Polemik yasak sadece son olarak size şu cevabı vermek istiyorum kimse büyük konuşmamalı hatalar insanlar için hiçbir yuvanın yıkılmasına da oh olsun diyemem yarın benim başıma gelir korkarım büyük konuşan bir arkadaşım vardı hep aynı şeyler başına geliyordu psikolojik sorunları olan bir komşum var az evvel binayı inletti ilacını almamış neler çıktı ağzından tatbiki hoş değil ama o yorgunlukla çıkmış ağzından hatasını anlamış inşallah yuvası düzeliracıdan neden besleneyim ama evet oh olsun, vefat eden babası hakkında böyle konuşan bir kadını neden yanımda isteyeyim ki adamın gözünden bakınca. iyi yapmış. tövbesi falan yok. netim.
Polemik yasak sadece son olarak size şu cevabı vermek istiyorum kimse büyük konuşmamalı hatalar insanlar için hiçbir yuvanın yıkılmasına da oh olsun diyemem yarın benim başıma gelir korkarım büyük konuşan bir arkadaşım vardı hep aynı şeyler başına geliyordu psikolojik sorunları olan bir komşum var az evvel binayı inletti ilacını almamış neler çıktı ağzından tatbiki hoş değil ama o yorgunlukla çıkmış ağzından hatasını anlamış inşallah yuvası düzelir
Kesinlikle haksızsınız. Benim de babam vefat etti 3 ay önce eşim sizin gibi davransa yeminle ağzına eder birdaha da yüzüne bakmazdım. Evli olmak kötü günlerde destek olmayı gerektirir. Babamın vefatından sonra eşim benim acımın büyüklüğünü anlayamadığı ve herkes birgün vefat edecek diye konuştuğu için bile kırıldım ben. Siz birde adamın babasına laf etmişsiniz utanmadan. Adamın babası yeni vefat etmiş sizin ettiğiniz lafa bakın. Ne demek düğünde bişey mi taktı bizi borca soktu. Babasına güvenip mi evlendiniz. Çocuğunu büyütmüş meslek sahibi etmiş ama bu size nedense yetmemiş. Vefat etmiş adamın arkasından ve kocanızın acısı tazeyken bizi borca soktu diye söyleniyorsunuz. El bebek gül bebek büyümüş olmanız yada hasta olmanız bencil olmanızı gerektirmez. Sizin başınıza gelmeden bu acıyı anlayamazsınız ama biraz empati kurmayı deneyebilirdiniz.
Amin sağolun. Allahım inşallah babamın mekanını cennet eylesin. Ve konu sahibinin kayınpederine de Allah rahmet eylesin eşine de sabır versin.herkesin okuması lazım bu yorumu. başınız sağolsun Allah sabrınızı versin.
Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
kendinizi adamın yerine koyarsanız anlarsınız bence ne demek istediğimi, bu forumda herşey için duyar kasılıyor, yok çingene dedin, yok travesti dedin, insan ayırıyosunuz falan diye...
ben anlamıyorum o kasılan duyarlar mevzu eşse ya da eşin ailesiyse nereye gidiyor, baba ya daha önemli bişey var dünyada? babasının ardından üzülmesine "babam da babam diyosun, bizi borca soktu" diyen bir kadınla, sinirle söylemiş olsa da beraber olunmaz. katıyım. çünkü gerçekten aileme çok düşkünüm bana bunu diyen 40 yıllık kocam olsa 40 saniyede evi terk ederim yüzüne de bakmam, eğer bakarsam da bana lanet olsun.
Ne demek el bebek gül bebek büyüdüm... Adamın babası ölmüş ama psikoloji hapları kullanıp fenalaşan siz olmuşsunuz bir de ne demişsiniz. En nefret ettiğim nazik nazenin tip. Ben de boşardım.
Ben kolay kolay sinirlenmem, ailemden 4 kişiyi de kalp hastalığından kaybettim ve bizde irsi. Aynı risk yüksek oranda bende de var empati yaptım yani kalp hastalığı ile. Babam yoğun bakımdayken eski nişanlım da canımı yakmıştı, asla bir daha affetmedim. Bazı durumlar vardır ki işte bu olaydaki gibi kolay kolay yenilip yutulmaz. Neyse ders olmuş, barışılır yüksek ihtimal. En kötü babanın ölümü bile yıkar insanı. Babasını kaybedip en zor zamanında nişanlısından kazık yiyen biri olarak beyefendi ile sağlam empati kurdum.Ke
Keep calm and relax o zaman.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babanızınKesinlikle haksızsınız. Benim de babam vefat etti 3 ay önce eşim sizin gibi davransa yeminle ağzına eder birdaha da yüzüne bakmazdım. Evli olmak kötü günlerde destek olmayı gerektirir. Babamın vefatından sonra eşim benim acımın büyüklüğünü anlayamadığı ve herkes birgün vefat edecek diye konuştuğu için bile kırıldım ben. Siz birde adamın babasına laf etmişsiniz utanmadan. Adamın babası yeni vefat etmiş sizin ettiğiniz lafa bakın. Ne demek düğünde bişey mi taktı bizi borca soktu. Babasına güvenip mi evlendiniz. Çocuğunu büyütmüş meslek sahibi etmiş ama bu size nedense yetmemiş. Vefat etmiş adamın arkasından ve kocanızın acısı tazeyken bizi borca soktu diye söyleniyorsunuz. El bebek gül bebek büyümüş olmanız yada hasta olmanız bencil olmanızı gerektirmez. Sizin başınıza gelmeden bu acıyı anlayamazsınız ama biraz empati kurmayı deneyebilirdiniz.
İnşallah çok teşekkür ederim aslında kolay kolay kalp kıran bir huyum yok kayınvalidem cenazede sürekli oğluma hasret gitti babası senin yüzünden deyip durdu sabrettim hep ama nasıl çıktı o laf
Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Bu hata değil, bu can yakma bel altı vurma.
Kimse kusura bakmasın, herkes diline biraz sahip olacak.
Babanız ölsün de göreyim bi ben sizi( herkes hata yapabilir diyenleri)
Bir kere ölünüyor , telafisi yok yani.
Böyle bir tartışmada insanın aklına ilk takı, para pul gelebiliyorsa bu hata olmaktan çıkar benim için.
Bilerek söylenmiştir yani,kasti can yakmak için.
Kadın hatamı anladım bana yardım edin demiş, saldırdıkça saldırdın be bacım. Ne bu anksiyete? Ne bu hınç? Olayın aslını yüzünü adamın huyunu suyunu bilmeyiz. Belki yıllarca kadına duygusal şiddet uyguladı, belki kadın kendini ifade edemiyor ve sinirli olsugu için ani patlamalar yasıyor. Bu ülkede birinin zayıflığı görülmesin, herkes ahlak bekçisi, herkes savcı, herkes cellat kesilir çıkar. Bi aman deyin bi nefes alın. Hayat hatalarla dolu. Yardımcı olun yok gösterin. Nefret kusup durmayın sağda solda. Zaten yeterince gergin bi ülkeyiz.
Ya madem o kadar büyük hastalığın var. Eşinin aramasi da lazım. 2 hafta olmuş
.
Ya sana bisey olsa... haberi bile olmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?