kocam evi terk edip baba evine gitti

yahu köpek mi bu kulübeden alıcan bunun beyni mi yok gittiği gibi gelsin

Eşiniz dönmemiş hala baba evinden değilmi,bırakın kalsın orada naz yapıyordur şimdi anasına babasına..

Eşiniz dönmemiş hala baba evinden değilmi,bırakın kalsın orada naz yapıyordur şimdi anasına babasına..
Avukat aratti lar yine gidip almadım sonra dava açtılar alamadım bile bende karşı dava actim manyakmi ne bunlar ya bosanmak istiyorsa gel konuş anlaş saçma sapan hareketler bence evde ona dayanamayacaklar 5 kadın tek erkek o baba is bahanesiyle kaçmış başka yere arasıra geliyor ilgilenmiyor

daha fazla uzatma son noktayı koy önüne bak hayat kaçar eset hayatının aşkını bulmak için geç kalıyorsun bak

Kendisi gelip konuşsa iş çözülürde,onuda yapmamış çok enteresan bir durum..
5 kadınla aynı evde olmak düşündümde zor yani, yakında tekmeyi vurmasınlar hadi evine git diye,belkide vurdular ama eşiniz inatla gitmem diyor olabilir..
Hakkınızda hayırlısı olsun,sonu olmayan bir evlilik sizinkide..

Gel al dediklerinde buyursun gelsin evi kapısı duruyor dedim gelmiyorki gelse diyorlar sasirtmislar dava açtıktan sonra hakkımda dedikodu yaptı kayinpederim inanabiliyormusunuz rezil basitler

Gel al dediklerinde buyursun gelsin evi kapısı duruyor dedim gelmiyorki gelse diyorlar sasirtmislar dava açtıktan sonra hakkımda dedikodu yaptı kayinpederim inanabiliyormusunuz rezil basitler

Bu durumda eşiniz neden bu kadar uzatıyor,varsa sorunu çözemiyorsa tamam desin bitsin bu evlilik.

Bu durumda eşiniz neden bu kadar uzatıyor,varsa sorunu çözemiyorsa tamam desin bitsin bu evlilik.
Iste neden uzatiyor gel al demeleri avukat aratmalar 5 kere üstelik bak açıyoruz davayı heeeee diyorlar yani gel al hiç umursama dim hukuki dayanagi olmayan kompozisyon gibi bir şeyle dava açmış lar bende karşı davami açtım basit basit hareketler işte anlamsız

ev sizin mi? nerde kalıyorsunuz şu an kirada mısınız? ailenizle mi kalıyorsunuz?kaç yıllık evlisiniz

Niye siz gidip alacaksınız ki,onların mantığına göre saçma yani,giden eşiniz bu evliliği tekrar istiyorsa gelir oturur adam gibi konuşur,Yok olmadı biter bu evlilik,gerçi geri dönse affedermisiniz eşinizi,yoksa bitirirmisiniz.

Komple mantık hataları var töbe Hasa kendilerini allah zannediyorlar

valla kim olsa merakindan catlar. ama sen ona gel dedigin gun yenilmis olursun. bekle tipis tipis kendisi gelicek zaten. cok belli.

Meraktan aslinda catlayacak bir sey yok bence. Adam donse olacaklar ayni. Karakter degismez cunku. Omur boyu adamin nazi cazi cekilir mi bilmem ama adam burnundan hala kil aldirmiyor. Oysa evlilik ortak paylasimdir. Ortak fedakarliktir. Hem benim dedigim olcak hep karsi taraf gelecek kusuldugunde gibi bir dusunce olursa bu evlilik insani yorar. Hayat sadece onun uzerine kurulu degil ki.

Hay maşallah.. birakın bence babasının evinde kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…