bu para hırsıyla doçentte olur böyleleri

Bir öğretmenin böyle çirkin düşünceli olması ne kötü..
çocuklara hayatı öğretecek sevgiyi saygıyı,hayatın inişli çıkışlı bir yer olduğunu
herşeyin para olmadığını asilamasi gerek bir öğretmenin üslubuna bakar mısınız..
kocası ondan az kazanıyor diye"ezik sünepe.eltisi okumadığı için cahil ve kötü muameleyi hak ediyor"..
para hirsi gözünüzü kör etmiş öğretmen hanım..
silkelenip toparlanin..

İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam

Bile bile evlenmedin mi? Ama pardon o zman esin ticaret yapıyordu.sen de Elton gibi olacaksın sandın....

Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla

Bence bu düşünceden utanmalisin bir eğitimci olarak. Ben bir kadın olarak sizin yerinize çokça utandım.atanamamis Subaşı hanim :)))))

Ticaret meslek değil mi?

Riski olsa da bence getirisi daha güzel, sizin maaş hep fix kalacak

Eger adam kazandigi 1 tl yi bile evine harciyosa haline sukret ne insanlar var kocasi dunyanin parasini kazanip kurusunu evine harcamayan evlilik ne demek sizin icin? Bide bosanir miydiniz diyosun ben bosanmazdim! Ayrica kimin benim kocam hakkinda ne dusundugu zerre umrumda olmaz ben kocami tanimisim guvenmisim bitmistir insanlar degil ben yasiyorum o adamla ben! benden az kazanmasi onun kotu bi adam oldugu anlamina gelmez adam ugrasiyo evine ekmek getirmek icin al sat yapiyo sirf havaniz yok sorduklarinda ayy kocisimmm su isi yapiyoo ayyyy kocisim bu kadar para kazaniyo ayyyyyy bana at nali gibi tektas aldi diye ogretmenler odasinda hava atamiyosunuz diye egonuzun zedelenmesi cok garip ego dedigin sey maddiyatla olmaz bacim cok sinirlendim sana ogretmensin sen gelecegin mimarlarindansin lutfen ogrencilerine insanligi ogret para bisekilde kazanir

Burdan sanki şu sonuç çıkıyor eşler çok para kazanınca iyi, az para kazanınca kötüler.. Biraz fazla acımasız değil mi?

Siz de öğretmenliği bırakıp eltiniz gibi çalışmayarak eşinizin parası ile geçinebilirsiniz bu durumda, hem böylelikle maaş karşılaştırması da yapmamış olursunuz.

Yazdıkça yazasım geliyor ya
Benim babam zamanında milyonluk adamdı ve battı.
Annem de onu boşasaydı o zaman :)

erkeğin çok kazanmasını önemseyen kadın ona göre biriyle evlenmeli bence.
benim kuzenimin evlendiği kız da teyzemlerin durumları çok iyi diye evlenmiş meğerse. düğünden 6 ay sonra dükkanları bomboş kalacak şekilde soyuldu, bi daha toparlayamadılar.
senelerce canını yedi kuzenimin. ben rahat yaşayacağım diye evlendim seninle, hayallerim yıkıldı diye.

Öğretmen olduğuna üzüldüm desem... Yani iyi günde kötü günde niye denir evlenirken anlamamışsınız, kocanızı mesleğiyle tartıyorsunuz demekki sevmemişsiniz, eltinizden bahsedişiniz ayrı bir olay okumayan insan köle mi olmalı yani üniversite bitirmeyen rahat yaşayamaz mı? Siz insanları kazandıkları para ve mezuniyet durumuyla tartıyorsunuz bu zihniyette birinin çocukları yetiştiriyor olmasına üzüldüm gerçekten.
Maddi imkansızlık dediğiniz aylık paraya (7bin TL ) gül gibi yaşanır. Siz zengin koca hayal etmiş ve bulamamışsınız. Kocanız için ayrıca üzüldüm yazık

Diğer insanlar bahane sen kocani ezikliyorsun ki acaba neden evlendiniz. Bize burada kocanin üstünden ego yapiyorsun ki sende ki ego kocadan geliyor. Ben sahsen kocanizin yerinde olmak istemezdim. Yanlissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…