Duygusallik mi buAynı ortamda bulunmalarına izin vermeyin, çok zor bir durum gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygusallik mi buAynı ortamda bulunmalarına izin vermeyin, çok zor bir durum gerçekten
Bilmiyorum, uzaktan birsey söylemek zor, Allah yardımcınız olsunDuygusallik mi bu
Duygusallık mı derken ne kastediyorsunuz?Duygusallik mi bu
Aynen yaanasıl mı uydurcanbiz neler gördük burda bı ara sutyensiz bakkala gittiği için gogusleri füze gibi olduğu için kocası deptemin onun yüzünden olduğunu söyleyen Nebahat abla vardı
![]()
neden kadını kocası olacak o müsfetteyi değil deÖncelikle kardeşinizin eşini uyarırdım eminsem.
Bu nasıl anlatılır kadına bilmiyorum ki!![]()
Çünkü ben eşimin eniştesinin bana o gözle bakıyor olduğunu aklımın ucundan bile geçirmem.Tabii ki kadın karşısındaki tehlikeyi bilsin diye öncelikle kadını uyarın dedim.neden kadını kocası olacak o müsfetteyi değil de
Ahhahhah berniiis bernis:))Uzun bakislarina tanık oldum.. Yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına.. Ağzı kulaklarında onu gorunce.. Arama sms var akrabayiz sonuçta ama sık değil.. Tabiki konuştum inkar ediyor kabul edecek hali yok.. Ne olacak böyle beni neler bekliyor?
Yeni bir linçNeler bekliyor beni
Amaaan eski konuymuşYeni bir linç![]()
Uzun bakislarina tanık oldum.. Yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına.. Ağzı kulaklarında onu gorunce.. Arama sms var akrabayiz sonuçta ama sık değil.. Tabiki konuştum inkar ediyor kabul edecek hali yok.. Ne olacak böyle beni neler bekliyor?
Eski konu da aynısını yeniden açmış 5 senedir devamlı aynı konu üzerinden gidiyor. Bu şüpheyle yaşamak yazık değil mi kardeşine de kendisine deAmaaan eski konuymuş![]()
Ne yazığı, alan razı veren razıymış anladığım kadarıyla.Eski konu da aynısını yeniden açmış 5 senedir devamlı aynı konu üzerinden gidiyor. Bu şüpheyle yaşamak yazık değil mi kardeşine de kendisine de