kocam evi terk edip baba evine gitti

bir buket çiçek al git gönlünü et evine getir bence birazda evde canım cicim de ilgilen yuvanı kurtarr:)))

Kusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narciso ve kibirli obsesif az miktarda kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti gel al ara diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadslar
Ailesini bile ifrit etmis ki,al gotur bunu diyolar. Amaannn birak kalsin orda baslarina bela olsun

Kusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narciso ve kibirli obsesif az miktarda kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti gel al ara diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadslar
:)))) bu konu ciddi mi şaka mı? roller değişmiş gibi sanki :)

"Ayy bu da erkek mi, kadın bu , kadın yapar böyle şeyleri ehie ehiee"
Ya arkadaşlar, pardon da söylediklerinizin farkında mısınız? Resmen cinsiyetçi davranıyorsunuz ve üstelik kadın olarak kendinizi aşağılıyorsunuz. Kadın nazlanır, baba evine çeker gider, nazlıyız,çiçeğiz, böceğiiz ama erkek dediğin erkek gibi olacak ne öyle "karıı gibi" .. Toplumsal cinsiyetçilik tüm hücrelerinize işlemiş. Teallam.

ilk defa duyuyorum bu durumu..sonuçta ayakları var yürüyebiliyor..nasıl yürüyerek gittiyse..yürüyerekte geri gelsin..yoksa huy haline getirir..

Arkasindan su dokseydin keske.

Saka bir tarafa da peki sen gitseydin kocan gelirmiydi seni almaga ?

Kocani seviyorsan, nazina&kaprisine ragmen ozledim, idare ederim diyorsan git getir kocani...sorununuz ne bilmiyorum ama illa da kadin kusup evi terk edecek degil ya erkekler de yapabilir...alisilmisin disi tabi arkadaslarin komigine gitmis ama insanoglu cesit cesit iste:) size nazli biri kismet olmus demek

Allahim daha neler duycaz bu erkekler son zamanlarda kariiiii gibi oldular biz su halimizle bile daha erkekiz onlardan be yazik valla yaziik

Yarınki Gender sınavımda şu mesajınız sayesinde, kadınlarda içselleştirilmiş cinsiyetçilik için güzel bir örnek vereceğim. Çok teşekkür ederim bir "karı olarak".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…