Esini aradim acmadi ee ne yapıyorsun filanSms, arama ne icin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buram buram fakelik kokuyor buralaar![]()
Aslinda daha çok esimin bakislari ona dalmasi seyretmesi ağzına cakacam bigunEsini aradim acmadi ee ne yapıyorsun filan
Valla yeni üyeler bizde neler neler uyduruyor bacım(!) bilsen...Fake değil nasıl uyduracam bunu
nasıl mı uydurcanFake değil nasıl uyduracam bunu
Vallahi değil yaValla yeni üyeler bizde neler neler uyduruyor bacım(!) bilsen...
Ozaman de gidip kardesinin esine cilveli cilveli gulsem hos etmeye calissam sen naparsin adam gibi eg kafani otur kiskanc bi insanim ben kaldiramiyorum de haremlik selamlik oturtturma bizi de yaparim deÇok fazla arama sms yok aslında daha çok biraradayken gördüklerim beni huylandirdi esimin bakislari
Keşke derdim bu olsaydinasıl mı uydurcanbiz neler gördük burda bı ara sutyensiz bakkala gittiği için gogusleri füze gibi olduğu için kocası deptemin onun yüzünden olduğunu söyleyen Nebahat abla vardı
![]()
nasıl mı uydurcanbiz neler gördük burda bı ara sutyensiz bakkala gittiği için gogusleri füze gibi olduğu için kocası deptemin onun yüzünden olduğunu söyleyen Nebahat abla vardı
![]()
İnandırıcı değilsin biraz daha çalışmalısın hic dram yok entrika yok hüzün yok ohoooKeşke derdim bu olsaydi
İnanma ama dogruİnandırıcı değilsin biraz daha çalışmalısın hic dram yok entrika yok hüzün yok ohooo![]()
Valla bacımNasil?![]()
Eskisinden daha sinirli birarada oldugumuzdaErkek kardeşinizin eşinin tepkisi ne?Farkında mi durumun
Duygusallik mi bu biraz acar misinizBence ortama girmeyin birdaha uzak durun durmaya calış yani yoksa gidişhatı hic iyi değil
Valla bacımİstanbul depreminin olduğu gün konu açmıştı kocam açık saçık giyiniyorum diye göğüslerim füze gibi sutyensiz bakkala gidiyorum diye deprem senin yüzünden oldu diyor diye konu açmıştı gir bak yorum yaptığım konulara anlarsın
![]()
Yani demek istiyorumki kocanla onu karşı karşıya getirme gitmeyin uzak durun ve sil onu telefondan gerek yok görüşmene kızı da uyar gerek yok de bişey varsa beni ara deDuygusallik mi bu biraz acar misiniz
Çok zor birdurum ortayadussem ne fesat kalplisin derlerYani demek istiyorumki kocanla onu karşı karşıya getirme gitmeyin uzak durun ve sil onu telefondan gerek yok görüşmene kızı da uyar gerek yok de bişey varsa beni ara de
Aynı ortamda bulunmalarına izin vermeyin, çok zor bir durum gerçektenEskisinden daha sinirli birarada oldugumuzda