Neler olur kalırsa? Zaten herkese rezil oldu larda huzurla bozulur diye duusnuyorjmabooo seninki rolleri degismis...
bosver uzunca bir süre orda kalsin...
geldimi kocanNeler olur kalırsa? Zaten herkese rezil oldu larda huzurla bozulur diye duusnuyorjm
Gittiğinin 4 günü dediler bende almadım sonra avukat aratti lar yine almadım korkmadimda şimdide reddilcek bir dava açmış hukukî dayanagi olmayan sadece gülüyorum acaba sıkıntıları varmi onu bilmek isterim allah için
Anormal bir durum değilmi Çevrenizde hiç duydunuz? 33 yaşında bu adam
Avukat aratti lar yine gidip almadım sonra dava açtılar alamadım bile bende karşı dava actim manyakmi ne bunlar yaEşiniz dönmemiş hala baba evinden değilmi,bırakın kalsın orada naz yapıyordur şimdi anasına babasına..
daha fazla uzatma son noktayı koy önüne bak hayat kaçar eset hayatının aşkını bulmak için geç kalıyorsun bakAvukat aratti lar yine gidip almadım sonra dava açtılar alamadım bile bende karşı dava actim manyakmi ne bunlar yabosanmak istiyorsa gel konuş anlaş saçma sapan hareketler bence evde ona dayanamayacaklar 5 kadın tek erkek o baba is bahanesiyle kaçmış başka yere arasıra geliyor ilgilenmiyor
Avukat aratti lar yine gidip almadım sonra dava açtılar alamadım bile bende karşı dava actim manyakmi ne bunlar yabosanmak istiyorsa gel konuş anlaş saçma sapan hareketler bence evde ona dayanamayacaklar 5 kadın tek erkek o baba is bahanesiyle kaçmış başka yere arasıra geliyor ilgilenmiyor
Gel al dediklerinde buyursun gelsin evi kapısı duruyor dedim gelmiyorki gelse diyorlar sasirtmislar dava açtıktan sonra hakkımda dedikodu yaptı kayinpederim inanabiliyormusunuzKendisi gelip konuşsa iş çözülürde,onuda yapmamış çok enteresan bir durum..
5 kadınla aynı evde olmak düşündümde zor yani,yakında tekmeyi vurmasınlar hadi evine git diye,belkide vurdular ama eşiniz inatla gitmem diyor olabilir..
Hakkınızda hayırlısı olsun,sonu olmayan bir evlilik sizinkide..
Gel al dediklerinde buyursun gelsin evi kapısı duruyor dedim gelmiyorki gelse diyorlar sasirtmislar dava açtıktan sonra hakkımda dedikodu yaptı kayinpederim inanabiliyormusunuzrezil basitler
Iste neden uzatiyor gel al demeleri avukat aratmalar 5 kere üstelik bak açıyoruz davayı heeeee diyorlar yani gel al hiç umursama dim hukuki dayanagi olmayan kompozisyon gibi bir şeyle dava açmış lar bende karşı davami açtım basit basit hareketler işte anlamsızBu durumda eşiniz neden bu kadar uzatıyor,varsa sorunu çözemiyorsa tamam desin bitsin bu evlilik.
Iste neden uzatiyor gel al demeleri avukat aratmalar 5 kere üstelik bak açıyoruz davayı heeeee diyorlar yani gel al hiç umursama dim hukuki dayanagi olmayan kompozisyon gibi bir şeyle dava açmış lar bende karşı davami açtım basit basit hareketler işte anlamsız
Komple mantık hataları var töbe Hasa kendilerini allah zannediyorlarNiye siz gidip alacaksınız ki,onların mantığına göre saçma yani,giden eşiniz bu evliliği tekrar istiyorsa gelir oturur adam gibi konuşur,Yok olmadı biter bu evlilik,gerçi geri dönse affedermisiniz eşinizi,yoksa bitirirmisiniz.
ev sizin mi? nerde kalıyorsunuz şu an kirada mısınız? ailenizle mi kalıyorsunuz?kaç yıllık evlisiniz
valla kim olsa merakindan catlar. ama sen ona gel dedigin gun yenilmis olursun. bekle tipis tipis kendisi gelicek zaten. cok belli.Gittiğinin 4 günü dediler bende almadım sonra avukat aratti lar yine almadım korkmadimda şimdide reddilcek bir dava açmış hukukî dayanagi olmayan sadece gülüyorum acaba sıkıntıları varmi onu bilmek isterim allah için
Hay maşallah.. birakın bence babasının evinde kalsınKusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narsist ve kibirli obsesif eğilimli kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti. Gel ara konus yoksa bosanacak al ; diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?