- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Tesekkur ederimYa ben size benim başımdan geçeni anlatsam. Eşim eski eşiyle anlaşmalı boşanmış, tamam kanlı bıçaklı değil ama ortada çocuk da yok. Bizimkisi eski karısıyla 3 sene mesajlaştı. Kadın mesaj atıyor para istiyor bizimkisi de gönderiyor. Ama öyle abes ki bir mesaj geliyor "sigaram bitti bana 20 tl gönderebilir misin" "Ablam yatıya gelecek nevresim takımı alacağım para gönderebilir misin" Abes yani komşudan iste, bakkaldan veresiye al bir kutu sigara, ya da ablana de "bana gelirken nevresim getir". İş iyice cılk yani; ben görümceme anlattım görümcem küplere bindi babasına anlatmış babası bizimkinin ağzna s.tı ama durum değişmedi Eşim mesaj atmıyordu ama hep kadın atıyordu, bizimki de bir vermiyor iki vermiyor sonra cevap veriyordu. Bazen bana da soruyordu "yahu bu yine mesaj atmış ne yapayım? Ssonunda ben dedim ki "Bu mesajlaşmalara izin vermen benim sana karşı olan sevgimi ve saygımı zedeliyor" ve bitti eşim ne dediyse artık bir daha mesaj atmadı kadın. Medeniyet, medeniyet anladık da medeniyeti de gavatlıkla karıştırmamak lazım. Neyse siz zaten tepkinizi ortaya koymuşsunuz. Artık mesaj falan da atmaz herhalde. Tamam ortada bir ölüm varmış o kadar. Siz tutup da bunun için yuvanızı falan yıkmayın gerçekten.
Tesekkur ederim.Cok buyuk sabir göstermissiniz siz deYa ben size benim başımdan geçeni anlatsam. Eşim eski eşiyle anlaşmalı boşanmış, tamam kanlı bıçaklı değil ama ortada çocuk da yok. Bizimkisi eski karısıyla 3 sene mesajlaştı. Kadın mesaj atıyor para istiyor bizimkisi de gönderiyor. Ama öyle abes ki bir mesaj geliyor "sigaram bitti bana 20 tl gönderebilir misin" "Ablam yatıya gelecek nevresim takımı alacağım para gönderebilir misin" Abes yani komşudan iste, bakkaldan veresiye al bir kutu sigara, ya da ablana de "bana gelirken nevresim getir". İş iyice cılk yani; ben görümceme anlattım görümcem küplere bindi babasına anlatmış babası bizimkinin ağzna s.tı ama durum değişmedi Eşim mesaj atmıyordu ama hep kadın atıyordu, bizimki de bir vermiyor iki vermiyor sonra cevap veriyordu. Bazen bana da soruyordu "yahu bu yine mesaj atmış ne yapayım? Ssonunda ben dedim ki "Bu mesajlaşmalara izin vermen benim sana karşı olan sevgimi ve saygımı zedeliyor" ve bitti eşim ne dediyse artık bir daha mesaj atmadı kadın. Medeniyet, medeniyet anladık da medeniyeti de gavatlıkla karıştırmamak lazım. Neyse siz zaten tepkinizi ortaya koymuşsunuz. Artık mesaj falan da atmaz herhalde. Tamam ortada bir ölüm varmış o kadar. Siz tutup da bunun için yuvanızı falan yıkmayın gerçekten.
Benden saklamasina kizdimBaşsağlığı dilemiş yahu görende aksam bulusalım demiş sanır
Ayrıca ortada bi cocuk söz konusu tabiki “insani sekilde” görüşmeye devam edicek eski eşiyle
Benden saklamasina kizdim
ayrıca nasıl herkes birbirinden bu kadar haberdar olabiliyor?
siz eski eşinizin bişeylerinden haberlisiniz, kocanız eski eşinden haberli, zaten ortada bu minvalde bi tuhaflık var.
aslında ilk anda insana saçma geliyor ama bir çocuk varsa eski eşlerin ilişkilerini medeniyet çerçevesinde sürdürmeleri çocuk için çok önemli.Empati kurmak lazım,ortak bir çocukları var ve o evde kalıyor.Anne babası sürekli savaş halinde olursa çocuk ziyan oluyor.Özgüvenli olmak lazım zaten onu istemediği için çocuğu olmasına rağmen boşanmış ve onun üzerine sizi seçmişse zaten birinci belli.Hiç kıskançlık yapacak birşey yok bence gerçekten insani olarak mesaj atmış.Üstelik aramamış bile sadece görev icabı mesaj atmış.Birde böyle düşün..Kocam eski karısının uzaktan bir akrabası vefat ettiği için başsağlığı mesajı göndermiş. Sorunca söyledi bana. Bunu neden yaptın dediğimde insani birşey dedi. Sen artık o ailden değilsin. Ne gerek var böyle bir şeye artık benimle evlisin. Bu bana saygısızlık dedim bunu kabul etmiyor. O zaman kadının kocası da bilsin mesaj attığının madem normal ve insani birsey dedim olmaz o evde kızım yaşıyor sorun olur diyor. Madem benim olgunlujla karşılamam gerekiyor ve insani birşey neden kadının kocası için sorun olsun diyorum. Kızım da kızım diyor. Aklım çok karışık akılverin bana lütfen
zaten böyle kızacaksın diye saklamış belli ki boşver kocanı üzmeBenden saklamasina kizdim
Saklamamıs söylemişBenden saklamasina kizdim
Sormasam soylemeyecektiSaklamamıs söylemiş
Saklamak siz bulsaydınız mesajları gecerli olurdu
Allah cezasini versin insallah.Anasi degil babasi degil akrabasinin bilmem nesi ölmüş.sana ne.iletisim kurmak icin bahaneBa ha ne...Bahaneeee..Erkek milleti bu tarz seyleri iletişim kurmak için bahane eder...olen anası değil babası değil uzaktan akraba, resmen bahane etmiş...Umru olmasa anası ölse kılını kıpırdatmaz...
Sex beklentisi içinde oldugunu dusundum ben veya merak ediyor hayatını..
Samsunlular biz boyleyiz diyor bir de sanki turkiyenin baska sehirlerindekiler vicdansiz ne alakasi var.karadenizlililer aile isinde hassas olurmus.senin ailen benim artik.hemen ne iletisim kuruyorsunAllah cezasini versin insallah.Anasi degil babasi degil akrabasinin bilmem nesi ölmüş.sana ne.iletisim kurmak icin bahane
Samsunlular biz boyleyiz diyor bir de sanki turkiyenin baska sehirlerindekiler vicdansiz ne alakasi var.karadenizlililer aile isinde hassas olurmus.senin ailen benim artik.hemen ne iletisim kuruyorsunBa ha ne...Bahaneeee..Erkek milleti bu tarz seyleri iletişim kurmak için bahane eder...olen anası değil babası değil uzaktan akraba, resmen bahane etmiş...Umru olmasa anası ölse kılını kıpırdatmaz...
Sex beklentisi içinde oldugunu dusundum ben veya merak ediyor hayatını..
Samsunlular biz boyleyiz diyor bir de sanki turkiyenin baska sehirlerindekiler vicdansiz ne alakasi var.karadenizlililer aile isinde hassas olurmus.senin ailen benim artik.hemen ne iletisim kuruyorsun
Bir de kadin evliBoş laf...
Beni ex sevgilim boyle bahane ile arardı...merak ettiği için...takipte ol
Bir de kadin evli
Sorduğunuzda söylemesi de iyi bir şey. Amaç sizden saklamak değil belki de gereksiz tatsızlık veya mevzu olmasın diye söylemedi siz sorunca ama söylemiş doğruyu, saklamaya ya da geçiştirmeye çalışmamış. Aynı şey değil ama mesela bir keresinde amcamla babam bir tartışma yüzünden üç ay küs kaldılar. Ben o arada bir iki defa amcamla konuştum. babama söylemedim amacım gizlemek değildi ama söylesem babam bir yığın laf söyleyecek. Sonra bir gün babam sordu"sen amcanla hiç konuştun mu?" diye ben de evet dedim bir şey demedi.Sormasam soylemeyecekti
Sagolun ama eski esinin kocasi da bilsin bassagligi siledigini deyince panik yapti.yanlis anlar sorun cikar vs diyir .ben yanlus anlayamam ve sorun cikaramam mi...zaten dunden beri konusmuyiruz sabahtan beri de aramadi ve hala gelmedi eve...bir de tavir aliyirSorduğunuzda söylemesi de iyi bir şey. Amaç sizden saklamak değil belki de gereksiz tatsızlık veya mevzu olmasın diye söylemedi siz sorunca ama söylemiş doğruyu, saklamaya ya da geçiştirmeye çalışmamış. Aynı şey değil ama mesela bir keresinde amcamla babam bir tartışma yüzünden üç ay küs kaldılar. Ben o arada bir iki defa amcamla konuştum. babama söylemedim amacım gizlemek değildi ama söylesem babam bir yığın laf söyleyecek. Sonra bir gün babam sordu"sen amcanla hiç konuştun mu?" diye ben de evet dedim bir şey demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?