ARKADASLAR sizce neler olurSizi gerdigi karıştığı kavga cikardigi oluyormuydu siz rahat ettinizmi onunla ?? Yengeniz neyapti ? Yengenizi siz hic aradinizmi ? Yengeniz size soguk mu simdi ? Abiniz neler cekti ? Simdi tavri nasil ? Benim icin onemli Tskredeim cevaplarını icin
Şimdide dava acti ☺
Ya kendilerini ne zannediyorlar anlamıyorum inan allah için anlamıyorum beni nasıl görüyorlar ne cesaret hala sokumErkek baba evine gitti ailesi gel al kocanı diyor?
Hiç güleceğim yoktu hey Allah'ım.
Bu evlilikte erkek taraf sen olmuşsun sanırım :)
Not: Diğer konun kilitlendiğinden buraya yazdım.
Tesekkurederim aynen öyle nasıl olur aklım almiyorErkek baba evine gitti ailesi gel al kocanı diyor?
Hiç güleceğim yoktu hey Allah'ım.
Bu evlilikte erkek taraf sen olmuşsun sanırım :)
Not: Diğer konun kilitlendiğinden buraya yazdım.
Sizi gerdigi karıştığı kavga cikardigi oluyormuydu siz rahat ettinizmi onunla ?? Yengeniz neyapti ? Yengenizi siz hic aradinizmi ? Yengeniz size soguk mu simdi ? Abiniz neler cekti ? Simdi tavri nasil ? Benim icin onemli Tskredeim cevaplarını icin
Amin insallahhhhh dua edin bana tesekkuredrimEset hadi gözün aydın sırtındaki kamburdan kurtuluyorsunartık gözünü aç hanımına değer verebilecek Allah korkusu olan adam gibi bir adamla hayata yelken aç ama acelede etme
Dava mı açtı kurtuldun desene otursun annesinin evinde çekirdek çitlesin film izlesin
Canım benim eşimde başak burcu ve kitabını yazabilirim söylemiş olduğun gibi sürekli küsüp gidiyordu yada bitsin ayrılalım onun için çok kolaydı bende öyle mi git dedim bir ay ses yok havalı çekti gitti, ben gerçekten bitirdim kafamda olmuyorsa olması dedim, bir ay geçtikten sonra hiç d aramayınca niye yanımda yok çok özledim diye her gün aramaya başladı, aradı beni alay ettim yalvarmaya başladı toplantının ortasında insanların içinde ağlamış... günlerce yalvardı kabul ettim başak burcu şundan emin ol ki kaybetmeden asla anlamıyor eğer seviyorsa şimdi hamileyim çok mutluyuz :)Kusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narsist ve kibirli obsesif eğilimli kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti. Gel ara konus yoksa bosanacak al ; diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?