- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda çok tuhaf Eşinizin tedaviye ihtiyacı varSormayın gidip konusmazsam bosayacakmis beni efendim
Saol :)) yüzümü güldürdün :)) öylemi diyorsun gelirmiİsabet olmuş. Yarın el birliğiyle saltanatını ilan ederiz. Ev sana kalmış,boşver
Tedaviyi reddediyorSiz ne düşünüyorsunuz bu durumda çok tuhaf Eşinizin tedaviye ihtiyacı var
Bence gidip alma, git ailenle konus. Bu ne sacmalik ki boyle.Tedaviyi reddediyor
Sen onu boşarsın bence ay ahahahahah kusura bakmayın nolur ama bi an inanamadım.Sormayın gidip konusmazsam bosayacakmis beni efendim
Yok ciddiyim gelirmi senceSen onu boşarsın bence ay ahahahahah kusura bakmayın nolur ama bi an inanamadım.Yeni de üyeyim ben ama eski konulardan biliyosunuz falan demissiniz. Kandırmıyosunuz bizi di mi
hala ayni seyi soyluyorsun canim benim. Anladik kocacigini gidip almazsan ayrilacakmis.Gel konuş yoksa ayrılacak diyorlar
Gelsin otursun karısının dizinin dibinde ne işi varmış baba evlerinde. Evini yurdunu bilsin kırsın dizini otursun. Bu ne böyle valla sinir asap bırakmıyo bu erkek milleti kadında ya. Şeytan diyo çarpacaksın bi tane ama eyvallah biz delikanlı kadınlarız erkege elimiz kalkmazYok ciddiyim gelirmi sence
Allah senden razi olsun kardeşim saol bana yardımcı olup azarlamadignnn icin cok saolgidin alın kocanızı ağlar belki orda kıymayın adama :) :) boşayamaz o sizi korkutmaya çalışıor accık burnu surtsun dıyor
niye azarlıycam kı canım ne hakkım var azarlamaya di mi ay benımkıde bı nazlıdır sorma hanı baba evıne falan gıtmez de çok nzlıdır kuser hemen ben barısırım hep :)Allah senden razi olsun kardeşim saol bana yardımcı olup azarlamadignnn icin cok saol
süpermiş valla , sevdim bu işiKusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narciso ve kibirli obsesif az miktarda kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti gel al ara diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?