• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam erkek kardeşimin esine bakıyor?

Sizin erkek kardesinizin esi ustelik kendi erkek krdesinin olsa neyse de 😳 telefo nolarin ne isi var

neden kadını kocası olacak o müsfetteyi değil de
Çünkü ben eşimin eniştesinin bana o gözle bakıyor olduğunu aklımın ucundan bile geçirmem.Tabii ki kadın karşısındaki tehlikeyi bilsin diye öncelikle kadını uyarın dedim.
Bir de sizce bu karakterde bir adam uyarıdan anlar mı?

İçten içe beğeniyor olabilir mi? Akraba diye bir şey yapamaz herhalde? Ama bence çaresine bakın

Kardeşinizin eşinin sizin eşinize karşı herhangi bir flörtleşmesi söz konusu değilse bu konuyu kadına sakın açmayın! Bence eşinizin telefon numarasının gelininizde olması çok normal bir durum. Telefonunu vs karıştırdığınızda mesajlaşmalarını vs gördünüz mü? Birbirlerini aramışlar mı? Bu konuyu erkek kardeşinize bile açmışsınız ama anladığım kadarıyla o sallamamış. Eşinden şüphelense mutlaka tepki vermez miydi sizce?
Eşiniz adam olsun gözünün önüne baksın. Yaptığı ayıp. Erkekler güzel kadın görünce bakar ama işin cıvkını da çıkarmaması gerekir.

Çok çirkin Allah kimseye yaşatmasın. Ben olsam eşimi rezil ederdim köpek gibi yerin dinine sokardım tek mesajını aramanı görmeyeceğim benim akrabam senin değil der aramaları vs kontrol ederdim. Olduğu kadar da ailecek bir araya gelmeyin. Allah yaşatmasın midem kalktı. Kardeşinize bi şey demeyin katil olur çocuk... Yengenizde sıkıntı varsa direkt olmasa da anlayacağı bir dilden konuşun.

Uzun bakislarina tanık oldum.. Yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına.. Ağzı kulaklarında onu gorunce.. Arama sms var akrabayiz sonuçta ama sık değil.. Tabiki konuştum inkar ediyor kabul edecek hali yok.. Ne olacak böyle beni neler bekliyor?
Ahhahhah berniiis bernis:))
Hesabini kuzen kardesler arkadaslar bir kullanıyormuş,yersen:)
Bunlari da herkes gördü oyle mi:))
Neyse, Mune Mune kilidi değiştirmiş,kuzenlerin maymuncuğu yoksa tabi:))

Bu kadın hasta bence, kocası sağlam papuc değil kadını da hasta etmiş. Arka arkaya mesajlarını okuyunca çıkarımim bu oldu. Tedavi olması ve sonrasında da gerekiyorsa boşanması şart.

Uzun bakislarina tanık oldum.. Yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına.. Ağzı kulaklarında onu gorunce.. Arama sms var akrabayiz sonuçta ama sık değil.. Tabiki konuştum inkar ediyor kabul edecek hali yok.. Ne olacak böyle beni neler bekliyor?

Yav 4 senedir şu gelini ya da eşini kenara çekip sen hayırdır diyemedin mi? Geline kaş göz yapsan belki anlardı.

Back
X