Kocam eski eşine mesaj atmış. Lütfen akıl verin

çok haklısın ama çok üzerinde durup eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürme

daha önce evlenip boşanmış ve çocuğu olan bi adamla evlenmişsiniz. Ve kızının annesi sonuçta başsağlığı mesajında sorun yok bence. Tabi arada başka olaylar yoksa. Yani sık sık ve samimi bir mesaj yoksa , ortak noktaları çocukları haricinde bi mesaj yoksa kızmazdım. ;Eşiniz de şu konuda haklı ; bi kadının bu olaya vereceği tepki farklı bi erkeğin farklı. Siz iki surat asup trip yapıp susarsınız belki. Ama eski karısının eşi bu şekilde bi tepki asla vermeyecektir. Dediği gibi kızından çıkarabilir hıncını. Ne gerek var böyle kafaya takmaaya. Zaten çok gönlü olsa mutlu olsa ondan ayrılıp sizinle evlenmezdi. Çok üstünde durmayın bence

Başsağlığı dilemiş yahu görende aksam bulusalım demiş sanır
Ayrıca ortada bi cocuk söz konusu tabiki “insani sekilde” görüşmeye devam edicek eski eşiyle

Tesekkur ederim
Tesekkur ederim.Cok buyuk sabir göstermissiniz siz de

aslında ilk anda insana saçma geliyor ama bir çocuk varsa eski eşlerin ilişkilerini medeniyet çerçevesinde sürdürmeleri çocuk için çok önemli.Empati kurmak lazım,ortak bir çocukları var ve o evde kalıyor.Anne babası sürekli savaş halinde olursa çocuk ziyan oluyor.Özgüvenli olmak lazım zaten onu istemediği için çocuğu olmasına rağmen boşanmış ve onun üzerine sizi seçmişse zaten birinci belli.Hiç kıskançlık yapacak birşey yok bence gerçekten insani olarak mesaj atmış.Üstelik aramamış bile sadece görev icabı mesaj atmış.Birde böyle düşün..

Çocuk varsa iletişim olacaktır mutlaka. Tavrınızı koymuşsunuz ama çok büyütmeyin bence. Bu sebebten boşanılmaz. İki tarafta evli ve büyük sorunlarınız yok. Bu şekilde iletişimler rahatsız edebilir ama ipleri koparmayın hemen

Ba ha ne...Bahaneeee..Erkek milleti bu tarz seyleri iletişim kurmak için bahane eder...olen anası değil babası değil uzaktan akraba, resmen bahane etmiş...Umru olmasa anası ölse kılını kıpırdatmaz...

Sex beklentisi içinde oldugunu dusundum ben veya merak ediyor hayatını..

Allah cezasini versin insallah.Anasi degil babasi degil akrabasinin bilmem nesi ölmüş.sana ne.iletisim kurmak icin bahane

Allah cezasini versin insallah.Anasi degil babasi degil akrabasinin bilmem nesi ölmüş.sana ne.iletisim kurmak icin bahane
Samsunlular biz boyleyiz diyor bir de sanki turkiyenin baska sehirlerindekiler vicdansiz ne alakasi var.karadenizlililer aile isinde hassas olurmus.senin ailen benim artik.hemen ne iletisim kuruyorsun

Samsunlular biz boyleyiz diyor bir de sanki turkiyenin baska sehirlerindekiler vicdansiz ne alakasi var.karadenizlililer aile isinde hassas olurmus.senin ailen benim artik.hemen ne iletisim kuruyorsun

Boş laf...
Beni ex sevgilim boyle bahane ile arardı...merak ettiği için...takipte ol

Sormasam soylemeyecekti
Sorduğunuzda söylemesi de iyi bir şey. Amaç sizden saklamak değil belki de gereksiz tatsızlık veya mevzu olmasın diye söylemedi siz sorunca ama söylemiş doğruyu, saklamaya ya da geçiştirmeye çalışmamış. Aynı şey değil ama mesela bir keresinde amcamla babam bir tartışma yüzünden üç ay küs kaldılar. Ben o arada bir iki defa amcamla konuştum. babama söylemedim amacım gizlemek değildi ama söylesem babam bir yığın laf söyleyecek. Sonra bir gün babam sordu"sen amcanla hiç konuştun mu?" diye ben de evet dedim bir şey demedi.

Sagolun ama eski esinin kocasi da bilsin bassagligi siledigini deyince panik yapti.yanlis anlar sorun cikar vs diyir .ben yanlus anlayamam ve sorun cikaramam mi...zaten dunden beri konusmuyiruz sabahtan beri de aramadi ve hala gelmedi eve...bir de tavir aliyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…