Kocam evi terketti lütfen akıl verin

acıdan neden besleneyim ama evet oh olsun, vefat eden babası hakkında böyle konuşan bir kadını neden yanımda isteyeyim ki adamın gözünden bakınca. iyi yapmış. tövbesi falan yok. netim.
Polemik yasak sadece son olarak size şu cevabı vermek istiyorum kimse büyük konuşmamalı hatalar insanlar için hiçbir yuvanın yıkılmasına da oh olsun diyemem yarın benim başıma gelir korkarım büyük konuşan bir arkadaşım vardı hep aynı şeyler başına geliyordu psikolojik sorunları olan bir komşum var az evvel binayı inletti ilacını almamış neler çıktı ağzından tatbiki hoş değil ama o yorgunlukla çıkmış ağzından hatasını anlamış inşallah yuvası düzelir

Kesinlikle haksızsınız. Benim de babam vefat etti 3 ay önce eşim sizin gibi davransa yeminle ağzına eder birdaha da yüzüne bakmazdım. Evli olmak kötü günlerde destek olmayı gerektirir. Babamın vefatından sonra eşim benim acımın büyüklüğünü anlayamadığı ve herkes birgün vefat edecek diye konuştuğu için bile kırıldım ben. Siz birde adamın babasına laf etmişsiniz utanmadan. Adamın babası yeni vefat etmiş sizin ettiğiniz lafa bakın. Ne demek düğünde bişey mi taktı bizi borca soktu. Babasına güvenip mi evlendiniz. Çocuğunu büyütmüş meslek sahibi etmiş ama bu size nedense yetmemiş. Vefat etmiş adamın arkasından ve kocanızın acısı tazeyken bizi borca soktu diye söyleniyorsunuz. El bebek gül bebek büyümüş olmanız yada hasta olmanız bencil olmanızı gerektirmez. Sizin başınıza gelmeden bu acıyı anlayamazsınız ama biraz empati kurmayı deneyebilirdiniz.

kendinizi adamın yerine koyarsanız anlarsınız bence ne demek istediğimi, bu forumda herşey için duyar kasılıyor, yok çingene dedin, yok travesti dedin, insan ayırıyosunuz falan diye...
ben anlamıyorum o kasılan duyarlar mevzu eşse ya da eşin ailesiyse nereye gidiyor, baba ya daha önemli bişey var dünyada? babasının ardından üzülmesine "babam da babam diyosun, bizi borca soktu" diyen bir kadınla, sinirle söylemiş olsa da beraber olunmaz. katıyım. çünkü gerçekten aileme çok düşkünüm bana bunu diyen 40 yıllık kocam olsa 40 saniyede evi terk ederim yüzüne de bakmam, eğer bakarsam da bana lanet olsun.

Babami pek sevmem de biri ölmüş annem (Allah gecinden versin) için böyle konuşsa ben de çok çok zor affederdim. Bu bende çok büyük yaralar açardı, çok sogurdum. Ama boşanma sebebi mi ? Karşımdaki kişinin pişmanlıginin samimiyetine bağlı. Yine de zor... Çok hatalısınız.

herkesin okuması lazım bu yorumu. başınız sağolsun Allah sabrınızı versin.

Yani ne diyeyim. Babasını kaybetmiş bir insana bu laf söylenir mi? Yani eşin haklı. Nereye gittiğini biliyorsundur. Ailesinin yanındadır herhalde, git özür dile bence.

Bir de kalp hastasıyım, ailem beni etkilenmeyeyim diye cenaze götürmedi demişsiniz. Halanin kocası, amcanın karısı cenazesine gitmezsiniz tabi. Ama bu Eşinizin babası gitmelisiniz bence. Hani kalp hastalığınız gerçekten ciddiyim. Çok çok tehlikelidir ne bileyim Allah göstermesin sizin ailenizden birine bir şey olsa katılamam derseniz o zaman eşinizi ailesinin evine bırakıp cikmaliydiniz bence.

Kadın hatamı anladım bana yardım edin demiş, saldırdıkça saldırdın be bacım. Ne bu anksiyete? Ne bu hınç? Olayın aslını yüzünü adamın huyunu suyunu bilmeyiz. Belki yıllarca kadına duygusal şiddet uyguladı, belki kadın kendini ifade edemiyor ve sinirli olsugu için ani patlamalar yasıyor. Bu ülkede birinin zayıflığı görülmesin, herkes ahlak bekçisi, herkes savcı, herkes cellat kesilir çıkar. Bi aman deyin bi nefes alın. Hayat hatalarla dolu. Yardımcı olun yok gösterin. Nefret kusup durmayın sağda solda. Zaten yeterince gergin bi ülkeyiz.

Ke

Keep calm and relax o zaman.
Ben kolay kolay sinirlenmem, ailemden 4 kişiyi de kalp hastalığından kaybettim ve bizde irsi. Aynı risk yüksek oranda bende de var empati yaptım yani kalp hastalığı ile. Babam yoğun bakımdayken eski nişanlım da canımı yakmıştı, asla bir daha affetmedim. Bazı durumlar vardır ki işte bu olaydaki gibi kolay kolay yenilip yutulmaz. Neyse ders olmuş, barışılır yüksek ihtimal. En kötü babanın ölümü bile yıkar insanı. Babasını kaybedip en zor zamanında nişanlısından kazık yiyen biri olarak beyefendi ile sağlam empati kurdum.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babanızın
Bu acıyı yaşamadım, ama ne Zaman bi arkadaşım annesini ya da babasını kaybetse oturup zırıl zırıl ağladım hemen telefonuma sarıldım annemi babamı aradım sizi seviyorum nolur dikkat edin kendinize diye
Ve vefat etmiş olmaları ( Allah gecinden versin) gerekmiyor benim için, şu anda sağken bile eşimin annem babam Hakkı'nda ileri geri konuşmasına göz yumamam
Ve ben de onun annesi babası Hakkı'nda asla konuşmam, ne olursa olsun babadır annedir
Konu sahibi çok haksızsın ve bilemiyorum ama sanki ilaçların arkasına sığınıyormuşsunuz gibi hissediyorum

Bu hata değil, bu can yakma bel altı vurma.
Kimse kusura bakmasın, herkes diline biraz sahip olacak.
Babanız ölsün de göreyim bi ben sizi( herkes hata yapabilir diyenleri)
Bir kere ölünüyor , telafisi yok yani.
Böyle bir tartışmada insanın aklına ilk takı, para pul gelebiliyorsa bu hata olmaktan çıkar benim için.
Bilerek söylenmiştir yani,kasti can yakmak için.

İnşallah çok teşekkür ederim aslında kolay kolay kalp kıran bir huyum yok kayınvalidem cenazede sürekli oğluma hasret gitti babası senin yüzünden deyip durdu sabrettim hep ama nasıl çıktı o laf

Hımm eşinin sana saldırgan davranmasinin altında bu yatıyor demekki. Off kv de bir tuhafmis. Keske durmasaymissin yanlarinda cok fazla. O kadın o lafı her söylediğinde ben hiç engel olmadım ki diyeceksin. Kocana da nolur böyle düşünme bak çok kötü oluyorum ne zaman engel oldum falan diye söylemen lazımdı. Tabii ki engel olmadığını düşünüyorum. Gerçi gitmek isteyene yapmak isteyene kimse engel olamaz.

Bunlar algı meselesi. Babası ile görüşmek istemez istemez. Zor gelir. Kavgalidir haz etmez vs. Sonra ölüm olur. İçi yanar. Biri gelir karın yüzünden der. O pismanlik ile o lafa sarılır inanır. Onun gerçeği o olur. Senin durumun böyle olmuş. Zaten karı koca pek birbirinize destek değil gibisiniz.

Neyse geçmiş olsun. Adam 2 haftadır yok. Senin ailesini gidip görmen lazım artık. Herhangi bir aksiyona henüz geçmediği için senden bunu bekliyor bence

Kavganiza ölmüş bir insanı karistirmaniz büyük terbiyesizlik.

Babası ölen bir adam senin baban şunu bunu yaptı diye saldırmış önce. Acısı olan edebiyle acısını çeksin. Bu acı cekmek değil. Burada herkesin yaptığı gibi saldırmış işte adam. Güncel ülke hastalığı bu. Sizi de mazur görüyorum o yüzden. Acı, acıdır. Şiddet şiddettir. Biri hapın arkasına sığınarak şiddet uygulamış diğeri de acının. Ben bu ahlak bekçiliğini sevmiyorum. Daha insanların evliliğine 5 dakikalık müdahil olmuşken nedir by çokbilmişlik iyi yapmış sana adam sürün demeler. Kadın, kadının kurdu ya. Kimseden korkmuyorum şu ülkenin kadınlarından korktuğum kadar. Hukuk olmasa yatırır döversiniz de kadını.

Bence hatasını anlamamış. Tam bir pismanlik içinde değil. Keşke mutahit ile ilgili mevzuyu anlatmasaydim diyor. Yani babası cenazede siyaset yaptı diye eşi eleştirmis. Ki bence adam haklı. Adamın babasının cenazesinde ne gelip siyaset yapıyorsun. Hımm diyip dilini tutması lazımdı. Ona pişman değil. Yok mutahit beni tehdit etmeseydi yok o konuyu anlatmssaydim diyor.

Cenaze evinde bulunmasını bir lütuf gibi yazmış. Üstüne kullandığı ilaçları davranışlarına mazeret gösteriyor.

Yani bunlar benim bu konuda açıkçası gıcık olduğum bölümler. Milletin azarlari gördükçe de like ediyorum ne yalan söyliyim.

Ama konu sahibi zaten 2 haftadır eşinden haber alamıyor Üzgün. İnşallah düzelir durumunuz canım. Ne diyeyim.

Ya madem o kadar büyük hastalığın var. Eşinin aramasi da lazım. 2 hafta olmuş
.
Ya sana bisey olsa... haberi bile olmayacak..

Iyide sorarim size; konu sahibinin yaptiklari yenilir yutulur turdenmi?
Lutfen ya. Yapmayin sunu.
Esini suclayip konu sahibinin sucunu es gecmeyin, snra kendisni hakli gorucek.
Kendinizi o adamin yerine koyun.
Ayiptir gunahtir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…