Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem bulandı bi an aynı ortamda bulundurma numara sını fln da sil gitsinUzun bakislarina tanık oldum.. Yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına.. Ağzı kulaklarında onu gorunce.. Arama sms var akrabayiz sonuçta ama sık değil.. Tabiki konuştum inkar ediyor kabul edecek hali yok.. Ne olacak böyle beni neler bekliyor?
Öncelikle kardeşinizin eşini uyarırdım eminsem.Neler bekliyor beni
Korkak şaşkın.. İltifat alıyor bemimki düşecek içine bir gunErkek kardeşinizin eşinin tepkisi ne?Farkında mi durumun
Ya bir iltifat etmişti eve geldik ne alaka dedim ya o da saçmalama kardeş abiyiz ayağına konustuMerak ediyorum bunu eşinize nasıl sordunuz?
Esim etkileniyor mu sence neler sezdinizNe kadarlık evlisiniz? Hiç hoş değil,ama galiba kız da hoşlanıyor ki, tepki vermiyor baksana.
Yapabileceğin aynı ortamda bulunmamanız, numarasını silmel, kocanın muhattap olmasını engellemek. Yoksa boşanmaya kadar gider.
Aslinda gece esine caktirmadan hatlarinizi degistir sonra sabah ara bakalim nasil bir ses tonuyla acicak hic ses cikarma boyle cebinden cikarir gibi sesler yaratmaya calis ay cebimdeyken kendi kendine aramiz ya pardon de kapat yada benim arkadasim esi avealiydi galiba onun faturasini telefonundan goruntuleyebiliyordu kimi ne zaman aramis kac dakika konusmuslar onu yapabilirsin acaba senden habersizde arayip gecmisi siliyormu diye bakabilirsinUzun bakislarina tanık oldum.. Yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına.. Ağzı kulaklarında onu gorunce.. Arama sms var akrabayiz sonuçta ama sık değil.. Tabiki konuştum inkar ediyor kabul edecek hali yok.. Ne olacak böyle beni neler bekliyor?
Uyardım çok bozuldu yani kocan görür aramaları bak kardeşim sinirlidir bir gelin rahatsız edilmez aranmaz ne alaka der dedim saçmalama deyip şok olduÖncelikle kardeşinizin eşini uyarırdım eminsem.
Bu nasıl anlatılır kadına bilmiyorum ki!![]()
Bideee whatsapp mesajlarim arsivlensin tusu var ona bas mesajlari silse bile whatsapi sil yukle geri geliyor diye biliyorum ama basta kendinde dene bundan tam emin degilimUzun bakislarina tanık oldum.. Yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına.. Ağzı kulaklarında onu gorunce.. Arama sms var akrabayiz sonuçta ama sık değil.. Tabiki konuştum inkar ediyor kabul edecek hali yok.. Ne olacak böyle beni neler bekliyor?
Çok fazla arama sms yok aslında daha çok biraradayken gördüklerim beni huylandirdi esimin bakislariAslinda gece esine caktirmadan hatlarinizi degistir sonra sabah ara bakalim nasil bir ses tonuyla acicak hic ses cikarma boyle cebinden cikarir gibi sesler yaratmaya calis ay cebimdeyken kendi kendine aramiz ya pardon de kapat yada benim arkadasim esi avealiydi galiba onun faturasini telefonundan goruntuleyebiliyordu kimi ne zaman aramis kac dakika konusmuslar onu yapabilirsin acaba senden habersizde arayip gecmisi siliyormu diye bakabilirsin
Fake değil nasıl uyduracam bunuBuram buram fakelik kokuyor buralaar![]()