kocam evi terk edip baba evine gitti

Gel konuş yoksa ayrılacak diyorlar
hala ayni seyi soyluyorsun canim benim. Anladik kocacigini gidip almazsan ayrilacakmis.

Ailenle konustun mu ? Konusmadiysan niye konusmuyorsun ? Bosan gitsin sahsen ona da yanasmiyorsun. Eee nolucak o zaman ? Devamli kocanin kaprisini nazini cekiceksin, yapicak bir sey yok.

gidin alın kocanızı ağlar belki orda kıymayın adama :) :) boşayamaz o sizi korkutmaya çalışıor accık burnu surtsun dıyor

Yok ciddiyim gelirmi sence
Gelsin otursun karısının dizinin dibinde ne işi varmış baba evlerinde. Evini yurdunu bilsin kırsın dizini otursun. Bu ne böyle valla sinir asap bırakmıyo bu erkek milleti kadında ya. Şeytan diyo çarpacaksın bi tane ama eyvallah biz delikanlı kadınlarız erkege elimiz kalkmaz

Allah senden razi olsun kardeşim saol bana yardımcı olup azarlamadignnn icin cok saol
niye azarlıycam kı canım ne hakkım var azarlamaya di mi ay benımkıde bı nazlıdır sorma hanı baba evıne falan gıtmez de çok nzlıdır kuser hemen ben barısırım hep :)

Kusura bakmayın nolur bi de ciddi yorum yapmayı denicem.
Ciddi bi mesele yoksa konuşur halledersiniz. Gidin bence yanına ya da öyle biraz garip olur aile yanında daha iyisi dısarıda bi yerde buluşun, oturup konuşun sorunlarınızı. Bu alınganlıgını da konusun, tepkilerinizi net verin. Hani acabalar belkiler degil de net, sonu kesin tepkiler olsun.
Yine de eglenceli bi esiniz varmıs cidden.

Kusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narciso ve kibirli obsesif az miktarda kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti gel al ara diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadslar
süpermiş valla , sevdim bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…