kocam evi terk edip baba evine gitti

EVİ TERKTEN DAVA AÇ KUZUM.
GİDERKEN ZİYNETLERİDE GÖTÜRMÜŞ DERSİN.
BIRAK KALSİN ORADA BACIM BU NE SAÇMA İŞ?
SEVGİLER::))

hayir hayir hayir gitmeyin kesinlikle... bilmiyorum onceleride ksuup ane evine kaciyormuydu ama bundan sonra kusunce asla adim atmayin.. yanasmayin .. taviz taviz dogurur ben bunu anladim.. simdi gidersen yarin yine gider anne evine.. sikin disinizi.. bunun icin ayrilacaksada ayrilsin.. sizde anlatirsiniz esinizin arkadaslaina baba evine gitti diye..hihh

kusura bakmayın ama istemsizce güldüm ben.
dünya tersine dönmüş ama iyi.hep kadınlar gitmeyecek ya baba evine.bir defada erkek gitsin.
kendisi gelir merak etme.siz gitmeyin.

giderken annemin evine gidiyorum dedi mi

Yok ciddiyim gelirmi sence
Canim bak, sen gelsin istiyorsun galiba, ara konus. Bana gel al esini diyorlar de. Simdi ben oraya gelmesine gelirim de, sence bu cok tuhaf kacmaz mi, de. Genelde anasinin evine giden kadin olur, geri getiren evin erkegi... Gel ne derdin varsa evimizde rahat rahat konusalim de.

Tabiiki ben çünkü ortada bir şey yok bardaktan bile kavga edip kuser o nazli şımarık sorma arkadaşım gel al konuş onla diyorlar yoksa ayrılacakmis
Nafaka da ister bu simdi.
-'Ben sana senelerimi verdim. Sacimi supurge ettim, beni kandirdin.' da der.

Ayyy icim sisti valla... Hic gitmeyin.. Kalsin orda..kussun bosverin.. Sizde kafanizi dinleyin. Azcik.. Nasilsa tipis tipis gelir.:).. Kusen erkek cok zor..bu sizin.icin firsat sakin.taviz vermeyin..

Bavulunu toplayip götürün vallah, ayyyy o ne yaa öyle, erkek adam böylemi olur cocugum diyesim geldi esinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…