- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
Zaten anca küsmeyi bilirler, barışan hep bizizniye azarlıycam kı canım ne hakkım var azarlamaya di mi ay benımkıde bı nazlıdır sorma hanı baba evıne falan gıtmez de çok nzlıdır kuser hemen ben barısırım hep :)
Ailesini bile ifrit etmis ki,al gotur bunu diyolar. Amaannn birak kalsin orda baslarina bela olsunKusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narciso ve kibirli obsesif az miktarda kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti gel al ara diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadslar
alıştırdım ben ama baştan nasıl alışıolarsa hep öyle gidiyorZaten anca küsmeyi bilirler, barışan hep biziz
:)))) bu konu ciddi mi şaka mı? roller değişmiş gibi sanki :)Kusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narciso ve kibirli obsesif az miktarda kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti gel al ara diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadslar
Kesinlikle tatlimBlöf bu bence
Allahim daha neler duycaz bu erkekler son zamanlarda kariiiii gibi oldular biz su halimizle bile daha erkekiz onlardan be yazik valla yaziik
TeşekürlerKesinlikle tatlim
Bi buket çiçek al dayan kapısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?