• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam erkek kardeşimin esine bakıyor?

nasıl mı uydurcan 😂😂 biz neler gördük burda bı ara sutyensiz bakkala gittiği için gogusleri füze gibi olduğu için kocası deptemin onun yüzünden olduğunu söyleyen Nebahat abla vardı 😂😂😂
Keşke derdim bu olsaydi

Valla bacım 😂😂 İstanbul depreminin olduğu gün konu açmıştı kocam açık saçık giyiniyorum diye göğüslerim füze gibi sutyensiz bakkala gidiyorum diye deprem senin yüzünden oldu diyor diye konu açmıştı gir bak yorum yaptığım konulara anlarsın 😂😂

Bence ortama girmeyin birdaha uzak durun durmaya calış yani yoksa gidişhatı hic iyi değil

Valla bacım 😂😂 İstanbul depreminin olduğu gün konu açmıştı kocam açık saçık giyiniyorum diye göğüslerim füze gibi sutyensiz bakkala gidiyorum diye deprem senin yüzünden oldu diyor diye konu açmıştı gir bak yorum yaptığım konulara anlarsın 😂😂

Vay be! ☺

Yani demek istiyorumki kocanla onu karşı karşıya getirme gitmeyin uzak durun ve sil onu telefondan gerek yok görüşmene kızı da uyar gerek yok de bişey varsa beni ara de
Çok zor birdurum ortayadussem ne fesat kalplisin derler

Back
X