• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam haklı mi?

benim annem babam evlilik zamanında da resmenn burnumuzdan getirdi..valla eşime karşı öyle mahcubumki...adam hiç sesini cikarmadi ..herşeye evet tamam istediğiniz gibi olsun falan fistan dedi
O kocayi bas ustunde tasi.. valla kimi ailenede sanada deyip yollardi seni, sirf ailenin canini yakmak icin bile yapabilirdi

Doğru olanı yapmışsınız destek olacağına köstek olmasınlar ne biçim aşle bu daha da onların size yardımcı olması lazım.

Elbette haklı. Az para dediğiniz , borç için oldukça yüksek bir rakam. Kusmekte haklı çünkü sözlerinde durmamislar.

Ancak bunun için sizin üstünüze gelemez ve size ambargo koyamaz, buna hakkı yok.

Hiç mi dürüstlük kalmadı. Borç aldınız ödeyeceksiniz. Ödeyemeyecek durumdaysanız aile içinde zaten bir yolu bulunur. İyi niyet samimiyet kalmadı mı ya? Borç alıp ödeyemiyorum deyip tatillere gidiliyor özel okullarda çocuk okutuluyor , telefonlar habire yenileniyor...
:duduk:

eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var

biraz para*
30 bin lira. 30.000 lira.
biraz para*
:)

Arkadaşlar sizden aldığım destek ve öneriler için hepinize teşekkür ediyorum..az önce babamlardan geldim ..konuştum ..ilk defa ailemi karşıma aldim ...babama dedimki bu yaptığın hiç ahlaki değil..damadın sana güvendi sense ihanet ettin dedim ..anne sende abilerimde buna ortak oldunuz , sizi affetmiyecem dedim..bu Parayı bir şekilde geri verin yoksa sizi kocam gibi bende silecem dedim..benim için zor oldu bakalım nasıl olacak ..
Doğru olanı yapmışsınız, yoksa yuvanız cidden de yıkılırdı, hadi sizin yollardır biriktirdiğiniz para olsa hiçbirşey dememesi lazım adamın. Ama damattan para isteyip ödememek üstüne yatmak yani mahkemede bile asıl suçlu siz olursunuz nafaka bile ödenmez

eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Canım yanlış anlama ama yüzsüzlük yapmışlar insanda biraz gurur olur adamcağız iyilik edip çıkarıp vermiş neden geri vermiyolar çok saygısızca bi hareket yapmışlar eşiniz kesinlikle haklı

Doğru olanı yapmışsınız, yoksa yuvanız cidden de yıkılırdı, hadi sizin yollardır biriktirdiğiniz para olsa hiçbirşey dememesi lazım adamın. Ama damattan para isteyip ödememek üstüne yatmak yani mahkemede bile asıl suçlu siz olursunuz nafaka bile ödenmez
işin daha vahimi eşim emaneten verdi yani güvendi aileme ..yeminle ben böyle yaptıklarından dolayı çok mahcup oldum

Back
X