Aynen söylediğiniz gibi neyapayim ben daha evlendiğimizden günden beri böyle yetti canıma köle miyim ben insanimRoller degismis bu evlilikte. Surekli naz yapan bir adam var. Cok zor boyle biriyle yasamak. Evin hem erkegi hem de kadini olmak zorunda konu sahibi. Cocuk gibi de adami surekli pistiklemek zorunda gecinmek icin. Adam daha ergen. Evin diregi olacak yurek yok adamda.
Sanirim bosanmak en mantiklisi. Kimsenin yuvasi yikilsin istemem ama boyle bir adam buyumez ki. Naz da bir yere kadar cekilir. Senin nazini kim cekecek peki. Bu adama katlanmak zorunda degilsin aslinda. Cocuk da yoksa neden yillarini adama annelik babalik kadinlik ascilik utuculuk ... yapayarak harcayasin ki. Adam senin icin fedakarlik yapmiyor belli ki. Feda eden hep sensin. O ise hep kar elde ediyor. Orta yolu bulmak icin iki tarafin da fedakarlik yapmasi gerekir. Bu adamla omur gecirmek icin bayagi yuksek sinir kar sayisina olmak gerekir. Yoksa insanin psikolojisi de alt ust olur.Aynen söylediğiniz gibi neyapayim ben daha evlendiğimizden günden beri böyle yetti canıma köle miyim ben insanim
Valla içimi rahatlattı tesekkurederim.Sanirim bosanmak en mantiklisi. Kimsenin yuvasi yikilsin istemem ama boyle bir adam buyumez ki. Naz da bir yere kadar cekilir. Senin nazini kim cekecek peki. Bu adama katlanmak zorunda degilsin aslinda. Cocuk da yoksa neden yillarini adama annelik babalik kadinlik ascilik utuculuk ... yapayarak harcayasin ki. Adam senin icin fedakarlik yapmiyor belli ki. Feda eden hep sensin. O ise hep kar elde ediyor. Orta yolu bulmak icin iki tarafin da fedakarlik yapmasi gerekir. Bu adamla omur gecirmek icin bayagi yuksek sinir kar sayisina olmak gerekir. Yoksa insanin psikolojisi de alt ust olur.
Bence ne guzel hazir gitmis gittigi yerde kalsin. Siz de ooooh ne guzel hur yasayin.
Valla içimi rahatlattıniz teşekkür ederimSanirim bosanmak en mantiklisi. Kimsenin yuvasi yikilsin istemem ama boyle bir adam buyumez ki. Naz da bir yere kadar cekilir. Senin nazini kim cekecek peki. Bu adama katlanmak zorunda degilsin aslinda. Cocuk da yoksa neden yillarini adama annelik babalik kadinlik ascilik utuculuk ... yapayarak harcayasin ki. Adam senin icin fedakarlik yapmiyor belli ki. Feda eden hep sensin. O ise hep kar elde ediyor. Orta yolu bulmak icin iki tarafin da fedakarlik yapmasi gerekir. Bu adamla omur gecirmek icin bayagi yuksek sinir kar sayisina olmak gerekir. Yoksa insanin psikolojisi de alt ust olur.
Bence ne guzel hazir gitmis gittigi yerde kalsin. Siz de ooooh ne guzel hur yasayin.
Aynen öyle zaten inanirmisiniz hayatımda hiç bir şey değişmedi hatta daha huzurluyum sürekli kusen ayrı yatan agresif davranan aşağılayan benimle konusmayan hayatının dışında tutan biri yokOldu olacak yollara güllerle beni affet de yazın. Böyle saçma şey duymadım. Madem erkek rolünü siz üstlenin istiyorlar, eşinize gerek yok evinize siz yetersiniz
Ne güzel işte isabet olmuş gitmesi. Allah huzurunuzu daim etsin diyorumAynen öyle zaten inanirmisiniz hayatımda hiç bir şey değişmedi hatta daha huzurluyum sürekli kusen ayrı yatan agresif davranan aşağılayan benimle konusmayan hayatının dışında tutan biri yok
Tabi Allah kimsenin yuvasını bozmasın.her nekadar baba evi olsada insan bir türlü sığamıyor abimde öyle.hep bi tedirginlik hali içerisindeydi 6ay kaldı ve anlamsız bie kararlada eşine döndü bakalım neler olacakSaol allah razı olsun abin eve döndüğünde nasıl bir ruh halindeydi siz rahat edebildinizmi nasıl sıkıntılar yaşadınız acaba ???
Sizi gerdigi karıştığı kavga cikardigi oluyormuydu siz rahat ettinizmi onunla ?? Yengeniz neyapti ? Yengenizi siz hic aradinizmi ? Yengeniz size soguk mu simdi ? Abiniz neler cekti ? Simdi tavri nasil ? Benim icin onemli Tskredeim cevaplarını icinTabi Allah kimsenin yuvasını bozmasın.her nekadar baba evi olsada insan bir türlü sığamıyor abimde öyle.hep bi tedirginlik hali içerisindeydi 6ay kaldı ve anlamsız bie kararlada eşine döndü bakalım neler olacak
Yok almadık dava açtı :)Son durum nediri ailece gidip getirdiniz mi eşinizi? Bunuda gördüm ya pes. Allah size sabır versin.
Yok almadık dava açtı :)
Aynen öyle kardeşim allah razı olsun ama keşke yaşanmasaydi allah kimseye yasatmasinİnan o adamın kahrı çekilmezdi. Hakkınızda hayırlısı olsun ve olmuş bence. Erkeğin nazlı olanı hiç çekilmiyor be. Eski erkek arkadaşımdan biliyorum, artık sinirimden ağlama krizlerine giriyordum dedim ben bu dünyaya gene mi geleceğim,neden çekiyorum ki sözlenecektik 3 gün kala ayrıldım. Evlilik bu değil ki. Resmen evin hem erkeği hem kadını olmuşsunuz. Onun bir evliliği yürütebilmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım. Böyle adamlar hiç kalkışmasın evliliğe ya. Otursunlar anasının dizinin dibinde.
Evetnasıl yanii erkekmi gitti baba evinee..ay bu çok hoşuma gitti
Birde gel al diye teklif geldi efendilerden
Birde gel al diye teklif geldi efendilerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?