kocam evi terk edip baba evine gitti

ARKADASLAR sizce neler olur

Erkek baba evine gitti ailesi gel al kocanı diyor?
Hiç güleceğim yoktu hey Allah'ım.
Bu evlilikte erkek taraf sen olmuşsun sanırım :)

Not: Diğer konun kilitlendiğinden buraya yazdım.
Ya kendilerini ne zannediyorlar anlamıyorum inan allah için anlamıyorum beni nasıl görüyorlar ne cesaret hala sokum

2gündür abim bende kalıyor.dün karısı bababgilin yaşadğı yerde rezillik çıkarmış
Tüm mahalle dışarı çıkmış off rezllik.zaman zaman babmgili basp dövüşüyü aradı ama konuşulacak insan değiki şuan sitresten boynum tutulmuş ne olcak bilmem o çocuklarda hep yanındatanıklık ediyo olqylara
Babam perişan,kardeşlerim üZgün.

Eset hadi gözün aydın sırtındaki kamburdan kurtuluyorsun artık gözünü aç hanımına değer verebilecek Allah korkusu olan adam gibi bir adamla hayata yelken aç ama acelede etme

Ben erkeğin evi terketmesini daha doğru buluyorum ,

Kadıncağızların kucaklarında bebekleriyle çocuklaıyla evini terkedip orda burda sürünmesi çok daha zor.

Hem maddi hem manevi olarak

Ama erkekler daha kolay atlatır bu tarz olayları

Ben bi erkeğin evi karısına bırakıp kendini sokağa atmasını daha iyi buluyorum.

Ama tabi sonra kadın gidip peşinden dön evine kocacım demesi olmaz ,

ayy çok özür dilerim gidip alacakmısınız sahiden ?

Canım benim eşimde başak burcu ve kitabını yazabilirim söylemiş olduğun gibi sürekli küsüp gidiyordu yada bitsin ayrılalım onun için çok kolaydı bende öyle mi git dedim bir ay ses yok havalı çekti gitti, ben gerçekten bitirdim kafamda olmuyorsa olması dedim, bir ay geçtikten sonra hiç d aramayınca niye yanımda yok çok özledim diye her gün aramaya başladı, aradı beni alay ettim yalvarmaya başladı toplantının ortasında insanların içinde ağlamış... günlerce yalvardı kabul ettim başak burcu şundan emin ol ki kaybetmeden asla anlamıyor eğer seviyorsa şimdi hamileyim çok mutluyuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…